Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μαραντώνη εμένα με έψησες πάντως. Αν και έχω μια στίβα βιβλία στα προσεχώς, να δω πότε θα τα προλάβω.

μια από τα ίδια να δω που θα βρω χρόνο.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια, μπορει να μου προτεινει καποιος ενα βιβλιο για ελληνικη μυθολογια να διαβασω?

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα πρότεινα την Ελληνική Μυθολογία του Τσιφόρου: απολαυστικά χιουμοριστικό, αλλά με πλήθος πληροφοριών.

Μια άλλη, κλασική επιλογή, εδώ.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια, μπορει να μου προτεινει καποιος ενα βιβλιο για ελληνικη μυθολογια να διαβασω?

Θα πρότεινα την Ελληνική Μυθολογία του Τσιφόρου: απολαυστικά χιουμοριστικό, αλλά με πλήθος πληροφοριών.

Μια άλλη, κλασική επιλογή, εδώ.

Λοιπόν, όταν ήμουν μικρή μου είχαν φέρει δώρο τούτο εδώ.

Για πολλά πολλά χρόνια δεν το είχα αγγίξει, προ καιρού όμως διαπίστωσα ότι είχα ξεχάσει και τα λίγα που ήξερα από μυθολογία και άρχισα να διαβάζω λίγο λίγο τους τόμους. Είναι σαν εγκυκλοπαίδεια, βέβαια, και μπορεί -ανάλογα τα γούστα- να κουράσει σαν ανάγνωσμα, άλλα είναι πολύ περιεκτικό και τα σχόλια έχουν ενδιαφέρον.

Σημειώνω και την πρόταση του σνουμπ πάντως, να υπάρχει στα υπ'όψιν.

• Super Moderators
Δημοσ.

Την ξέχασα τη σειρά της Εκδοτικής Αθηνών, πραγματικά πολύ καλή.

Θέλω να μου προτείνετε μυθιστορήματα Άγγλων ή Αμερικάνων σύγχρονων συγγραφέων.

Λίγο πιο συγκεκριμένα; Κατηγορία, ύφος κτλ.

Δημοσ.

Θα πω καλύτερα ποιοί μ' αρέσουν περισσότερο για να πάρετε μια ιδέα: Φίλιπ Ροθ, Τζων Στάινμπεκ, Άλντους Χάξλεϋ, Ίρβιν Γιάλομ, Τζων Φώουλς.

Δημοσ.

Γιαλομ Ιρβιν:θρησκεια και ψυχιατρικη,η θεραπεια του Σοπεναουερ. Τζων Σταινμπεκ:ανθρωποι και ποντικια,τα σταφυλια της οργης.Αλντους Χαξλευ:θαυμαστος καινουριος κοσμος,το νησι.Φιλιπ ροθ:ανθρωπινο στιγμα.Σου προτεινω καιτου Τζακ Κερουακ :στο δρομο και το οι αλητες του νταρμα

Δημοσ.

Έχω διαβάσει όλα τα παραπάνω, εκτός από το Άνθρωποι και ποντίκια του Στάινμπεκ γιατί δεν το έχω βρει.

Θα προτιμούσα να μου προτείνατε άλλους συγγραφείς πέρα απ' αυτούς, γιατί τα περισσότερα έργα τους τα έχω διαβάσει.

Θα απέφευγα την beat λογοτεχνία, όχι για κανέναν άλλο λόγο, μα γιατί έχω πήξει τελευταία σ' αυτήν.

Δημοσ.

φαρλευ Μοατ:λυκοι σας παρακαλω μην κλαιτε.Θεροου πωλ:η ακτη των κουνουπιων.πετερ χαντκε: η αγωνια του τερματοφυλακα τη στιγμη του πεναλτι.Εριχ Σοερμαν:ο παπαλανγκι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...