DKNI Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Εκο δε Ντολφιν σε Mega Drive το ειχα λιωσει, απιστευτα χρωματα και gameplay για την εποχη του. Με τα δαχτυλιδακια του και απόλα Οχι, δεν συγκρινεται με το Εκκρεμες, σαφως μικροτερων "επικων" διαστασεων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
medgio01 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 "Αγριεμένοι ανάπηροι επιστρέφουν από καυτά κλίματα" του Τομ Ρομπινς. Βασικός χαρακτήρας μορφάρα, τρελά κάφρικο ώρες-ώρες και πέρα ως πέρα μέσα στο μυαλό των ανδρών! +1000 στο συγκεκριμενο βιβλιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Nα ρωτησω, εχει διαβασει κανεις Το Σμηνος να μου πει αν αξιζει σαν μυθιστορημα? Ως μυθιστόρημα, τα σπάει. Είναι πρέζα. Αυτό για το οποίο δεν εγγυώμαι, είναι η μετάφραση καθώς το 'χα διαβάσει στο πρωτότυπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτο πρωτα ή τα 2 πρωτα της τριλογιας The Strain? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Εν κατέ'ω. Μόνο αυτό είχα διαβάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Τα αλλα δυο πρωτα. Ετσι κι αλλιως θα σε ξενερωσει που θα πρεπει να περιμενεις να βγει το τριτο, οποτε θα λυσεις το προβλημα διαβαζοντας το Σμηνος μετα. Σοβαρα ομως ειναι απιστευτα και τα τρια. Παρεμπιπτοντως και η μεταφραση του Σμηνους ειναι αξιολογη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Καποιος το ειχε προτεινει εδω μεσα και το πηρα. τρελο βιβλιο το προτεινα ανεπιφυλακτα. μου εδωσε και πολλες βασικες ιστορικες γνωσεις που δεν κατειχα. η βιογραφια του Διαβολου, του Peter Stanford. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cromb Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 +1 για το σμήνος. Το διάβασα στην παραλία σε μια βδομάδα (1000 σελιδες) +1 και για τη μετάφραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaiko Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Milton Κατσελας--- Τον ξερετε? Ζει εξωτερικο και θελω να βρω ενα βιβλιο του στα ελλινηκα ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Θέλω όχι να προτείνω ένα βιβλίο, αλλά το ανάποδο. Θα ήθελα, αν κάποιος γνωρίζει να συστήσει ένα βιβλίο που να μιλάει για τον άνθρωπο, αλλά για την αλτρουιστική, γενναιόδωρη φύση του. Τι εννοώ: Διαβάζοντας, ενδεικτικά, τον "Ηγεμόνα" του Machiavelli, το "Εγωιστικό γονίδιο" του Dawkins, τον "Ανθρωπάκο" του Reich, το "Παιχνίδι της πρόβλεψης" του de Mesquita, το "Τάδε έφη Ζαρατούστρα" του Nietzsche, τον "Αγών μου" του Χίτλερ κτλ κτλ ΟΛΟΙ (πλην αναρχικών) μιλάνε για την πάρταλη/ελιτίστικη/απαισιόδοξη/εγωιστική/χαιρέκακη φύση του ανθρώπου. Το γεγονός που το κάνει ακόμα χειρότερο είναι ότι όλοι οι παραπάνω είναι άσχετοι μεταξύ τους, από φιλόσοφους/ψυχολόγους και πολιτικούς, μέχρι βιολόγους και ειδικούς στη θεωρία των παιγνίων, δηλαδή δεν είναι συγκεκριμένο ρεύμα. Δεν αναφέρομαι καν σε βιβλία οικονομικής επιστήμης περί πάρταλου καταναλωτή κτλ. Υπάρχει κάποιο βιβλίο (please όχι Κοέλιο) που να αναφέρεται στην άλλη μεριά? Δεν με ενδιαφέρει να ανήκει σε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία, εξαιρουμένων των μυθιστορημάτων. Α, και Λένιν (διάβασα, δεν με συγκίνησε). Κάτι σαν την "Πολιτεία" του Πλάτωνα, πχ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Aldous Huxley - Island (Το Νησι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Έρμαν Έσσε (Hermann Hesse)και Χαλιλ Γκιμπράν είναι οι μόνοι που θυμάμαι αυτή την στιγμή,αν κατάλαβα σωστά αυτό που ψάχνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Aldous Huxley - Island (Το Νησι) Έρμαν Έσσε (Hermann Hesse)και Χαλιλ Γκιμπράν Thanks, μου άρεσαν οι περιλήψεις οπότε I'll give a try. ΥΓ -nick- ευτυχώς που έδωσες όνομα συγγραφέα γιατί στην αρχή : The Island by Elin Hildebrand is a month-long soap opera in written form, about four women, their secrets, desires, insecurities and hidden passions. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Τελείωσα το Γυμνό Γεύμα του William S. Burroughs στο αποκατεστημένο κείμενο στα ελληνικά. Κάποιοι το θεωρούν σταθμό στην ιστορία της λογοτεχνίας. Προσωπικά, θα το χαρακτήριζα ως το παραλήρημα ενός ηρωινομανή τύπου, ο οποίος αποτυπώνει ό,τι του κατέβει στο χαρτί, χωρίς καμία σύνδεση και συνέχεια. Κοινώς, δεν μου άρεσε καθόλου και δύσκολα με βλέπω να δίνω στο συγγραφέα δεύτερη ευκαιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorius Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Παίδες, Catch 22 στα αγγλικά ή μεταφρασμένο; Δε με πειράζει αν το original είναι δύσκολο, δεν έχω πρόβλημα με τη γλώσσα, αλλά δεν έχω κ κόλλημα να το διαβάσω αγγλικό αν υπάρχει αξιοπρεπής ελληνική μετάφραση. Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα