skim045 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Θέλει ένας φίλος να του κάνω φορματ σε ένα netbook που έχει και συγκεκριμένα αυτό http://www.skroutz.gr/s/96227/Toshiba-NB200-13J.html Σκέφτηκα, λοιπόν, να του περάσω win7 αλλά θα τα καταφέρει ή θα σέρνεται? Ή να το αφήσω με τα windows xp? Ευχαριστώ.
forgotten Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 με 1 gb ram θα ελεγα οχι εκτος και αν βαλεις τα starter edition που δεν θα τα συνιστουσα ,αυτα απο ταπεινη μου αποψη καθως ειχα τετοιο μηχανακι και με το 1 gb δεν τα σηκωνε
Xristaras12 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 στο δικο μου νετμπουκ ετυχε και περασα δοκιμαστικα win 7 ultimate εχω βεβαια 2 γιγα ραμ και Ν280 Με aero κλπ ειχα αρκετα μεγαλυτερη χρηση cpu και το ενιωθα καπως βαρυ.Την δουλεια του την εκανε βεβαια αλλα ανεβαζε θερμοκρασιες. Με ΧΡ δουλευει αρκετα πιο χαλαρα και ειναι και πιο δροσερο. Οπως ειπε και ο forgotten η win 7 starter edition δεν αξιζει.
skim045 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Οκ. Ευχαριστώ. Θα του περάσω τα Xp τότε. Έχω όμως άλλη μία ερωτησούλα. Ως γνωστόν τα netbook δεν έχουν dvd. Αλλά επειδή έχει sata δίσκο πάνω θα πρέπει λογικά να του περάσω και sata drivers(?). Θα περάσω τους drivers σε άλλο στικακι και έτσι θα τους κάνω εγκατάσταση?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δε χρειαζεσαι sata drivers. Παντως αν εχεις 2GB ram προτεινω Windows 7 Home Premium με το aero απενεργοποιημενο. Παει σχεδον οπως με XP και εχεις πολυ πιο φρεσκο λειτουργικο!
skim045 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Αν ήταν δικό μου, θα το έκανα άνετα... Σας ευχαριστώ όλους.
skim045 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Πήγα να κάνω την εγκατάσταση αλλά δεν μου βλέπει τον σκληρό δίσκο. Μόνο το στικακι που έχω συνδεδεμένο πάνω στο netbook. Πήγα να περάσω τους sata drivers(?), δεν είμαι σίγουρος οτι είναι αυτοί γιατί πήγα στο site της toshiba και το μόνο που βρήκα σχετικό είναι το hardware setup, απο ένα άλλο στικακι αλλά δεν μου το αναγνωρίζει. Τι κάνω τώρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.