Προς το περιεχόμενο

Είμαστε ή όχι ρατσιστές;

Stockholm4ever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς.

Αν έχουν την ίδια ιδεολογία πρακτικά δεν έχουν την ίδια δράση. Η ΚΚΚ είναι οργάνωση 150 χρόνων η ΧΑ ούτε 20. Ακόμα δεν έχουμε δει πράξεις όπως της ΚΚΚ. Αλά όπως και να έχει αν το διατύπωσα λάθος αλλού ήθελα να καταλήξω.

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ποσο θα ηθελα να φερθουν με τον ιδιο τροπο που βαραγανε οποιον δεν εμοιαζε ντοπιος, στον OP στην σουηδια

Δημοσ.

Στην Ελλάδα είμαστε ίσως οι λιγότερο ρατσιστές σε όλον τον πλανήτη. Ίσα ίσα που εδώ έχουμε το φαινόμενο του ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ. Δηλαδή για να μην μας πουν ρατσιστές, τελικά οι Έλληνες έχουμε λιγότερα δικαιώματα μέσα στην ίδια μας τη χώρα.

Καταρχάς οι λαθρομετανάστες ως μουσουλμάνοι θεωρούν τους Χριστιανούς κατώτερου επιπέδου ανθρώπους και έχουν κάθε δικαίωμα να τους σκοτώσουν. Θεωρούν τις γυναίκες ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ...νομίζω ξέρουμε όλοι πως τους φέρονται στην Αφρική. Νομίζετε ότι έχουν τον παραμικρό ηθικό ενδοιασμό να βιάσουν τις μανάδες και τις αδερφές μας;

Κάθε κίνηση αυτοπροστασίας λοιπόν απο αυτούς εύκολα θεωρείται ρατσισμός. Επειδή θέλουμε να μπορούμε να κυκλοφορούμε στο κέντρο της Αθήνας όπως πρίν 6-7 χρόνια είμαστε ρατσιστές. Είτε μας αρέσει είτε όχι το πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας είναι οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, όχι οι Έλληνες εγκληματίες. Εγώ το 2001 κυκλοφορούσα στις πιό επικίνδυνες περιοχές της Αθήνας (και καλά) και κανένας δεν με είχε πειράξει ποτέ. Τώρα φοβάσαι να κυκλοφορήσεις ακόμα και στα πιό High προάστια...στο κέντρο ούτε λόγος.

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 15 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 15 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Εγω θα ελεγα οτι ο ελληνας ειναι ρατσιστης απο κουνια... Και οχι λογω του αρχαιου μεγαλειου.

Λογω του χαμηλου επιπεδου.

Εγω λεω οτι εισαι μπετοβλακας...και οχι επειδη εγραψες μια μαλακια.

Λογω του χαμηλου επιπεδου.Δεν μπορεις να την υποστηριξεις.

Δημοσ.

Δεν ειμαι απολυτος απλα νομιζω ο Ελληνας κραζει το παιζει λεει μλκς αλλα αμα τον πεις ρατσιστη θα τρελαθει και θα κανει οτι περναει απο το χερι του για να σου αποδειξει οτι δεν ειναι .Απο την αλλη ειναι και ανθρωποι που ζουν σε περιοχες επικινδυνες που εκει ουσιαστικα η ζωη σε σπρωχνει να γινεις ρατσιστης.Πχ τις αρρωστιες δεν τις θες δεν εισαι ρατσιστης απλα δεν σου προσφερουν οι λαθρομεταναστες (ΟΧΙ ΟΛΟΙ) που αλητευουν και λυστεουν δεν τους θες.Παντως οποιος εχει προβλημα(ασχετως εθνικοτητας ) υπαρχουν παντα οι καφροι που θα τον κοροιδεψουν και θα φερθουν ασχημα αλλα ισως αυτο να ισχυει παντου δεν ξερω..

Δημοσ.

Όταν η πολιτικη ηγεσία της χώρας ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ το πρόβλημα και δεν προβαίνει σε λύση και αποτυγχάνει παταγωδώς να προστατέψει τον πολιτη της χώρας και η πλειοψηφία του πολίτικου σκηνικού κατηγορεί τον αγανακτισμένο πολίτη ως ρατσιστή ενώ όπως είπα δεν μπορεί να του προσφέρει την δέουσα ασφάλεια για να υποστηρίξει έπειτα την άποψη της ότι “Εγώ σου παρέχω μια ασφαλή κοινωνία αλά εσύ συνεχίζεις να κατηγορείς τους μετανάστες” άρα είσαι ρατσιστής, τότε κατά την άποψη μου οι ίδιοι είναι ρατσιστές έναντι του Πολιτισμένου κοινωνικού συνόλου.

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 15 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 15 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Εγω λεω οτι εισαι μπετοβλακας...και οχι επειδη εγραψες μια μαλακια.

Λογω του χαμηλου επιπεδου.Δεν μπορεις να την υποστηριξεις.

Kι εγω λεω οτι εισαι καραγκιοζης. Οχι επειδη βριζεις αλλα επειδη νομιζεις οτι μόνο εσυ ξερεις την αληθεια.

Βεβαιως και μπορω να στηριξω το χαμηλο επιπεδο. Τετοιο εξαλλου αποδειχτηκε οτι ειναι και το δικο σου.

Δημοσ.

κραζουμε ολοι τους μεταναστες,ομως δε ξερουμε οτι εχουμε κι εμεις ευθυνη

οταν οι αμερικανοι βομβαρδιζαν ιρακ,αφγανισταν,γιουγκοσλαβια,το 98% των ελληνων ηταν για καφε και ενα 2% ηταν σε αντιπολεμικες πορειες.

τωρα αυτο το 98% κλαιγεται γιατι γεμισε η αθηνα αφγανους.

φυσικα στηριζει την αμερικανικη οικονομια αγοραζοντας κοκακολα,mcdonalds,apple

μεχρι περσι ονειρευοταν 2μισαλιτρα αυτοκινητα που καταπινουν τον αγλεορα για να πουλαει μουρη και να πηγαινει 180 σε δρομους σκοτωστρες,και αν δεν ηταν η βενζινη 1,80 ακομα και σημερα θα το κανε.

οσο ειναι το κεντρο "βρωμικο" κραζει τους μεταναστες,κραζει το κρατος κραζει τους αντιρατσιστες

οταν καθαρισει το κεντρο και ο μπομπολας θα χτισει το καινουριο mall/village μεγαθηριο θα τρεξει να παει για ψωνια και για καφε παρολο που θα ειναι 2πλη τιμη απο τις αλλες περιοχες.

κραζει για την βρωμα και την δυσωδια στο κεντρο,αλλα κυκλοφορει με αμαξι με σαπιο καταλυτη χωρις κτεο,πεταει σκουπιδια και αποτσιγαρα σε δρομους και παραλιες,καπνιζει εκει που απαγορευεται,παρκαρει εκει που απαγορευεται και μετα φταιει ο πακιστανος στο φαναρι που παει να του καθαρισει το υπεργυαλισμενο αυτοκινητο με τις 72 δοσεις και τις 19ρες χρωμιομενες ζαντες.

Δημοσ.

κραζουμε ολοι τους μεταναστες,ομως δε ξερουμε οτι εχουμε κι εμεις ευθυνη

οταν οι αμερικανοι βομβαρδιζαν ιρακ,αφγανισταν,γιουγκοσλαβια,το 98% των ελληνων ηταν για καφε και ενα 2% ηταν σε αντιπολεμικες πορειες.

τωρα αυτο το 98% κλαιγεται γιατι γεμισε η αθηνα αφγανους.

φυσικα στηριζει την αμερικανικη οικονομια αγοραζοντας κοκακολα,mcdonalds,apple

μεχρι περσι ονειρευοταν 2μισαλιτρα αυτοκινητα που καταπινουν τον αγλεορα για να πουλαει μουρη και να πηγαινει 180 σε δρομους σκοτωστρες,και αν δεν ηταν η βενζινη 1,80 ακομα και σημερα θα το κανε.

οσο ειναι το κεντρο "βρωμικο" κραζει τους μεταναστες,κραζει το κρατος κραζει τους αντιρατσιστες

οταν καθαρισει το κεντρο και ο μπομπολας θα χτισει το καινουριο mall/village μεγαθηριο θα τρεξει να παει για ψωνια και για καφε παρολο που θα ειναι 2πλη τιμη απο τις αλλες περιοχες.

κραζει για την βρωμα και την δυσωδια στο κεντρο,αλλα κυκλοφορει με αμαξι με σαπιο καταλυτη χωρις κτεο,πεταει σκουπιδια και αποτσιγαρα σε δρομους και παραλιες,καπνιζει εκει που απαγορευεται,παρκαρει εκει που απαγορευεται και μετα φταιει ο πακιστανος στο φαναρι που παει να του καθαρισει το υπεργυαλισμενο αυτοκινητο με τις 72 δοσεις και τις 19ρες χρωμιομενες ζαντες.

Εδώ ταιριάζει το ότι Όπου λαλουν πόλοι κοκόροι αργεί να ξημερώσει. Φταίμε και εμείς γιατί όλοι έχουν μια μανία να λέγονται πρόεδροι. Αν ήμασταν σαν την γερμάνια και είχαμε εξτρατιες ενημέρωσης του κόσμου για το πώς μπορούν να αντισταθούν σε διάφορα πράγματα τότε θα ήμασταν σε καλύτερη μοίρα. Όμως όταν έχεις 500ιους που ο καθένας λέει τα δικά για τα συμφέροντα του τι άκρη να βγάλει ο κόσμος; Ιδιαίτερα όταν τα ίδια μέσα μαζικής ενημέρωσης εξυπηρετούν συμφέροντα;

Όσο για το κομμάτι που λες με τα διλιτρα και τις βενζίνες είναι καθαρά δικαίωμα του καθενός τι αμάξι θα πάρει και πόσο θα τρέχει το θέμα του τρεξίματος ας το φροντίσει η πολιτεία με την τροχαία. Ο νεοέλληνας μπορεί να είναι αυτό που είχε πει κάποτε ο Χαρι Κλυν να έχει τηλεόραση hifi 2 αμάξια και 2 δραχμές στην τσέπη αλά αφού έτσι γουστάρει να χαλάσει τα λεφτά που βγάζει δικαίωμα του ισα ισα λειτούργει και η αγορά με αυτόν τον τρόπο.

Δημοσ.

αν τα μμε εξυπηρετουν συμφεροντα,αλλαζεις καναλι η κλεινεις τη τηλεοραση.

τουλαχιστον στο ιντερνετ εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να ενημερωθεις αντικειμενικα.

Δημοσ.

αν τα μμε εξυπηρετουν συμφεροντα,αλλαζεις καναλι η κλεινεις τη τηλεοραση.

τουλαχιστον στο ιντερνετ εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να ενημερωθεις αντικειμενικα.

Αυτό ξανά πες το. Πες το ομως και στους χαμηλότερης κοινωνικής συνείδησης άτομα που δεν μπορούν να καταλάβουν τι ακριβός γίνεται γύρο τους και βλέπουν TV πιστεύοντας ότι ενημερώνονται… Πες το στους συνταξιούχους πες το σε όσους χρωστάνε σε τράπεζες. Γκάζι φρένο μας πάνε για να περάσουν απαρατήρητα τα πολιτικά σχέδια τους. Όλο λέμε μια αναδιάρθρωση μια χρεωκοπία μια έξοδος από ΕΕ μια επιστροφή στη δραχμή. Όλα αυτά τυχαία δεν είναι και δυστυχώς όλος ο κόσμος σε παγκόσμιο επίπεδο δεν μπορεί να τα καταλάβει αυτά.

Δημοσ.

ομως εννοεις γιατι ο ωμος ειναι αλλο :P

δε μπορω να κανω κατι για ολους αυτους,

εκτος κι αν εχεις καμια ιδεα :rolleyes:

Δημοσ.

Καταρχάς οι λαθρομετανάστες ως μουσουλμάνοι θεωρούν τους Χριστιανούς κατώτερου επιπέδου ανθρώπους και έχουν κάθε δικαίωμα να τους σκοτώσουν. Θεωρούν τις γυναίκες ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ...νομίζω ξέρουμε όλοι πως τους φέρονται στην Αφρική. Νομίζετε ότι έχουν τον παραμικρό ηθικό ενδοιασμό να βιάσουν τις μανάδες και τις αδερφές μας;

Κάθε κίνηση αυτοπροστασίας λοιπόν απο αυτούς εύκολα θεωρείται ρατσισμός. Επειδή θέλουμε να μπορούμε να κυκλοφορούμε στο κέντρο της Αθήνας όπως πρίν 6-7 χρόνια είμαστε ρατσιστές. Είτε μας αρέσει είτε όχι το πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας είναι οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, όχι οι Έλληνες εγκληματίες. Εγώ το 2001 κυκλοφορούσα στις πιό επικίνδυνες περιοχές της Αθήνας (και καλά) και κανένας δεν με είχε πειράξει ποτέ. Τώρα φοβάσαι να κυκλοφορήσεις ακόμα και στα πιό High προάστια...στο κέντρο ούτε λόγος.

Ακομα κι αν ηταν οπως τα λες(οτι οι μουσουλμανοι επιθυμουν να μας σκοτωσουν και να βιασουν τις μαναδες και τις αδελφες μας) αυτο δε μας δινει το δικαιωμα να τους φερομαστε σα να ειναι πολιτες ω κατηγοριας. Που να δεις η θεωρια των χριστιανων τι λεει.

Οι κινησεις αυτοπροστασιας δεν ειναι ρατσισμος. Αλλα ποιες κινησεις? Να του επιτεθεις προκαταβολικα επειδη υποτιθεται οτι σκοπευει αυτος να σου επιτεθει πρωτος? Το προβλημα στο κεντρο της Αθηνας ειναι οι λαθ/στες ναι, αλλα ποιος το δημιουργησε αυτο το προβλημα? ποιος τους επετρεψε να ερθουν και να στρατοπεδευσουν? Ποιος τους αφηνει να παρανομουν ανενοχλητοι? Μηπως λοιπον να στρεψεις τα βελη εκει που πραγματικα πρεπει?

Δημοσ.

Ντινάρα, γενικά συμφωνώ μαζί σου αλλά εδώ δεν θα συμφωνήσω.

Το ότι επειδή πίνω κόκα κόλα και δεν είμαι κάθε μέρα στις πορείες, δεν σημαίνει ότι δεν έχω

και δικαίωμα να κυκλοφορήσω στο κέντρο χωρίς να φοβάμαι μην με σκοτώσουν για 50 ευρώ.

Σίγουρα, ευθύνες έχει και ο πολίτης, αλλά το θέμα είναι τόσο τεράστιο, πολύπλοκο και σημαντικό που δεν θα το λύσουμε

εγώ και εσύ. Για την ακρίβεια δεν νομίζω ότι μπορεί καν η Ελλάδα μόνη της να το λύσει, χρειάζεται Ευρωπαική λύση.

Αλλά να λέμε το ότι φταίμε εμείς και για τους λαθρομετανάστες πάει πολύ νομίζω.

Το να θέλει κάποιος να πιει και τον καφέ του ή να πάει στο εμπορικό κέντρο εν έτει 2011

αντί να πλακώνεται στις πορείες δεν τον κάνει αυτόματα κάφρο.

Υπάρχουν και χώρες που τα πράγματα δουλεύουν και ο κόσμος μπορεί να χαρεί αυτές τις

μικρές απολαύσεις, δεν είμαστε εμείς οι Έλληνες οι περίεργοι που μας αξίζουν αυτές οι καταστάσεις που ζούμε.

Δημοσ.

Εδώ ταιριάζει το ότι Όπου λαλουν πόλοι κοκόροι αργεί να ξημερώσει. Φταίμε και εμείς γιατί όλοι έχουν μια μανία να λέγονται πρόεδροι. Αν ήμασταν σαν την γερμάνια και είχαμε εξτρατιες ενημέρωσης του κόσμου για το πώς μπορούν να αντισταθούν σε διάφορα πράγματα τότε θα ήμασταν σε καλύτερη μοίρα. Όμως όταν έχεις 500ιους που ο καθένας λέει τα δικά για τα συμφέροντα του τι άκρη να βγάλει ο κόσμος; Ιδιαίτερα όταν τα ίδια μέσα μαζικής ενημέρωσης εξυπηρετούν συμφέροντα;

Όσο για το κομμάτι που λες με τα διλιτρα και τις βενζίνες είναι καθαρά δικαίωμα του καθενός τι αμάξι θα πάρει και πόσο θα τρέχει το θέμα του τρεξίματος ας το φροντίσει η πολιτεία με την τροχαία. Ο νεοέλληνας μπορεί να είναι αυτό που είχε πει κάποτε ο Χαρι Κλυν να έχει τηλεόραση hifi 2 αμάξια και 2 δραχμές στην τσέπη αλά αφού έτσι γουστάρει να χαλάσει τα λεφτά που βγάζει δικαίωμα του ισα ισα λειτούργει και η αγορά με αυτόν τον τρόπο.

Έχει μια διαφορά όμως από που βγαίνουν αυτά τα λεφτά. Βγήκαν με ποιοτική εργασία ή με το 13ο διακοποδάνειο; Κι επίσης υπάρχει κ κάτι που λέγεται κοινωνική ευθύνη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...