vitriolis1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Γεια παιδια. Σορυ αν ειναι λαθος τομεας εδω, αλλα δε βρηκα κατι πιο σχετικο. Ψαχνω (οπως και πολλοι αλλοι φανταζομαι) το τελικη ληθη του αναν. Εχω βρει 2 ολα κιολα αντιτυπα του ουρανιου τοκσοου σε να βιβλιοπωλειο απο τα 4 που πηγα. Υπαρχει καποιο ιντερνετικο καταπροτιμηση που να το εχει ή υπαρχει σε pdf μορφη ή καποια αλλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Ρε 'συ τι Τόλκιν και Κοέλο; Κανένα εύπεπτο βιβλιαράκι με καμια 100άρα σελίδες max; Κανένα "διαμαντάκι" για παιδιά θα ήθελα. Εγώ σε τέτοια ηλικία διάβαζα φουλ Ιούλιο Βερν ... Επισης και η Πηνελοπη Δελτα εχει καποια ωραια μυθιστορηματα ... @slygeo87: Το αυτό. Επίσης, το "Ο γλάρος Ιωάνθαν Λίβινγστον" είναι καταπληκτικό. Έσπειρε και η Καμένη Γη. Και αυτό όπως και το πρώτο σε μια μέρα φύγαν. Άντε τώρα να περιμένουμε μέχρι τον Χειμώνα. (Θα βγει και ταινία ακούγεται, πριν την κυκλοφορία του τελευταίου μέρους) Το γράφεις με κεφαλαίο "Χ" επειδή έτσι θα λέγεται ή επειδή θα εκδοθεί τον χειμώνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 @slygeo87: Το αυτό. Επίσης, το "Ο γλάρος Ιωάνθαν Λίβινγστον" είναι καταπληκτικό. Το γράφεις με κεφαλαίο "Χ" επειδή έτσι θα λέγεται ή επειδή θα εκδοθεί τον χειμώνα; Θα εκδοθεί τον χειμώνα, θα λέγεται ''Θεραπεία Θανάτου''. Εκ παραδρομής το κεφαλαίο Χ, νόμιζα ότι οι εποχές θέλουν κεφαλαία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Και επιτέλους ο κύριος Martin τελείωσε το Dance with Dragons πριν βγώ στη σύνταξη! http://grrm.livejournal.com/212603.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Θα εκδοθεί τον χειμώνα, θα λέγεται ''Θεραπεία Θανάτου''. Εκ παραδρομής το κεφαλαίο Χ, νόμιζα ότι οι εποχές θέλουν κεφαλαία. Ευχαριστώ για την διευκρίνιση και την πληροφορία. Όταν εκδοθεί (στα Ελληνικά), θα μας ενημερώσεις, ε, φανταστηκέ moderator; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ για την διευκρίνιση και την πληροφορία. Όταν εκδοθεί (στα Ελληνικά), θα μας ενημερώσεις, ε, φανταστηκέ moderator; Keep Quiet... Μείνε ήσυχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beastgr Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Ρε παιδιά ξέρει κανείς κανένα introductory βιβλίο για economics ? Θέλω κάτι που να εξηγεί πως λειτουργεί το όλο σύστημα χονδρικά και προφανώς να μην είναι αρχαίο... Βρήκα αυτό http://www.amazon.com/Introduction-Economics-InfoTrac-Marc-Lieberman/dp/0324117698 αλλά επειδή δε θέλω να πάρω κάτι χάλια αν ξέρει κανένα να προτείνει κάτι θα ήμουν ευγνώμων. Δεν έχω background στα οικονομικά αλλά είμαι του πολυτεχνείου οπότε δε θέλω και τπτ εξαιρετικά απλό για παιδάκια κτλ κτλ Αν με ενδιαφέρει το όλο θέμα θα κοιτάξω να εμβαθύνω αργότερα αλλά προς το παρόν ενα εισαγωγικό βιβλίο θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του. PS:θέλω να είναι αγγλόφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 +1 σε Ιουλιο Βερν. ======================================================================================================= Τελειωσα επιτελους 2 βιβλια που τα βαβαλιζα καιρο. Το "Ηρακλης" του Μενελαου Λουντεμη, και το "Η αξια της ελευθερης σκεψης" του Μπ. Ρασσελ. Το πρωτο ηταν κι αυτο πολυ καλογραμμενο και ευχαριστο, ενω μου αρεσαν ιδιαιτερα οι γραμμες στις οποιες υπηρχαν φιλοσοφικα-ηθικα σχολια, αλλα και η συγκριση (και επαφη) της τοτε εποχης με τη σημερινη. Δε διαφερει ιδιαιτερα η εξιστορηση με την γνωστη ιστορια των αθλων, υπαρχουν παρολαυτα μερικες αλλαγες/βελτιωσεις. Ο Ρασσελ μου αρεσε παλι ιδιαιτερα, τα γραπτα του ακρως ορθολογικα και στοχαστικα, παντα επικαιρα, ενιοτε σκωπτικα -κατι πολυ ευχαριστο- , ενω ειχε μερικες φονικες ατακες-ορισμους, οπως για παραδειγμα "Η αμαρτια ειναι καθετι που δυσαρεστει οσους ελεγχουν την εκπαιδευση". Συνεχιζω με το "Θησεας" (παλι του Λουντεμη) και το "Ουτοπια" του Τόμας Μορ, αντιστοιχα. ======================================================================================================== Ξερει κανεις να προτεινει κατι -οτιδηποτε- που να εχει μπολικο κυνικο χιουμορ; Ετσι προς τερψη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 @ marantonis: Νίκος Δήμου - Η δυστυχία του να είσαι Έλληνας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Αν πέσει στα χέρια σας η madame bovary (εκδόσεις πατάκη) αποφύγετε την. Έχει μια χαζοκερκυρεϊκη προφορά στη μετάφραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELDA Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 καλησπερα ,μπορει καποιος να προτίνει κανένα καλό αστυνομικό, μολις τελείωσα το "ιερά οδός blues" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 καλησπερα ,μπορει καποιος να προτίνει κανένα καλό αστυνομικό Μόνο νεκρός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Moderators Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Οκ πεθανα με το παραπανω! (pun not intended) Zelda δες το Παρασκηνια Εξουσιας του Robert Harris. Πολιτικο/αστυνομικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fireflies Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 καλησπερα ,μπορει καποιος να προτίνει κανένα καλό αστυνομικό, μολις τελείωσα το "ιερά οδός blues" To Exit Music του Ian Rankin, στα ελληνικά νομίζω λέγεται τελευταίο τραγούδι για τον Ρέμπους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 To Exit Music του Ian Rankin, στα ελληνικά νομίζω λέγεται τελευταίο τραγούδι για τον Ρέμπους. Πολύ σωστά, σε μετάφραση της Αλεξάνδρας Κονταξάκη από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο. Αξίζει μια ματιά στο Πυθαγόρεια Εγκλήματα του Τεύκρου Μιχαηλίδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα