hexenlord Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στο τελος του μηνα κυκλοφορει το τριτο βιβλιο του Αμπαρατ απο τον θεο. Αντε να δουμε τι θα δουμε. Οσοι απολαυσαν τα πρωτα 2 μερη και/ή κλεφτη του παντοτε ξερουν περιπου τι να περιμενουν.
Sellers Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μου το δανείσανε πριν μερικές μέρες, δε το χω ξεκινήσει ακόμα. Μη μου κόβεις τα φτερά. ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ; ΦΤΕΡΑ. 1. Θετικος είμαι, τι ξέρω απο θεωρητικά παραμύθια.. 2. Πέρασα την μεση. Οπότε η ουρά έμεινε. Δεν είναι δηλαδή και τελείως για τα μπάζα να το σταματήσω. 3. Δεν έχει 4.
wizzy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στο τελος του μηνα κυκλοφορει το τριτο βιβλιο του Αμπαρατ απο τον θεο. Αντε να δουμε τι θα δουμε. Οσοι απολαυσαν τα πρωτα 2 μερη και/ή κλεφτη του παντοτε ξερουν περιπου τι να περιμενουν. Έχουμε κάποιο link;
hexenlord Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Έχουμε κάποιο link; http://www.clivebarker.info/news.html παμε για hardcover.
wizzy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.clivebarker.info/news.html Ευχαριστώ για την ενημέρωση. παμε για hardcover. .... Όταν βγει στα ελληνικά.
Chrisxxx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ενδιαφέρομαι για κάποιο βιβλίο μυθολογίας. Ψάχνω κυρίως για Ελληνική αλλά δεν θα με χαλούσε και Αιγυπτιακή, Σκανδιναβικη κλπ. Αν δεν υπάρχει καποιο καλό βιβλίο να τα έχει συγκεντρωμένα. θα ήθελα προτάσεις για κάθε μυθολογία ξεχωριστά (κατι που θα ήταν προτιμότερο ισως). Επίσης έχει διαβάσει κανείς τη Σπηλιά απο Σαραμαγκου; Αξιζει; Ποια έκδοση να προτιμήσω;
LongTom Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ενδιαφέρομαι για κάποιο βιβλίο μυθολογίας. Ψάχνω κυρίως για Ελληνική αλλά δεν θα με χαλούσε και Αιγυπτιακή, Σκανδιναβικη κλπ. Αν δεν υπάρχει καποιο καλό βιβλίο να τα έχει συγκεντρωμένα. θα ήθελα προτάσεις για κάθε μυθολογία ξεχωριστά (κατι που θα ήταν προτιμότερο ισως). Επίσης έχει διαβάσει κανείς τη Σπηλιά απο Σαραμαγκου; Αξιζει; Ποια έκδοση να προτιμήσω; Εγώ έχω το Μυθολογία των Κελτών(εκδόσεις παπαδήμα,το είχα πάρει από τον παπασωτηρίου στην έκθεση βιβλίου στην Θεσ/νικη πριν χρόνια, αλλά πιστεύω ότι θα υπάρχει ακόμα). Επίσης το Μυθολογία της Μέσης Ανατολής(εκδόσεις Γόρδιος,του "θείου" είναι αυτό και δεν ξέρω εάν ακόμα υπάρχει).Επίσης είναι ποιο πολύ σαν μελέτη για την επιρροή των ανατολικών μυθολογιών στις μονοθεϊστικές θρησκείες. Τhe Complete Gods and Goddesses of Ancient Egypt(Thames&Hudson,πάλι από τον "θείο" και δεν ξέρω που να το βρεις) Τέλος το Dictionary of Gods and Goddesses(facts on file,"θείος" ξανά μανα) Ωραία βιβλία αλλά δυστυχώς δεν ξέρω αρκετά για να κρίνω εάν είναι ακριβή.
μαφαλντα Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ελληνική μυθολογία του Ιωάννη Κακριδή.Εκδοτική Αθηνών. Όλοι οι μύθοι σε 5 τόμους. Ελληνική μυθολογία του Νίκου Τσιφόρου.Διαβάζεται μονορούφι.
Chrisxxx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Tον Tσιφόρο τον εχω παρει με κακό ματι από τότε που διάβασα την ιστορία της Γαλλίας. Μαφαλντα κάτι πιο μαζεμένο έχουμε; Δεν βγαινω αν αγοράσω 5τομο έργο Θενκς LongTom.
μαφαλντα Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ρόμπερτ Γκραίηβς "Οι ελληνικοί μύθοι".Είναι 2 τόμοι.Δεν το έχω διαβάσει,έχω του Κακριδή και του Τσιφόρου-προτείνω να το διαβάσεις-αλλά θεωρείται βιβλίο αναφοράς για το αντικείμενο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Αν δε σου άρεσε ο Τσιφόρος στην Ιστορία της Γαλλίας, δε θα βρεις κάτι διαφορετικό στην Ελληνική Μυθολογία (αν και το να διαβάζεις το Δία να κολλάει στις διάφορες δεσποσύνες με την ατάκα "Είσθε;" το βρίσκω απολαυστικό). Έπειτα, για εγκυκλοπαιδική προσέγγιση, η πεντάτομη Ελληνική Μυθολογία της Εκδοτικής Αθηνών, αλλά την απορρίπτεις κι αυτή λόγω όγκου. Αν θυμάμαι σωστά, ο Παπαρηγόπουλος στο έργο του είχε και τόμο για τη μυθολογία, αλλά δεν ξέρω αν πωλείται ξεχωριστά (με τη φασαρία λόγω εκείνου του ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ για το '21 είχε κυκλοφορήσει ξανά και θα βρίσκεται εύκολα και δε νομίζω ότι υπήρχε υποχρέωση αγοράς όλης της σειράς τώρα που ξαναβγήκε, αλλά δεν είμαι σίγουρος).
SilverCloak Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ για την ενημέρωση. .... Όταν βγει στα ελληνικά. Όχι στα ελληνικά ο Clive! (Καλά, κανένας που γράφει στα αγγλικά, αλλά τεσπα) Thanks for the info too hexenlord. Πότε θα ξαναβγεί κάτι σαν το the great and secret show δεν ξέρω. "Είσθε;" :lol:
freedubus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ενδιαφέρομαι για κάποιο βιβλίο μυθολογίας. Ψάχνω κυρίως για Ελληνική αλλά δεν θα με χαλούσε και Αιγυπτιακή, Σκανδιναβικη κλπ. Αν δεν υπάρχει καποιο καλό βιβλίο να τα έχει συγκεντρωμένα. θα ήθελα προτάσεις για κάθε μυθολογία ξεχωριστά (κατι που θα ήταν προτιμότερο ισως). Μ, το αγαπημένο μου θέμα. Ενδεικτικά σου προτείνω τα παρακάτω (για Ελληνική ε): J.-P. Vernant, Μύθος και θρησκεία στην αρχαία Ελλάδα, εκδ. Σμίλη Ε. Καρακάντζα, Αρχαίοι Ελληνικοί Μύθοι, εκδ. Μεταίχμιο W. Burkert , Ελληνική μυθολογία και τελετουργία. Δομή και ιστορία, εκδ. ΜΙΕΤ R. Buxton , Οι Ελληνικοί μύθοι. Ένας ολοκληρωμένος οδηγός, εκδ. Πατάκη P. Grimal, Λεξικό της ελληνικής και ρωμαϊκής μυθολογίας, εκδ. University Studio Press P. Decharme, Ελληνική Μυθολογία, εκδ. Μέρμηγκας Και του Graves που είπε η μαφάλτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα