Προς το περιεχόμενο

Είμαστε ή όχι ρατσιστές;

Stockholm4ever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για μενα το ιδιο κακο κανει ο χριστιανος με τον μουσουλμανο

Prove me wrong.

Τί σχέση έχει τώρα αυτό.. με το θέμα μας? Μουσουλμάνος είσαι? Αν είσαι τότε να ξέρεις ότι στην Ελλάδα χρησιμοποιούμε χαρτί τουαλέτας..

Δημοσ.

δεν ειναι μετανάστες ολοι αυτοι οι φονιαδες που εχουμε μαζεψει. ειναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που μπήκαν παράνομα ΧΩΡΙΣ ελεγχο ΧΩΡΙΣ να εχουν δώσει στοιχεία, ΧΩΡΙΣ να υπαρχει γνώση του ποινικουύ τους μητρώου.. κοινως έχουμε μαζέψει ολους τους βολεμένους αλλοδαπούς εγκληματίες οι οποιοι είναι κακούργοι στις χώρες τους και το έσκασαν για να γλιτώσουν την χαντζάρα του νόμου στην χώρα τους και να "διαπρέψουν" στην μοναδική στον κόσμο παιδική χαρά της εγκληματικότητας και της ατιμωρησίας, το Γραικυλιστάν...

Δημοσ.

Τί σχέση έχει τώρα αυτό.. με το θέμα μας? Μουσουλμάνος είσαι? Αν είσαι τότε να ξέρεις ότι στην Ελλάδα χρησιμοποιούμε χαρτί τουαλέτας..

ενω το οτι θελουμε αλλοδαπες ομορφες εχει να κανει με το θεμα μας...

Δημοσ.

ενω το οτι θελουμε αλλοδαπες ομορφες εχει να κανει με το θεμα μας...

Εχει να κάνει γιατί οι περισσότερες αλλοδαπές είναι εξωτικές, κορμάρες, ενδιαφέρονται μονο να πάρουν την ελληνική υπηκοότητα και οχι για να σε τυλίξουν, προσφέρουν στην Ελλάδα, βρίσκουν δουλειές να ζήσουν και δέν πειράζουν κανέναν..

Κανένας Ελληνας δέν είναι ρατσιστής με τις γυναίκες.. Οι περισσότεροι έχουμε παράνομες σχέσεις με αλλοδαπές.. Μέλι είναι.. Γιατί να τις διώξουμε? Να έρθουν κι άλλες..

Δημοσ.

εισαι τραγικος.

Αυτα που θα σου κάνει μια αλλοδαπή δέν πρόκεται να στα κάνει ποτέ η γυναίκα σου.. Εσυ χάνεις, εμένα δέν με νοιάζει..

Δημοσ.

Αυτα που θα σου κάνει μια αλλοδαπή δέν πρόκεται να στα κάνει ποτέ η γυναίκα σου.. Εσυ χάνεις, εμένα δέν με νοιάζει..

Έχεις κανα τηλέφωνο;

Δημοσ.

Παιδιά να το ξέρετε και σείς να μην την πατήσετε.. Οι μουσουλμάνες απαγορεύεται απο την θρησκεία τους να πάνε με άντρα αν δέν την παντρευτεί πρώτα.. Δηλαδή την βάζεις στο κρεβάτι, σε πιάνει απο απόσταση για καμια εντριβή αλλα τίποτε άλλο.. Αντε να σε αφήσει να της χαιδέψεις τα μαλλιά.. :-D :-D

Δηλαδή έχουν και ένα δίκιο οι μουσουλμάνοι που ψάχνουν αφορμή να τις αρχίσουν με τις πέτρες..

Είναι δυνατόν τώρα αυτό το άτομο να προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα?.. Πού πάς κοπέλα μου?

Δημοσ.

Και αν η γυναικα σου ειναι αλλοδαπη τι γινεται?

Δημοσ.

Είναι δυνατόν τώρα αυτό το άτομο να προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα?.. Πού πάς κοπέλα μου?

Συγνωμη τωρα,αλλα θα γινω καυστικος.Εχω κανει σεξ με μουσουλμανα κ ΔΕΝ την παντρευτηκα :mrgreen: .Αν ειναι δυνατον,δεν μπορεις να γενικευεις ετσι.Δεν ειναι ολες οι μουσουλμανες ιδιες

Δημοσ.

Συγνωμη τωρα,αλλα θα γινω καυστικος.Εχω κανει σεξ με μουσουλμανα κ ΔΕΝ την παντρευτηκα :mrgreen: .Αν ειναι δυνατον,δεν μπορεις να γενικευεις ετσι.Δεν ειναι ολες οι μουσουλμανες ιδιες

Δεν είπα ότι άμα την απαυτώσεις μετά θα πρέπει να την παντρευτείς ή θα σε κυνηγάνε τα αδέρφια της με τις χατζάρες.. Είπα ότι δέν πρόκεται ποτέ να την απαυτώσεις μέχρι να την παντρευτείς.. Σε χώρες όπως Τυνησία και Λιβύη νομίζω πρέπει να έχεις και περιουσία τουλάχιστον 30 κατσίκες για να το συζητήσει κάν το θέμα.. Ψάχτο..

Οσο το ότι έκανες σέξ με μουσουλμάνα λές ψέμματα εκτός και σου αρέσουν μόνο οι εντριβές..

Δημοσ.

Και αν η γυναικα σου ειναι αλλοδαπη τι γινεται?

Αμα έχει λεφτά δέν πειράζει

Ποσες κατσικες χρειαζονται για απλο σεξ χωρις γαμο?

Για τους μουσουλμάνους λές? Οποια κατσίκα τους κάθεται καλύτερα.. :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...