Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ geforce 9800gt

tsemike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Έχω μια nvidia GeForce 9800gt 2 χρόνια τώρα και χθες καθώς έπαιζα ένα παιχνίδι ξαφνικά μαύρισε η οθόνη και ο pc κόλλησε. Τον έκανα restart και μετά όταν άνοιξε στην οθόνη εισαγωγής, ξέρετε εκεί που δείχνει το λογότυπο του επεξεργαστή, και μέσα στο bios η οθόνη είναι παντού γεμάτη κουκκίδες σαν καμένα pixels. Το περίεργο όμως είναι ότι τα windows φαίνονται κανονικά, μόνο που δεν διαβάζουν την κάρτα καθόλου. :cry:

Φυσικά τα games δεν παίζουν.

Την έβγαλα και την ξαναέβαλα αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Να φανταστώ ότι θα χρειαστώ άλλη ή να ελπίζω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Προφανώς η κάρτα ίσως να ειναι στα τελευταία της, για να εισαι σίγουρος δοκίμασε την και σε ενα αλλο pc να δεις τι γίνεται.

Δημοσ.

δοκιμασε να τον κανεις format.

Λίγο άκυρο αυτό που προτείνεις φίλε Πάνο...

Η κάρτα σου έχει χαλάσει και πρέπει να την αλάξεις.

Δες αν είσαι εντός εγγύησης και πήγαινέ τη στο κατάστημα που την αγόρασες για αντικατάσταση.

Δημοσ.

αμα εχει ληξει η εγγυηση και τα εφτυσε η καρτα δοκιμασε να την φουρνισεις μπορει να βγει κατι καλο δεν εχεις να χασεις τιποτα

Δημοσ.

Φίλε duffyduck μπορεί να παίζει αυτό που λες γιατί το καλώδιο του τροφοδοτικού που συνδέετε στην κάρτα νομίζω ότι καμία φορά δεν κάνει καλή επαφή. Θα το κοιτάξω. ;)

Δημοσ.

Πιθανότατα απεβίωσε.

Τσέκαρε την ψήκτρα της, καθάρισέ την, βγάλτη - βάλε πάστα αν δε βαριέσαι, αν και μάλλον άδικος κόπος...

Δημοσ.

το φουρνισμα που λετε πιανει το δοκιμασα στην δικη μου 8800gts με το ιδιο προβλημα σαν του παιδιου,απλα ειναι προσωρινη λυση,σε μια βδομαδα μου ξαναχαλασε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...