Προς το περιεχόμενο

Ξαφνικό πρόβλημα με λάπτοπ....

georginos1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε ένα λάπτοπ το χρησιμοποιεί η αδερφή μου.. Τελευταία φορά το έκλεισε κανονικά. Όταν πήγε να το ξαναανοίξει την άλλη μέρα δεν ανοιγε.. Βασικά ανοίγει παίρνει ρεύμα αλλά κατευθείαν κανει επανεκίνηση.. Στην οθόνη δεν δείχνει τπτ(μαλλον δεν προλαβαίνει να δείξει)

Το λαμπάκι λειτουργίας αναβοσβήνει με είπε.. Δλδ πατάς το κουμπί ακούγετε ο ήχος του dvd rom και μετα μου είπε κανει ενα τακ και ξανά το ίδιο ακούγεται ο ήχος του dvd rom. Αν κρατησεις το κουμπι πατημενο για να κλείσει δεν κλείνει αλλά πρέπει να βγάλεις την μπαταρία..

Τι έπαθε? Καμια ιδέα?

Δημοσ.

Ναι από το πρόβλημα που περιγράφεις φαίνεται να σου έχει καεί η μνήμη RAM .Κάποιο module είναι λοιπόν καμμένο και θέλει αντικατάσταση. Πας αγοράζεις μνήμη την βάζεις και τέλος.

Δημοσ.

Έχουμε ένα λάπτοπ το χρησιμοποιεί η αδερφή μου.. Τελευταία φορά το έκλεισε κανονικά. Όταν πήγε να το ξαναανοίξει την άλλη μέρα δεν ανοιγε.. Βασικά ανοίγει παίρνει ρεύμα αλλά κατευθείαν κανει επανεκίνηση.. Στην οθόνη δεν δείχνει τπτ(μαλλον δεν προλαβαίνει να δείξει)

Το λαμπάκι λειτουργίας αναβοσβήνει με είπε.. Δλδ πατάς το κουμπί ακούγετε ο ήχος του dvd rom και μετα μου είπε κανει ενα τακ και ξανά το ίδιο ακούγεται ο ήχος του dvd rom. Αν κρατησεις το κουμπι πατημενο για να κλείσει δεν κλείνει αλλά πρέπει να βγάλεις την μπαταρία..

Τι έπαθε? Καμια ιδέα?

To lapto ειναι HP?

Δημοσ.

Гιατι το συγκεκριμενο προβλημα,παει να το πατενταρει η HP! :devil:

Προερχεται απο τις κακες και ψυχρες κολλησεις,κυριο της καρτας γραφικων,σε συνδιασμο με το κακο cooling system!

Ειναι προβλημα της καρτας γραφικων μετα απο αρκετο καιρο υπερθερμανσης και η πιο κοινη λυση ειναι το ψησημο της! :-(

Δημοσ.

ΑΑ δλδ επειδή κάνει συνέχεια επανεκκινηση είναι οι μνήμες.. αν ανοιγε αλλα δεν εδειχνε τπτ στην οθονη θα ηταν η καρτα γραφικών Σωστά?

Δημοσ.

ΑΑ δλδ επειδή κάνει συνέχεια επανεκκινηση είναι οι μνήμες.. αν ανοιγε αλλα δεν εδειχνε τπτ στην οθονη θα ηταν η καρτα γραφικών Σωστά?

Ναι!Aν ανοιξει κανονικα και δε μπενει καν στο bios,ειναι 90% η καρτα!

Εσενα ανοιγει και κανει reboot πριν μπει καν στο bios?

Μπορει να φτεναι και οι ram!

Δημοσ.

Φίλε για να σιγουρευτεί κάποιος ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα στο λάπτοπ σου πρέπει να το δεί με πολύμετρο στο motherboard και να κάνει έλεγχο στις μνήμες σου. Γενικά όμως εφόσον κάνει μόνο του επανεκκινήσεις μάλλον μνήμη έχει καεί. Άν άνοιγε και δεν έδειχνε τίποτα στην οθόνη τότε μπορεί να ήταν motherboard , κάρτα γραφικών , Inverter , καλωδιοταινία οθόνης κλπ...

Δημοσ.

Ξέρετε κανένα καλό μαγαζί που κάνει service σε λαπτοπ? Εγώ δεν είμαι ούτε από αθήνα ούτε από θεσσαλονίκη οπότε κάποιο που να μπορούμε να στείλουμε το λάπτοπ με courier

Δημοσ.

Φίλε άνοιξε το λάπτοπ από πίσω , βγάλε τις μνήμες έξω . Και βάζε τις μία μία στα slots . Δοκίμασέ τις άν δουλεύουν αν σου δουλέψει με 1 και με άλλη όχι τότε έχεις 100% πρόβλημα μνήμης. Από την πείρα μου και με τις τόσες επισκευές που έχω κάνει από τα συμπτώματα που μας είπες εκεί καταλήγουμε είναι μνήμη καμμένη. Γι αυτό και κάνει επανεκκινήσεις το μηχάνημά σου. Μήν αγχώνεσαι είναι πολύ εύκολο να φτιαχτεί. Μπορείς κι εσυ'ο ίδιος. Αν δεν ξέρεις πήγαινε το λάπτοπ σε ένα κατάστημα να αγοράσεις μνήμη και να στην βάλουν επι τόπου . Να την δείς . Θα στο ανοίξουν το μηχάνημα να δούν τη μνήμη φοράει και θα σου βάλουν 1 καινούργια. Και τέλος . Δεν χρειάζεται εξειδικευμένο μαγαζί.... 3 λεπτά δουλειά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...