Προς το περιεχόμενο

Το μεγαλυτερο (σε διαρκεια) μουσικο κομματι

tool1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωριζοντας οτι το μικροτερο σε διαρκεια τραγουδι ειναι το you suffer απο napalm death (1 δευτερολεπτο), θελησα να βρω πιο ειναι το μεγαλυτερο σε διαρκεια.

Εκανα ενα ψαξιμο κ βρηκα οτι το μεγαλυτερο ειναι το Τhe chosen priest & apostle of infinite space απο bull of heaven με διαρκεια 2 μηνες.Δειτε το site bullofheaven.com

Βεβαια ολο αυτο δε μου ακουγεται κ πολυ ανθρωπινο αλλα ριξτε μια αυτια.

Οποιος γνωριζει τετοιου ειδους κομματια κ πιο γηινα ας το γραψει.

(Μη μου πειτε για dream theater ...Καποτε ηταν η αγαπημενη μου μπαντα.)

YΓ και μια ολοκληρωμενη κριτικη για το παραπανω κομματι :shock:

Δημοσ.
Tο μεγαλυτερο ειναι το Τhe chosen priest & apostle of infinite space απο bull of heaven με διαρκεια 2 μηνες.

Φανταστικό κομμάτι. Το έχω στο repeat απο πρόπερσι.

Δημοσ.
Tο μεγαλυτερο ειναι το Τhe chosen priest & apostle of infinite space απο bull of heaven με διαρκεια 2 μηνες.

Σας προκαλω να με προκαλεσετε να το ακουσω ολοκληρο μονομιας :devil:

Δημοσ.

Aκυρο παιδια το κομματι.

Βρηκα ενα αλλο στο νουμερο 210 με τιτλο like a wall.... κ διαρκεια 50000 ωρες κ μεγεθος 3,9Tb δεν κανω πλακα κοιταξτε στο ιδιο site νουμερο 210.

Ξεκιναω downloading.

Δημοσ.

Τι λες τώρα ρε ; τι 50.000 ώρες ; δεν γίνεται κάποιος να παρακολουθήσει κάτι τέτοιο...

Άρα και δεν υπάρχει λόγος να φτιαχτεί :mrgreen:

Κάτι για τραγούδι για φυλακισμένους μου κάνει πάντως :devil: ,ποιος άλλος θα μπορούσε να τα ακούσει όλα αυτά ; :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Λοιπον απο bullofheaven.com

-210-like a wall in which an inspect lives and grows. 50.000ωρες (μεγεθος3,9tb)

-209-blurred with tears and surfing beyond hope. 4723ωρες 54λεπτα 37 δευτερολεπτα(μεγεθος380gb)

To τι γελιο εριξα σημερα δεν περιγραφετε.

Και τωρα γνωριζω ποιο ειναι το τελευταιο κομματι που θελω να ακουσω πριν με εκτελεσουν.

To somnium καλο πρεπει να ναι ,θα το ακουσω αυριο.

Δημοσ.

Μονο ο Μαρσελ Προυστ θα το αντεχε να το ακουσει.

Μην σου πω θα εστελνε και 25σελιδη επιστολη στον δημιουργο που θα συνοψιζοταν σε απλα ελληνικα στο "Βιαζεστε νεαρε μου να φερετε εις περας τις μουσικες ιδεες σας! Αφηστε λιγο την φαντασια σας για μια πιο απελευθερωμενη απο χρονικους περιορισμους εισαγωγη!"

Δημοσ.

Μονο ο Μαρσελ Προυστ θα το αντεχε να το ακουσει.

Μην σου πω θα εστελνε και 25σελιδη επιστολη στον δημιουργο που θα συνοψιζοταν σε απλα ελληνικα στο "Βιαζεστε νεαρε μου να φερετε εις περας τις μουσικες ιδεες σας! Αφηστε λιγο την φαντασια σας για μια πιο απελευθερωμενη απο χρονικους περιορισμους εισαγωγη!"

Ψαγμενη αναφορα (+σατιρα), τω οντι.

Δημοσ.

ρε τι 152.374 ώρες τραγούδι λέτε! :shock:

(ίσως) το μεγαλύτερο κομμάτι που έχω ακούσει και συνεχίζω να ακούω και είναι και από τα αγαπημένα μου

είναι το The Box των Orbital, η full version που είναι 28 λεπτά

για οποιον δεν το έχει ακούσει καθόλου, μια μικρή γεύση παρακάτω

http://www.youtube.com/watch?v=SGdp6SYH60w

το 28λεπτο υπάρχει στο δεύτερο cd του album In Sides

Δημοσ.

Γενικα τα κομματια που προτιμω εχουν διαρκεια ανω των 8-9 λεπτων στην πλειοψηφια τους.

Λιγο πετσοκομενο λογω περιορισμων youtube (κανονικα διαρκει 24 λεπτα νομιζω). Και ειναι κομματαρα:

http://www.youtube.com/watch?v=j-JlQPIqdj4

Kαι αλλα 20 λεπτα αυτο

http://www.youtube.com/watch?v=xnkZEZQYqiA

Ψαγμενες μουσικες

Δημοσ.

Βρηκα ενα αλλο στο νουμερο 210 με τιτλο like a wall.... κ διαρκεια 50000 ωρες κ μεγεθος 3,9Tb

ο τσακ νορις το ακουσε σε 2 λεπτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...