christiana78 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Σκακιστική Νουβελα απο Stefan Zweig (Τσβαιχ).Εκδοσεις αγρα.Μικρο και καλο κατα τη γνωμη μου. εδιτ: δεν ειχα δει οτι ηταν για παιδακι Τσβάιχ φοβερός! Το Επικίνδυνη Συμπόνια μου άρεσε περισότερα απο όσα έχω διαβάσει δικά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 εχω μια ιδεα. γιατι δε φτιαχνουμε να topic για ανταλλαγη βιβλιων? αν φυσικα επιτρεπεται... ξεκιναω εγω. δινω το dan brown - αρκτικος κυκλος και ψαχνω τα Nesbø, Jo - Νέμεσις και Neville, Katherine - Οχτώ οποιος ενδιαφερεται pm me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μόλις τελείωσα το έπος που ακούει στο όνομα "Η Σκιά του Ανέμου" το οποίο είχε προταθεί σε τούτο εδώ το νήμα. Το ήπια μονορούφι μέσα σε 4 ημέρες, αλλά με άφησε με μία ανικανοποίητη δίψα για περισσότερο... Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει γνώμη για "Το παιχνίδι του Αγγέλου" που απ' ότι βλέπω βαδίζει σε παρόμοια μονοπάτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Α Song of Ice and Fire(I-V) από George R.R.Martin. Όσοι βαρέθηκαν τα βιπερ fantasy τύπου forgotten realms πρέπει να διαβάσουν αυτά τα βιβλία(οκ εκτός του War of the Spider Queen ). Ρεαλιστικοί κόσμοι(με τρομερές λεπτομέρειες από πραγματικές μεσαιωνικές συνήθειες/εργαλεία/πολεμικό εξοπλισμό)και πολύπλοκοι χαρακτήρες με μεγάλες ανατροπές. Σε sci-fi πολύ καλή είναι η σειρά Horus Heresy από τον κόσμο του Warhammer40k. Τέλος αν και όχι τόσο στο θέμα του λογοτεχνικού το Victoria's Wars που πραγματεύεται τα πρώτα χρόνια(1837-1861) της βασιλείας της Βασίλισσας Βικτορίας από την γέννεση μέχρι τον θάνατο του άντρα της Αλβέρτου. Εξαιρετικές λεπτομέρειες για τους πολέμους,τους ανθρώπους και τα παρασκήνια της εποχής που η Βρετανία έγινε από μοναδική υπερδύναμη ένα μέλος των αυτοκρατοριών που έλαβαν μέρος στον Α'ΠΠ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μόλις τελείωσα το έπος που ακούει στο όνομα "Η Σκιά του Ανέμου" το οποίο είχε προταθεί σε τούτο εδώ το νήμα. τοχα ακουσει καιγω εδω μεσα και το αγορασα πριν λιγες μερες. θα το αρχισω συντομα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
medgio01 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Τσβάιχ φοβερός! Το Επικίνδυνη Συμπόνια μου άρεσε περισότερα απο όσα έχω διαβάσει δικά του. Θα το χω στα υποψιν.Θυμαμαι "το γραμμα μιας αγνωστης" ηταν επισης καλο αν και λιγο (εως πολυ) μελαγχολικο... εχω μια ιδεα. γιατι δε φτιαχνουμε να topic για ανταλλαγη βιβλιων? αν φυσικα επιτρεπεται... ξεκιναω εγω. δινω το dan brown - αρκτικος κυκλος και ψαχνω τα Nesbø, Jo - Νέμεσις και Neville, Katherine - Οχτώ οποιος ενδιαφερεται pm me καλη ιδεα η ανταλλαγη.Τρια βιβλια να αγορασεις θες γυρω στο 50αρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μπορείς να πάρεις και κάποια φτηνο-έκδοση, π.χ. της BELL. Βγαίνουν αρκετά φθηνότερα. Τέλειωσα προχτές το «Νεκρωταφίο Ζώων» [έτσι γράφεται] του Stephen King. Υποτίθεται ήταν κλάσεν-μέντεν βιβλίο, προσωπικά η τρίχα μου δε σηκώθηκε. Ήταν όμως ενδιαφέρον, το προτείνω ως ευχάριστο ανάγνωσμα στην παραλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iridium Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μπορείς να πάρεις και κάποια φτηνο-έκδοση, π.χ. της BELL. Βγαίνουν αρκετά φθηνότερα. Τέλειωσα προχτές το «Νεκρωταφίο Ζώων» [έτσι γράφεται] του Stephen King. Υποτίθεται ήταν κλάσεν-μέντεν βιβλίο, προσωπικά η τρίχα μου δε σηκώθηκε. Ήταν όμως ενδιαφέρον, το προτείνω ως ευχάριστο ανάγνωσμα στην παραλία. Πράγματι είναι ίσως το τρομακτικότερο που έχει γράψει αλλά ούτε εμένα με τρόμαξε καθόλου(ίσως μια φορά αλλά πιο πολύ με ξάφνιασε παρά με τρόμαξε). Όμως με ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι καλοκαιρινό βιβλίο.Από τα πιο "χειμωνιάτικα" -αν μπορείς να το πεις έτσι- και βαριά βιβλία του.Αν θες καλοκαιρινά και σχετικά ανάλαφρα σίγουρα δε θες αυτό.Και επίσης πολύ βαρετό βιβλίο.Πολύ αργή πλοκή και περιμένεις μέχρι το τέλος για λίγη δράση αλλά...δεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
medgio01 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Πράγματι είναι ίσως το τρομακτικότερο που έχει γράψει αλλά ούτε εμένα με τρόμαξε καθόλου(ίσως μια φορά αλλά πιο πολύ με ξάφνιασε παρά με τρόμαξε). Όμως με ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι καλοκαιρινό βιβλίο.Από τα πιο "χειμωνιάτικα" -αν μπορείς να το πεις έτσι- και βαριά βιβλία του.Αν θες καλοκαιρινά και σχετικά ανάλαφρα σίγουρα δε θες αυτό.Και επίσης πολύ βαρετό βιβλίο.Πολύ αργή πλοκή και περιμένεις μέχρι το τέλος για λίγη δράση αλλά...δεν. Παντως ψιλοκαλοκαιρινα βιβλια ευκολα στην αναγνωση ειναι του Camilleri κατα την αποψη μου.Τιποτα το ιδιαιτερο ευχαριστα με συμπαθητικη πλοκη... αν θελει κανεις να τα τσεκαρει νομιζω εδω τα εχει ολα. http://www.protoporia.gr/author_info.php/authors_id/918152 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 βιβλια ευκολα στην αναγνωση ειναι του Camilleri "Η μικρή" του Camilleri. Συγγνώμη, έπρεπε να το πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johny_Tech Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Έχει διαβάσει κανείς τον Δρόμο του ειρηνικού Πολεμιστή - The peaceful warrior ?? Για δώστε κανά feedback ρε μάγκες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Θελω και εγω ενα feeback για το metro 2033 Kαι μια ερωτησουλα .Ξερετε (καθε) ποια κυριακη κυκλοφορει το βημα deco ? (βγαινει ακομα ετσι ? ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
medgio01 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 "Η μικρή" του Camilleri. Συγγνώμη, έπρεπε να το πω. ε αφου επρεπε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μπορείς να πάρεις και κάποια φτηνο-έκδοση, π.χ. της BELL. Βγαίνουν αρκετά φθηνότερα. Τέλειωσα προχτές το «Νεκρωταφίο Ζώων» [έτσι γράφεται] του Stephen King. Υποτίθεται ήταν κλάσεν-μέντεν βιβλίο, προσωπικά η τρίχα μου δε σηκώθηκε. Ήταν όμως ενδιαφέρον, το προτείνω ως ευχάριστο ανάγνωσμα στην παραλία. Δεν γράφει τρόμου ο King μυστηρίου πιο πολύ θα τα πείς. Αν το δεις έτσι θα τα ευχαριστηθείς αρκετά.Για τρόμο δοκίμασε Masterton (αν κι εμένα δεν μου αρέσει προσωπικά...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δεν γράφει τρόμου ο King μυστηρίου πιο πολύ θα τα πείς. Αν το δεις έτσι θα τα ευχαριστηθείς αρκετά.Για τρόμο δοκίμασε Masterton (αν κι εμένα δεν μου αρέσει προσωπικά...) πωω Τι μου θύμησες.Το Μανιτού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα