capten- Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Ζητω ταπεινή συγγνώμη από τους συντονιστές. Οι προτάσεις μου είναι οι εξής a} Να στείλουμε τους μετανάστες σε ένα βραχονήσι opos palaiotera sti Makroniso kapoious και να βρούμε μια παραγωγική διαδικασία εκεί ώστε να είναι χρήσιμοι b}όλοι οι έλληνες να χουν έναν δούλο και να τον κάνουν ότι θέλουn.Alloste δεν είμαι κατά τις δουλειaς c}σε ακραίες καταστάσεις τότε ίσwς οι φούρνοι{tipou Aousvits} να μην είναι και τόσο κακια ιδέα. Οι ξυλοδαρμοί είναι πάντως poli κακια ιδέα και άχρηστη για την κοινωνία μας και ρατσιστική.
Toufas Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Εγω απορω, δουλεια τους δινουν οι αλλοι ξενοι ή κανας ελληναρας που κλεβει το κρατος και αυτος? Και τα σπιτια ειναι squats ή τα παιρνει κανας πονηρος μαυρα? Α ξεχασα αυτοι ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ αρα ειναι καλοι ανθρωποι μιας και ολοι οι ελληνες ειναι ψυχαρες.
Tenshi Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Ζητω ταπεινή συγγνώμη από τους συντονιστές. Οι προτάσεις μου είναι οι εξής a} Να στείλουμε τους μετανάστες σε ένα βραχονήσι opos palaiotera sti Makroniso kapoious και να βρούμε μια παραγωγική διαδικασία εκεί ώστε να είναι χρήσιμοι b}όλοι οι έλληνες να χουν έναν δούλο και να τον κάνουν ότι θέλουn.Alloste δεν είμαι κατά τις δουλειaς c}σε ακραίες καταστάσεις τότε ίσwς οι φούρνοι{tipou Aousvits} να μην είναι και τόσο κακια ιδέα. Οι ξυλοδαρμοί είναι πάντως poli κακια ιδέα και άχρηστη για την κοινωνία μας και ρατσιστική. a )Να σκάβουν προς τα κάτω.Δέν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος,απλά να σκάβουν μέχρι να χτυπήσουν τον πυρήνα της Γής. b )Οι Έλληνες έχουν δούλους...άλλους Έλληνες."Παπούτσι απ τον τόπο σου"... c )Αν κάψεις άπλυτο Πακιστανό,θα μικρογραμμάρια θα χτυπήσουν κόκκινο.Τρύπα του όζοντος-ακτινοβολία-u know... Απλά είμαστε κόπανοι (σάν σύνολο).Δέν γνωρίζουμε απο μεταναστευτική πολιτική και λογικό είναι αφού σάν κράτος είμαστε αυτάρκεις (με την έννοια του εργατικού δυναμικού). Ποτέ δέν χρειαστήκαμε έξτρα εργατικά χέρια για κάτι και σίγουρα δέν θα ξεκινήσουμε τώρα.Πχ η Αυστραλία λέει: "Θέλω 10000 άτομα.Θα δουλέψουν στα ορυχεία."Δέχεται ντάν τόσα άτομα και δέν τους θέλει ούτε για γιατρούς,ούτε για δικηγόρους.Σκαφτιάς θα είσαι,αν θέλεις έλα,αν όχι μείνε εκεί που είσαι,τέλος...
iGoPod Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δεν ξερω αν θα με πειτε ρατσιστη αλλα σε ενα σχολειο που την αραζουμε εδω και χρονια με την παρεα μου.Τις τελευταιες βδομαδες και ερχονται και παιζουναι μπαλα δεν μας ενοχλουν οκ...Αυτο που μας ενοχλησε ομως ηταν οτι καταχεσανε το σχολει γιατι εχει στοα και οροφους και δεν μπορεις να πατισεις μεσα αο την βρωμα κατουρισανε και οταν τους πεφτει η μπαλα κοντα μας μας φωναζουν να την φτασουμε και με τσαμπουκα κιολας.Αυτα απο εμενα.Α και της προαλλες επειδη μενω πατρα γυριζα απο ενα κλαμπ 4 το πρωι δηλαδη και 10 το βραδυ να ειναι δεν μπορεις να κυκλοφορισεις.Την αλλη φορα παλι αργα περναγα απο ενα στενο με το αμάξι και ηταν δυο πακιστανοι και κοιταγαν μια κοπελα που πηγενε σπιτι της δηλαδη ενιοθα οτι αν δεν ειμουν με το αμαξι εκεινη την στηγμη θα της την ειχαν πεσει και γιαυτο εκοψα κιολας δεν ξερω κ αν της την επεσαν.Νταξει εχουν αναγκες αλλα δεν μπορει να την πληρωνει ο απλος πολιτης.
Stockholm4ever Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Απο τότε που άρχισαν να έρχονται οι παράνομοι λαθρομετανάστες έχουν εξαφανιστεί απο τους δρόμους ολα τα αδέσποτα σκυλιά και γάτες.. Εχουν γεμίσει οι πλατείες και τα στενά απο ανθρώπινα περιτώματα.. Βρωμάει κατουρλιό όλη η Αθηνα! Και μαρέσει που μου κάνουν και παρατήρηση ορισμένοι για το σκύλο μου να μην πατάει πάνω στο πεζοδρόμιο όταν τον βγάζω βόλτα.. Τον έχω όμως στην αυλή και γαυγίζει με την άνεση του με την δικαιολογία ότι μας φυλάει απο ληστές.. και του λένε και ευχαριστώ.. Αμα δεί κανα Πακιστανό να πλησιάζει με τίποτε φυλλάδια τρελένεται και θέλει να τον ξεσκίσει.. Ειναι ο ήρωας της γειτονιάς μας! Τα παιδάκια δέν παίζουν πλέον στις γειτονιές τους με τα ποδηλατά τους.. Οι γυναίκες και τα κοριτσια δεν κυκλοφορούν άνετα στους δρόμους τις βραδυνές ώρες.. Οι γέροι δέν κρατάνε τσάντες και δέν πάνε ποτέ σε τράπεζες.. Ειμαστε φυλακισμένοι στο σπίτι μας και τείνουμε να γίνουμε μετανάστες στη χώρα μας.. Μαρεσει που όρμισαν όλοι στον αστυνόμικό της Ομόνοιας τότε με το επισόδειο με τις σφαλιάρες που έριχνε και κορόιδευε 2 πακιστανούς.. Φασίστες.. Ξεφτίλες και έτσι.. ΕΙΧΑΝ ΟΡΜΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΕΡΝΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΤΣΑΝΤΑ! Λιγες έφαγαν! Να τους δίωξουν απο την Ελλάδα δέν τους διώχνουν.. Να τους βάλουν φυλακή θα τους ταίζουμε τσάμπα.. Τί πρέπει να κάνει δηλαδή η αστυνομία για να τους πείσει να μην ξανακάνουν παρανομία? Πόσοι υπάλληλοι τράπεζας πρέπει να καούν ζωντανοί για να ξεσκεπαστούν οι ανθέλληνες μισθοφόροι? Πόσα παιδάκια πρέπει να μείνουν ορφανά για να στείλουμε στο διάολο όλη την σαβούρα που ήρθε στη χώρα μας? Αντίδραση τώρα!!..
Ntinaras Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Τί πρέπει να κάνει δηλαδή η αστυνομία για να τους πείσει να μην ξανακάνουν παρανομία? τι πρεπει να κανω εγω ωστε η αστυνομια να μη ξανακανει παρανομια? αντιδραση αυριο!(μεσω facebook φυσικα) http://www.lifo.gr/now/view/2811
Yperaspisths Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 14 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από parsifal, 14 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Εγω ξερω οτι η κατασταση με τους λαθρομεταναστες εχει επιδυνωθει τα τελευταια 10 χρονια και προκειται να χειροτερεψει ακομα περισσοτερο. Οι νομιμοι μεταναστες ειναι 700.000 και οι παρανομοι ξεπερνουν τα 2.500.000 οταν οι Ελληνες ειναι 10.000.000. Αυτη την στιγμη νομιμοι και παρανομοι μεταναστες αποτελουν σχεδον το 30% του συνολικου πληθυσμου. Μιλαμε για τρομακτικο νουμερο οταν στην Γαλλια δεν ξεπερνα το 4%. Κανεις δεν λεει να φυγουν ολοι ,αλλα να φυγουν οι παρανομοι. Ενα 10% ποσοστο ειναι αρκετο. Οτιδηποτε παραπανω ειναι επικινδυνο οχι τοσο για την οικονομια ,αλλα για την εθνικη και θρησκευτικη αλλοιωση του εθνους. Αν συνεχιστει η τωρινη εισροη μεταναστων ,τοτε σε μερικα χρονια θα ειναι περισσοτεροι απο τους Ελληνες. Ο Ιμπραημ απετυχε να εξισλαμισει την Ελλαδα ,αλλα Πασοκ και ΝΔ το καταφεραν με τις πλατες του Συνασπισμου
Ntinaras Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 14 Μαΐου 2011 - Αφορά σβησμένο μήνυμα Κρυμμένο από parsifal, 14 Μαΐου 2011 - Αφορά σβησμένο μήνυμα προλαβαινεις δε προλαβαινεις να κανεις edit
Pantelwolf Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Κι έρχομαι εγώ και ρωτάω. Έχοντας υπόψιν οτι στην Ελλάδα δεν ήρθε ο ησυχος οικογενειάρχης μορφωμένος ευκατάστατος ξένος, αλλά ο τυχοδιώκτης,αυτός που πέρασε πόλεμο, ο αναλφάβητος και ο κυνηγημένος, στατιστικά δε θα έχει ροπή προς εγκληματική συμπεριφορά; Εγώ το βρίσκω φυσιολογικό. Και η αυτοσυντήρηση είναι το βασικό ένστικτο του ανθρώπου. Αν δεν έχω να φάω, κι εγώ ο μορφωμένος/βολεμένος/με αρχές/νομοταγής θα σκότωνα τον καθένα απο εσάς για να βρώ και χωρίς δισταγμό. Η γνώμη μου είναι οτι τα σύνορα είναι για ομορφιά. Έχουμε καταντήσει κουβάς απορριμάτων ανθρώπων. Όποιος θέλει πετάει όποιον θέλει μέσα, ανεξαρτήτως του ιστορικού του. Οι ΗΠΑ για να παραμείνεις, και για να μπείς μέσα ακόμη, σου ζητούν να είσαι τουλάχιστον σωστός στην πατρίδα σου. Χωρίς έλεγχο, κάθε καρυδιάς καρύδι θα έρχεται και θα βλέπει τον παράδεισο. Επιπροσθέτως, τόσο καιρό με τη φούσκα της οικονομίας όλοι εκείνοι ΔΟΥΛΕΥΑΝ. Τώρα που δεν έχει δουλειές ούτε για τους Έλληνες, φυσικό είναι κι εκείνων να μη βγαίνουν τα μεροκάματα. Δεν έχω πρόβλημα με Αλβανούς, Πακιστανούς, Κινέζους κλπ. Έχω πρόβλημα με συμπεριφορές. Έδωσες αφορμή; Φεύγεις και δεν ξανάρχεσαι. Και εννοείται μόνο όσοι είναι εδώ με νόμιμο τρόπο. Δεν έχεις χαρτιά; Φεύγεις και δεν ξανάρχεσαι. Δηλαδή παρανόμησες ήδη μπαίνοντας και θα περιμένω να το ξανακάνεις για να μη σε ανεχτώ; Γιατί; Και μιλάμε για την Ελλάδα που έχει τώρα στην κρίση 15% ανεργία και ανεβαινει. ΠΩΣ θα ζησεις;
μαφαλντα Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Το κράτος θεωρώ ότι δεν έκανε αυτό που έπρεπε.Βρεθήκαμε απροετοίμαστοι και το χειρότερο είναι ότι δρούμε σπασμωδικά,χωρίς σχέδιο,βούληση και διάθεση για λύση των προβλημάτων. Ρατσιστές δεν νομίζω ότι είμαστε.Μπουχτισμένοι,θυμωμένοι,ανασφαλείς, ναι.Μας φταίνε όλοι και όλα. Το νόμισμα έχει δύο πλευρές.Αναφέρθηκαν διάφορα (είναι πολλοί,είμαστε αυτάρκεις,έχουμε φτώχεια κλπ}. Η άλλη όψη είναι ότι τους έχουμε ανάγκη(όλη η Ευρώπη)για τον απλό λόγο ΓΕΡΝΑΜΕ. Η Ελλάδα το 2050 θα είναι μια από τις πιο γερασμένες χώρες του πλανήτη.Οι επιπτώσεις όπως καταλαβαίνουμε θα είναι τεράστιες.Οικονομικές,κοινωνικές,γεωπολιτικές και φυσικά θα έχει επίπτωση στην εξωτερική πολιτική και την περιφερειακή ασφάλεια(οι Τούρκοι κάνουν πολλά παιδιά). Λύση για την ενσωμάτωση αυτών των ανθρώπων πρέπει να απαιτήσουμε, τιμωρία των εγκληματιών, ελέγχους και καλύτερη αστυνόμευση. Θυμό,κυνήγι,κλωτσιές και βρισίδι θέλουν οι πολιτικοί μας που το μόνο που τους απασχολούσε ήταν η κονόμα και η καρέκλα.
benign Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Τα πραγματα ειναι απλα και απορω γιατι μπερδευεστε πολλοι ανεξαρτητα προσωπικων πολιτικων πεποιθησεων.Θελω να πιστευω οτι με εξαιρεση μερικους γνωστους flamers που στερουνται σοβαρων επιχειρηματων και περιοριζονται σε απλουστευτικες ειρωνιες που θελουν να τις περασουν για επιδειξη πνευματος,οτι οι περισσοτεροι εδω εχουμε καλα κινητρα στην κουβεντα. Ο ρατσισμος ειναι,για να μην λεμε πολλα πραγματα,καθαρα δειγμα αμορφωτου και φοβικου ανθρωπου.Ειναι καταδικαστεο σε καθε περιπτωση,δεν χρειαζεται αυτο καν να συζητιεται γιατι υποτιμα την ανθρωπινη νοημοσυνη και ειναι αντιεπιστημονικο.Ειτε το παρουμε γενετικα ειτε κοινωνιολογικα.Ολοι οι ανθρωποι ανεξαρτητως ρατσας ειμαστε το ιδιο ικανοι για το καλο η το κακο.Για ηρωικες πραξεις και για κτηνωδιες. Παμε τωρα στην Ελλαδα.Προσωπικα,δεν πιστευω οτι οι περισσοτεροι συμπατριωτες μας ειναι ρατσιστες.Αλλα εχουμε μια χωρα ρηγμαγμενη οικονομικα και κυβερνουμενη εδω και δεκαετιες απο αξιοθρηνητα και αχρηστα λαμογια.(Πολιτικοι).Ο μεσος Ελληνας πολιτης,εχει καταληστευτει απο το κρατος που ειναι ο μεγαλυτερος τραμπουκος και απατεωνας.Οταν ξερω γεροντακι ,εδω στην γειτονια μου,που παιρνει γυρω στα 700 ευρω συνταξη και ισα,ισα τα φερνει βολτα και το κρατος του βγαζει χρεωστικο στην φορολογικη του δηλωση 100 ευρω,τι να λεμε,η αδικια ειναι κραυγαλεα και πασιφανης. Τωρα οντας λοιπον στα μαυρα μας τα χαλια ακομη πριν καν πατησουν ποδι οι λαθρομεταναστες στην χωρα μας,ειμαστε πλεον ακομη σε δεινοτερη θεση γιατι εχει η γεμισει η χωρα με τραγικα υπεραριθμους ξενους,χαμηλοτατης μορφωσης,που το μονο που μπορουν να προσφερουν ειναι πρωτογενης εργασια,δηλαδη εργατες.Αλλα ηδη πριν υπηρχαν εδω και πανω απο 20 χρονια παρα πολλοι ανεργοι Ελληνες εργατες και μη,που συνεχισουν να αυξανονται με αλματωδη ρυθμο. Το κεφαλαιο κανει παρτυ,απο την μια εκμεταλευομενο ασυδοτα τους ξενους απελπισμενους ,πληρωνοντας τους πολυ λιγοτερο απο οτι ειναι σωστο και απο την αλλη τους χρησιμοποιει σαν δεκανικι για να αποφυγει την προσληψη Ελληνων που επειδη ειναι νομιμοι πολιτες εχουν περισσοτερα δικαιωματα και ξερουν πως να τα διεκδικησουν.Ετσι ακολουθωντας την παναρχαια πολιτικη του διαιρει και βασιλευε ,βαζει τον λαο,Ελληνες και ξενους να μαλωνουν μεταξυ τους οπως π.χ. εργατες και απεργοσπαστες(σαν παραλληλισμο το αναφερω). Τωρα επειδη οι περισσοτεροι απο τους ξενους ζουν σε απανθρωπες συνθηκες,ακριβως επειδη ειναι ανυποφορα περισσοτεροι απο οτι μπορει να αντεξει και να ενταξει η χωρα,ειναι λογικο επακολουθο να αποκτηνωνονται σιγα σιγα,η ηθικη να υποχωρει και να επικρατουν τα ζωωδη ενστικτα της επιβιωσης,με συνεπεια τους φονους για 10 ευρω,τους βιασμους και τα αλλα δυσαρεστα αλλα καθημερινα πλεον φαινομενα.Το θεμα ειναι οτι ο Ελληνας πολιτης βρισκεται στην εξαιρετικα δυσαρεστη θεση του να ειναι αυτο που λεμε και κερατας και δαρμενος,απο την μια χτυπημενος και εξαθλιωμενος απο το κεφαλαιο που δεν εχει πατριδα,και απο την αλλη απο τους αλλοδαπους.Δεν φταιει ομως και δεν πρεπει να υποφερει.Δεν δημιουργησε αυτος αυτες τις συνθηκες και ενω η ξενοφοβια ειναι καταδικαστεα και γελοιο φαινομενο,αλλο τοσο ειναι η διαρκης δικαιολογηση των αποτροπαιων εγκληματων των ξενων και ακομη εξοργιστικοτερη η κατηγορια προς τους καθημερινους ανθρωπους που υποφερουν με βρισιες οπως φασιστες και ρατσιστες επειδη θυμωνουν που τους χτυπουν και τους βιαζουν οι ξενοι.Γιατι το φαινομενο δεν ειναι περιορισμενο,αλλα δυστυχως συνεχες και ολοενα αυξανομενο. Με αυτην την εντελως λανθασμενη πολιτικη,τα κομματα της Αριστερας στην Ελλαδα χανουν με ραγδαιους ρυθμους ψηφοφορους και προκαλουν την οργη του μεσου Ελληνα που μονο ως αποηχο του παρελθοντος και ως ειρωνια θυμαται πλεον το γνωστο συνθημα: '' δικιο ειναι ο νομος του εργατη''.Οταν σε μια μικρη χωρα,χωρις βιομηχανια,με τρομερη οικονομικη κριση εχουμε ολα αυτα τα προβληματα ειναι καθαρα θεμα χρονου να εχουμε συστασεις συμμοριων που τυφλωμενοι απο το μισος για τους λογους που ανελυσα απο πανω,θα αρχισουν να σφαζονται μεταξυ τους λογω διαφορετικοτητας εθνικης η πολιτικης,μια κατασταση ζουγκλας δηλαδη που η υπερτατη ηθικη θα ειναι το ενστικο της επιβιωσης,του εαυτου σου και του ειδους σου,της ρατσας σου,και ολες οι πρωην ανθρωπιστικες σου ιδεες θα πανε εξω απο το παραθυρο οταν σου βιασουν την κοπελα σου ,για παραδειγμα,ειδικα κιολας,τραγικη ειρωνια,οταν μπορει να ηταν και προοδευτικη και μαλιστα αντιρατσιστρια και πολυ καλος ανθρωπος.Ξερω μια τετοια περιπτωση,που ετυχε σε καποιον γνωστο μου. Συμπερασμα,πρεπει να ξεκινησουν μαζικες απελασεις των φριχτα υπεραριθμων ξενων και μετα ποσοστιαια οσους και μονο οσους μπορει να αντεξει η χωρα μας,να μεινουν και να ζησουμε μαζι με αρμονια,αγαπη,ταξη και με ισα δικαιωματα.Δεν ειναι η Ελλαδα Γερμανια,ουτε Αγγλια κ.λ.π. να εχει 2,5 εκατομμυρια ξενους αυτο κατανταει εισβολη και κατοχη και ετσι αισθανεται σημερα ο μεσος Ελληνας. (Ζητω συγνωμη για τα πολλα και αυτονοητα που εγραψα αλλα εχω προσεξει με εκπληξη μου οτι μερικοι δεν φαινεται να τα εχουν αντιληφθει.)
Stockholm4ever Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Ρε παιδια συγνώμη αλλα νομίζω ότι αγνοείτε βασικούς παραμέτρους του προβλήματος.. Μήν τα πάρω τώρα δηλαδή.. Καταρχήν ότι φράχτες να φτιάξουμε, ότι ελεγχους και να κάνουμε, όσα παρατηρητήρια με ραντάρ και να φτιάξουμε οι παράνομοι λαθρομετανάστες μπορούν να βρούν τρόπους και να μπούν στην Ελλάδα.. Η αστυνομία δέν μπορεί να κατηγορηθεί γιατί όσους βρωμομπατσούς και να έχει η συντριπτική πλειοψηφία της κάνει καλά την δουλειά της.. Ο στρατός φυλάει τα σύνορα μας και εκπαιδεύεται να αντιμετωπίσει εχθρικό στρατό - όχι λαθρομετανάστες.. Οσους ελέγχους και να κάνουμε κάποιοι λαθρομετανάστες θα μπούν.. Η Ελλάδα με το νησιωτικό σύμπλεγμά της είναι απο τις πιό δύσκολες χώρες να φυλαχτεί αποτελεσματικά.. Οι λαθρομετανάστες που ζούν στην Ελλάδα είναι εγκλωβισμένοι εδώ.. Οι περισσότεροι θέλουν να φύγουν απο δώ.. Εδω οι Ελληνες και δέν αντέχουν, αυτοί θα κάτσουν? Δεν τους αφήνουν να φύγουν λόγω Συνθηκης Σέγκεν που έχουμε υπογράψει.. Δεν μπορούμε να τους αναγκάσουμε να φύγουν απο δώ με τη βία, ούτε να τους προωθήσουμε στα κράτη που θέλουν αν πάνε.. ΟΜΩΣ τους δίνουμε το εισητήριο και χρήματα να φύγουν στην πατρίδα τους.. Δουλειές δεν έχουμε να τους δώσουμε.. Δεν τους καλέσαμε να έρθουν στην Ελλάδα.. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ! Χάρη τους κάνουμε που τους ανεχόμαστε και μονο δίπλα μας κάθε μέρα.. Και αυτοι λοιπόν σου λένε.. ΟΧΙ! Εγω θα κάτσω εδώ να με βλέπετε και θα σας κλέβω, θα βιάζω, θα χτυπάω και θα τα κάνω και στο πεζοδρόμιο σας.. Φταίω εγώ τώρα άμα του πετάξω καμια φόλα την επομένη? Απο τη στιγμή που δέν υπάρχει κάποια λύση ΑΜΕΣΗ και απειλειται η ζωή μας και των δικών μας, η ασφάλεια του σπιτιού μας και της περιουσίας μας, η εθνική ασφάλεια και η θρησκεία μας.. και αντί να δουλεύουν φτηνά τους ταίζουμε και απο πάνω.. ε τότε συγνώμη αλλα το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι.. Προσωπικά δέν θα με πείραζε αν η Ελλάδα διαφιμιζόταν μετά απο τίποτε Αγγλους αδερφές ώς χώρα αγροίκων και αφιλόξενων για το επόμενο καλοκαίρι.. Και σου λέω εγώ μετά απο τη βρώμα που θα βγεί άν θα θέλουν να περάσουν απέξω απο την Ελλάδα οι άλλοι που είναι στο δρόμο.. όχι να μπούν και μέσα.. Αμα θέλετε κοπιάστε έπρεπε να λέμε.. Νομίζω έιμαι κατανοητός..
skipperas Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 ρε παιδιά δε γίνεται σε σχολείο της κυψέλης από τα 20 παιδιά τα 2 να είναι έλληνες..ΔΕ ΓΊΝΕΤΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ! η κατάσταση είναι το λιγότερο τραγική.δεν τίθεται θέμα πιστεύω ρατσισμού,αν και έτσι αρέσκωνται μερικοί να το μεταφράζουν,είναι θέμα εθνικής αλλοίωσης του εθνους όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω.
Pantelwolf Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 πολυ απλοικά να το πω, χέστηκα για το έθνος, με νοιάζει όμως η ανεργία και η εγκληματικότητα που ανεβαίνουν ραγδαία. Δε θα με πείραζε αν ήμουν σε μια πόλη με όλες τις φυλές του Ισραήλ και να μην άνοιγε ρουθούνι ποτέ.
Stockholm4ever Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Τα πραγματα ειναι απλα και απορω γιατι μπερδευεστε πολλοι ανεξαρτητα προσωπικων πολιτικων πεποιθησεων.Θελω να πιστευω οτι με εξαιρεση μερικους γνωστους flamers που στερουνται σοβαρων επιχειρηματων και περιοριζονται σε απλουστευτικες ειρωνιες που θελουν να τις περασουν για επιδειξη πνευματος,οτι οι περισσοτεροι εδω εχουμε καλα κινητρα στην κουβεντα. Ο ρατσισμος ειναι,για να μην λεμε πολλα πραγματα,καθαρα δειγμα αμορφωτου και φοβικου ανθρωπου.Ειναι καταδικαστεο σε καθε περιπτωση,δεν χρειαζεται αυτο καν να συζητιεται γιατι υποτιμα την ανθρωπινη νοημοσυνη και ειναι αντιεπιστημονικο.Ειτε το παρουμε γενετικα ειτε κοινωνιολογικα.Ολοι οι ανθρωποι ανεξαρτητως ρατσας ειμαστε το ιδιο ικανοι για το καλο η το κακο.Για ηρωικες πραξεις και για κτηνωδιες. Παμε τωρα στην Ελλαδα.Προσωπικα,δεν πιστευω οτι οι περισσοτεροι συμπατριωτες μας ειναι ρατσιστες.Αλλα εχουμε μια χωρα ρηγμαγμενη οικονομικα και κυβερνουμενη εδω και δεκαετιες απο αξιοθρηνητα και αχρηστα λαμογια.(Πολιτικοι).Ο μεσος Ελληνας πολιτης,εχει καταληστευτει απο το κρατος που ειναι ο μεγαλυτερος τραμπουκος και απατεωνας.Οταν ξερω γεροντακι ,εδω στην γειτονια μου,που παιρνει γυρω στα 700 ευρω συνταξη και ισα,ισα τα φερνει βολτα και το κρατος του βγαζει χρεωστικο στην φορολογικη του δηλωση 100 ευρω,τι να λεμε,η αδικια ειναι κραυγαλεα και πασιφανης. Τωρα οντας λοιπον στα μαυρα μας τα χαλια ακομη πριν καν πατησουν ποδι οι λαθρομεταναστες στην χωρα μας,ειμαστε πλεον ακομη σε δεινοτερη θεση γιατι εχει η γεμισει η χωρα με τραγικα υπεραριθμους ξενους,χαμηλοτατης μορφωσης,που το μονο που μπορουν να προσφερουν ειναι πρωτογενης εργασια,δηλαδη εργατες.Αλλα ηδη πριν υπηρχαν εδω και πανω απο 20 χρονια παρα πολλοι ανεργοι Ελληνες εργατες και μη,που συνεχισουν να αυξανονται με αλματωδη ρυθμο. Το κεφαλαιο κανει παρτυ,απο την μια εκμεταλευομενο ασυδοτα τους ξενους απελπισμενους ,πληρωνοντας τους πολυ λιγοτερο απο οτι ειναι σωστο και απο την αλλη τους χρησιμοποιει σαν δεκανικι για να αποφυγει την προσληψη Ελληνων που επειδη ειναι νομιμοι πολιτες εχουν περισσοτερα δικαιωματα και ξερουν πως να τα διεκδικησουν.Ετσι ακολουθωντας την παναρχαια πολιτικη του διαιρει και βασιλευε ,βαζει τον λαο,Ελληνες και ξενους να μαλωνουν μεταξυ τους οπως π.χ. εργατες και απεργοσπαστες(σαν παραλληλισμο το αναφερω). Τωρα επειδη οι περισσοτεροι απο τους ξενους ζουν σε απανθρωπες συνθηκες,ακριβως επειδη ειναι ανυποφορα περισσοτεροι απο οτι μπορει να αντεξει και να ενταξει η χωρα,ειναι λογικο επακολουθο να αποκτηνωνονται σιγα σιγα,η ηθικη να υποχωρει και να επικρατουν τα ζωωδη ενστικτα της επιβιωσης,με συνεπεια τους φονους για 10 ευρω,τους βιασμους και τα αλλα δυσαρεστα αλλα καθημερινα πλεον φαινομενα.Το θεμα ειναι οτι ο Ελληνας πολιτης βρισκεται στην εξαιρετικα δυσαρεστη θεση του να ειναι αυτο που λεμε και κερατας και δαρμενος,απο την μια χτυπημενος και εξαθλιωμενος απο το κεφαλαιο που δεν εχει πατριδα,και απο την αλλη απο τους αλλοδαπους.Δεν φταιει ομως και δεν πρεπει να υποφερει.Δεν δημιουργησε αυτος αυτες τις συνθηκες και ενω η ξενοφοβια ειναι καταδικαστεα και γελοιο φαινομενο,αλλο τοσο ειναι η διαρκης δικαιολογηση των αποτροπαιων εγκληματων των ξενων και ακομη εξοργιστικοτερη η κατηγορια προς τους καθημερινους ανθρωπους που υποφερουν με βρισιες οπως φασιστες και ρατσιστες επειδη θυμωνουν που τους χτυπουν και τους βιαζουν οι ξενοι.Γιατι το φαινομενο δεν ειναι περιορισμενο,αλλα δυστυχως συνεχες και ολοενα αυξανομενο. Με αυτην την εντελως λανθασμενη πολιτικη,τα κομματα της Αριστερας στην Ελλαδα χανουν με ραγδαιους ρυθμους ψηφοφορους και προκαλουν την οργη του μεσου Ελληνα που μονο ως αποηχο του παρελθοντος και ως ειρωνια θυμαται πλεον το γνωστο συνθημα: '' δικιο ειναι ο νομος του εργατη''.Οταν σε μια μικρη χωρα,χωρις βιομηχανια,με τρομερη οικονομικη κριση εχουμε ολα αυτα τα προβληματα ειναι καθαρα θεμα χρονου να εχουμε συστασεις συμμοριων που τυφλωμενοι απο το μισος για τους λογους που ανελυσα απο πανω,θα αρχισουν να σφαζονται μεταξυ τους λογω διαφορετικοτητας εθνικης η πολιτικης,μια κατασταση ζουγκλας δηλαδη που η υπερτατη ηθικη θα ειναι το ενστικο της επιβιωσης,του εαυτου σου και του ειδους σου,της ρατσας σου,και ολες οι πρωην ανθρωπιστικες σου ιδεες θα πανε εξω απο το παραθυρο οταν σου βιασουν την κοπελα σου ,για παραδειγμα,ειδικα κιολας,τραγικη ειρωνια,οταν μπορει να ηταν και προοδευτικη και μαλιστα αντιρατσιστρια και πολυ καλος ανθρωπος.Ξερω μια τετοια περιπτωση,που ετυχε σε καποιον γνωστο μου. Συμπερασμα,πρεπειο να ξεκινησουν μαζικες απελασεις των φριχτα υπεραριθμων ξενων και μετα ποσοστιαια οσους και μονο οσους μπορει να αντεξει η χωρα μας,να μεινουν και να ζησουμε μαζι με αρμονια,αγαπη,ταξη και με ισα δικαιωματα.Δεν ειναι η Ελλαδα Γερμανια,ουτε Αγγλια κ.λ.π. να εχει 2,5 εκατομμυρια ξενους αυτο κατανταει εισβολη και κατοχη και ετσι αισθανεται σημερα ο μεσος Ελληνας. Γιατί κουράζεσαι? Τα ξέρει και η κουτσή Μαρία αυτά που λές.. Αυτο που μας προτείνεις όμως είναι να φτιάξουμε ομελέττα χωρίς να σπάσουμε αυγά.. Πώς θα γίνουν οι μαζικές απελάσεις? Με ροδοπέταλα? Αυτα είναι ζώα και μόλις τους πεί ο μπόγιας ήρθα να σας πάω στην πατρίδα σας θα σκορπίσουν.. Αμα δέν τους μπάσεις με κλωτσιές μέσα στην κλούβα πώς θα τους μαζέψεις? Αμα δέν τιμωρηθεί παραδειγματικά κάποιος απο αυτούς που πιαστεί να κλέβει ή να βιάζει πως θα τους κοπεί ο βήχας? Πώς είναι δυνατόν με αγάπη, αρμονία και φιλάκια να διαχειρστείς κοντά στα 2 εκατομμύρια πεινασμένα ζώα? Γιατί ζώα είναι.. Απο την πείνα και την απλυσιά 'εχουν ξεχάσει πώς είναι να σκέφτεσαι και λειτουργούν με βασικά ένστικτα.. Να μιλάμε σοβαρά και να μην λέμε αστειότητες επομένως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.