-nick- Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 (επεξεργασμένο) Τελικα μιας και τελειωσε η εξεταστικη βρηκα το χρονο να διαβασω το Υπογειο του Ντοστογιεφσκυ ... (μονορουφι) Εχει πολλα ενδιαφεροντα νοηματα σε ολο το βιβλιο , καθως και περιγραφές ψυχολογικων μηχανισμων που σε μικρο ή μεγαλο βαθμο συναντιουνται σε πολλους ανθρωπους (δυστυχως) (myself included)... Παρατηρω ποσο ξενες μου φαινονται η ηθικη,οι αξιες, και οι κυριαρχες αντιληψεις του 19ου αιωνα, σε σχεση με τις σημερινες, και σκεφτομαι ποσο καταπιεστικη θα μου φαινοτανε τετοιου ειδους ζωη. Ο αντι-ηρωας ειναι φουλ αξιολύπητος και μίζερος, έχει εντόνες εσωτερικές αντιφάσεις και αντιθέσεις, σε κωμικοτραγικό βαθμό, απιστευτα νευρωτικος. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2011 από -nick- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Τελικα μιας και τελειωσε η εξεταστικη βρηκα το χρονο να διαβασω το Υπογειο του Ντοστογιεφσκυ ... (μονορουφι) Εχει πολλα ενδιαφεροντα νοηματα σε ολο το βιβλιο , καθως και περιγραφές ψυχολογικων μηχανισμων που σε μικρο ή μεγαλο βαθμο συναντιουνται σε πολλους ανθρωπους (δυστυχως) (myself included)... Παρατηρω ποσο ξενες μου φαινονται η ηθικη,οι αξιες, και οι κυριαρχες αντιληψεις του 19ου αιωνα, σε σχεση με τις σημερινες, και σκεφτομαι ποσο καταπιεστικη θα μου φαινοτανε τετοιου ειδους ζωη. Ο αντι-ηρωας ειναι φουλ αξιολύπητος και μίζερος, έχει εντόνες εσωτερικές αντιφάσεις και αντιθέσεις, σε κωμικοτραγικό βαθμό, απιστευτα νευρωτικος. Πολλά + Εκπλήκτική νουβέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 σκεφτομαι να αρχισω lovecraft και θα ηθελα να μου προτεινει καποιος ποιο ειναι το καλυτερο βιβλιο να παρω μεταφρασμενο αν ειναι δυνατον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση εκδόσεις Κάκτος. Άλλες μεταφράσεις δεν έχω δει, δεν ξέρω. Ξεκινάς με το Case of Charles Dexter Ward. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Ευχαριστω, θα το ψαξω και θα σου πω εντυπωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trapper Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μόλις τελείωσα το "Κορίτσια στον ήλιο" από τους συγγραφείς Γιάννη Μανάλη και Χάρη Παπαδόπουλο, εκδόσεις Λιβάνη. Είναι η συνέχεια του "Βαλίτσες και φύγαμε" (διαβάζεται όμως και αυτόνομα), και είναι απλό, ευχάριστο, ταξιδιάρικο και πάνω από όλα εύκολο στην ανάγνωσή του. Ιδανικό για παραλία το καλοκαίρι και για δώρο σε γκόμενα - κοπέλα - μάνα. Επειδή μάλιστα τα παιδιά είναι φίλοι μου, αν τυχόν και το διαβάσει κάποιος ας μου πει την άποψή του. Θα χαρούν πολύ να την ακούσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Για τους φαν του αστυνομικού μυθιστορήματος προτείνω το Νέμεσις του Νορβηγού Jo Nesbo απ τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Το βιβλίο τα σπάει και ήδη περιμένω το δεύτερο βιβλίο του στα ελληνικά τον Οκτώβριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 θέλω να ξεκινήσω στις διακοπές μου το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" δεν θέλω να δω την ταινία γιατι δεν θα έχει ενδιαφέρον να διαβάσω το βιβλίο η ταινία έχω ακούσει οτι είναι πολύ καλή γνωρίζει κανείς για το βιβλίο ? είναι το ίδιο καλό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rapsos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Γεία σας παιδιά! Είμαι νέος σε αυτό το post και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να κατεβάσω τα βιβλία αυτά σε ηλεκτρονική μορφή όπως pdf ή κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Κάποια από αυτά, σίγουρα. Αλλά εδώ είναι το λάθος μέρος να το ψάξεις γιατί κάτι τέτοιο απαγορεύεται από τους όρους χρήσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 ο καφκα ειναι ο θεουλης που με εχει βαλει στις 3 τα ξημερώματα να ψάχνω για τον υπαρξισμό τις θεωρίες της ενοχής σύμφωνα με τον freud και σε άσχημο τρυπάκι σχετικά με τη λύτρωση. ωραία "η δίκη", έγραψε, λογικό που ήθελε να κάψει αυτο το πεσσιμιστικό αδιέξοδο που το χώρεσε σε χαρτί και ονόμασε βιβλίο στην παραλία τέλειωσα το αντίγραφο του σαραμαγκού, η απόλυτη θεραπεία για το σύνδρομο add, προτάσεις των 25 γραμμών και πάει λέγοντας. ωραία υπόθεση though/ να ξεκινήσω τώρα το "έτσι μίλησε ο ζαρατούστρα" ή να το αφήσω για αύριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
medgio01 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ρε 'συ τι Τόλκιν και Κοέλο; Κανένα εύπεπτο βιβλιαράκι με καμια 100άρα σελίδες max; Κανένα "διαμαντάκι" για παιδιά θα ήθελα. Σκακιστική Νουβελα απο Stefan Zweig (Τσβαιχ).Εκδοσεις αγρα.Μικρο και καλο κατα τη γνωμη μου. εδιτ: δεν ειχα δει οτι ηταν για παιδακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 slygeo για παιδια Πηνελοπη Δελτα , η Τομ Σογιερ/Μαρκ Twin (sp?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOMIKOS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Γεία σας παιδιά! Είμαι νέος σε αυτό το post και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να κατεβάσω τα βιβλία αυτά σε ηλεκτρονική μορφή όπως pdf ή κάτι τέτοιο. Εδώ μόνο για ενημέρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μολις τελειωσα " Το ονομα του Ροδου". Απιστευτο μυθιστορημα που συνδυαζει ιστορια, θεολογια ,φιλοσοφια. Καποιο παρομοιο μυθιστορημα που να διαδραματιζεται στο μεσαιωνα εχετε να προτεινετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα