christiana78 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 εγώ είχα διαβάσει τον Αρχοντα του Ψεύδους και μου ρθε να το πετάξω το βιβλίο... νομίζω οτι έγραφε φρικιαστικά μόνο με στόχο να σοκάρει... ειδικά μια σκηνή στην αρχή..δεν ξέρω μου κακοφάνηκε... αλλά δεν έχω διαβάσει άλλο δικό του, μπορεί να είναι καλήτερα τα άλλα.
Chrisxxx Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 εγώ είχα διαβάσει τον Αρχοντα του Ψεύδους και μου ρθε να το πετάξω το βιβλίο... νομίζω οτι έγραφε φρικιαστικά μόνο με στόχο να σοκάρει... ειδικά μια σκηνή στην αρχή..δεν ξέρω μου κακοφάνηκε... αλλά δεν έχω διαβάσει άλλο δικό του, μπορεί να είναι καλήτερα τα άλλα. Δεν μ'αρεσε καθολου ο Αρχοντας του ψευδους!
Hamurabi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 λοιπον παιδες... θελω δυο βιβλια... 1)ενα για την αρχαια ελλαδα. να λεει τα παντα για τους αρχαιους ελληνες, τροπο ζωης κτλ κτλ κτλ 2) και ενα για την ιστορια της ελλαδας. ολη την πορεια της,πολεμους κτλ κτλ θα ηθελα δυο ΚΑΛΑ και ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ βιβλια,οχι δυο προτασεις στην τυχη. ευχαριστω πολυ προκαταβολικα.
μαφαλντα Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δεν ξέρω αν υπάρχει ένα βιβλίο που να αναφέρεται σε όλα όσα ζητάς. Σου προτείνω την Ζακλίν ντε Ρομιγί.Έχει γράψει πολλά για την αρχαία Ελλάδα.Έχω διαβάσει το "Γιατί η Ελλάδα"και το "Συναντήσεις με την αρχαία Ελλάδα".Τα συστήνω και τα δύο.
Hamurabi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ευχριστω παρα ΄πολυ/// θα ηθελα να ακουσω και αλλες προτασεις... δεν εχουμε καναν δικο μας συγγραφεα ελληνα να τα ξερει καλα;
Hamurabi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Eπισις θελω ενα που να μιλαει για την αναρχια. για τη θεωρια της αναρχιας.
-nick- Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δεν εχω διαβασει καποιο ολοκληρο βιβλιο παντως πιστευω θα ηταν καλο για να παρεις μια γευση να αρχισεις με τους κλασσικους, Προυντόν, Μπακούνιν, Κροπότκιν http://en.wikipedia....and_expositions 1840 – Pierre-Joseph Proudhon publishes What Is Property? and becomes history's first self-proclaimed anarchist. 1892 – The Conquest of Bread by Peter Kropotkin published. Απο οτι φαινεται το δευτερο θα σε ενδιαφερει πολυ περισσοτερο μιας και περιγραφει μια αναρχικη κοινωνια. In this work, Kropotkin points out what he considers to be the defects of the economic systems of feudalism and capitalism, and how he believes they thrive on and maintain poverty and scarcity, in spite of being in a time of abundance thanks to technology, while promoting privilege. He goes on to propose a more decentralised economic system based on mutual aid and voluntary cooperation, asserting that the tendencies for this kind of organisation already exist, both in evolution and in human society. He also talks about details of revolution and expropriation in order not to end in a reactionary way. Μπορεις να το βρεις πολυ ευκολα σε οποιοδηποτε βιβλιοπωλειο πιστευω.
μαφαλντα Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Τζεημς Τζολ "Οι αναρχικοί". Η ιστορία του αναρχισμού και οι βασικότεροι εκρόσωποί του.
-nick- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Χαμουραμπι αυτο του Κροποτκιν μπορεις να το βρεις δωρεαν (και ΝΟΜΙΜΑ, για τους μοντς..) εδω : http://komepan.blogspot.com/2011/01/peter-kropotkin.html
Hamurabi Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 ευχαριστω κυριοι... Εξακολουθωνα θελω να ακουσω προτασεις βιβλιων για.. α) τηναρχαια ελλαδα,τροπος ζωης αρχαιων ελληνων κτλ β) την ιστορια της ελλαδας. πολεμους, εξελιξη κτλ
eu@ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 ευχαριστω κυριοι... Εξακολουθωνα θελω να ακουσω προτασεις βιβλιων για.. α) τηναρχαια ελλαδα,τροπος ζωης αρχαιων ελληνων κτλ β) την ιστορια της ελλαδας. πολεμους, εξελιξη κτλ σε λογοτεχνικο στυλ ή ιστορικά?
LongTom Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 ευχαριστω κυριοι... Εξακολουθωνα θελω να ακουσω προτασεις βιβλιων για.. α) τηναρχαια ελλαδα,τροπος ζωης αρχαιων ελληνων κτλ β) την ιστορια της ελλαδας. πολεμους, εξελιξη κτλ Πολεμικά: Ελληνόφωνα: Ο Πόλεμος στην αρχαία ελλάδα(Σταινχάουερ).Το καλύτερο ελληνικό βιβλίο για το θέμα που πραγματεύεται.Εάν μπορείς να πάρεις μόνο ένα βιβλίο για τον πόλεμο στην κλασσική Ελλάδα σου προτείνω αυτό δίχως δεύτερη σκέψη. Ο πόλεμος στην αρχαία ελλάδα από τους ήρωες του Ομήρου στον Μ.Αλεξανδρο Ο πόλεμος στην αρχαιότητα Μετά είναι όλες οι βιογραφίες των εκδόσεων Περισκόπιο(όπως π.χ. Αλέξανδρος,Πύρρος κ.τ.λ.)Επίσης οι ίδιες εκδόσεις έβγαζαν ειδικά βιβλία για τις μεγάλες μάχες που περιλαμβάνουν όλην την ελληνική ιστορία. Όλα αυτά(και επίσης πολλά για γενικότερη ιστορία και αρχαιολογία) θα τα βρεις τώρα στην Γνώμων Εκδοτική που αγόρασε τις εκδόσεις Περισκόπιο.Επίσης εκεί θα βρεις μερικά Osprey στα ελληνικά. Αγγλόφωνα: Osprey's(Έχει τα πάντα,από την Μυκηναϊκή μέχρι τον Β'ΠΠ).Γενικά οι καλύτερες εκδόσεις διεθνώς στο θέμα πόλεμος και ιστορία. Γενική Ιστορία: The Great Sea: A Human History of the Mediterranean Έχω υπόψη μου μερικά πολύ καλά βιβλία ακόμη,άλλα δυστυχώς δεν έχω εδώ πρόσβαση στην βιβλιοθήκη μου να δω τον τίτλο.
Adawn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 ένα βιβλίο που σαν θέμα να έχει "απο μικρή στα βάσανα" και δεν εννοώ τα κλασικά, εννοώ απο μικρή στην πορνεία... παίζει τίποτα τέτοιο να μου φτιάξει την διάθεση
Lucifer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Διάβασε Αναΐς Νιν, αν σου φτιάχνει τη διάθεση η πορνεία, αυτή θα σου κάνει την καρδιά περιβόλι.
Garnele Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Α, Λου: "Η γερμανική στολή στη ναφθαλίνη". Προσωπικά καταπιέστηκα άπειρα γιατί έπρεπε να το διαβάσω κρατώντας σημειώσεις, αλλά για δυο σελίδες πριν τον ύπνο είναι κομπλέ ο Δορδανάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα