Προς το περιεχόμενο

Δεν εχω δικαιωμα να επεξεργαστω την αγγελια μου..

c0prse_grinder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Οταν παω στο --> "επεξεργασια" σε μια αγγελια που εχω ανεβασει μου βγαζει αυτο που βλεπετε στη φωτο που εχω επισυναψει.

Εχω κανει εγω κατι λαθος η απλα να ξαναδοκιμασω σε κανα μισαωρο?

post-218943-0-92447200-1305375794_thumb.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

Η δυνατότητα επεξεργασίας μιας αγγελίας έχει περιοριστεί στις πέντε (5) ημέρες από την ημέρα της αρχικής δημοσίευσης της αγγελίας. Τούτο έγινε για την αποφυγή καταχρηστικής επεξεργασίας και παράκαμψης του ορίου των 2 αγγελιών ανά 7 ημέρες αλλά και δημιουργίας και άλλων παράπλευρων φαινομένων.

Εάν ένα μέλος θέλει να επεξεργαστεί την τιμή πωλούμενου προϊόντος και μόνο την τιμή, ένα pm σε εμένα αρκεί για να γίνει η αλλαγή μέχρι να δοθεί η συγκεκριμένη δυνατότητα και στα μέλη.

Δημοσ.

Χωρίς να διεκδικώ δάφνες αγγελιο-bug-ο-κηνυγού, βλέπω ότι δεν λειτουργεί αυτό με τις 5 ημέρες. Οι αγγελίες για παράδειγμα που προσπαθώ να επεξεργαστώ, είχαν αρχική δημοσίευση 22 Απριλίου και 2 Μαΐου. Έκανα και στις 2 νέα υποβολή στις 6 Μαΐου. Αυτή τη στιγμή μπορώ να τις κάνω ξανά νέα υποβολή αλλά όχι να τις επεξεργαστώ.

Νομίζω ότι ένας λόγος ύπαρξης της νέας υποβολής ακυρώνεται έτσι καθώς είναι ανώφελο να επανα-υποβληθεί η αγγελία αν δεν μπορεί να αλλάξει η τιμή ή να γίνει κάποια απαραίτητη ενημέρωση για αλλαγές στο προσφερόμενο είδος-πακέτο (π.χ. πωλείται pc ολόκληρο ή σε parts, πουλήθηκαν κάποια κομμάτια και θέλουμε να ενημερώσουμε τι έμεινε).

Από την άλλη δεν μπορώ να ξέρω αν και πώς εμπλεκόταν στο σύστημα η επεξεργασία με τη νέα υποβολή, αλλά αν συνέβαινε κάτι τέτοιο πάω πάσο.

Δημοσ.

hello sas.

σε δοκιμη που εγινε.αγγελια παραπανω απο 5 μερες πηγε να γινει edit και δεν μπορουσε να γινει επειδη ειχαν περασει οι 5 μερες.η αγγελια εγινε resubmit και πλεον γινεται edit Η καινουρια αγγελια οχι η παλια.

• Super Moderators
Δημοσ.

Χωρίς να διεκδικώ δάφνες αγγελιο-bug-ο-κηνυγού, βλέπω ότι δεν λειτουργεί αυτό με τις 5 ημέρες. Οι αγγελίες για παράδειγμα που προσπαθώ να επεξεργαστώ, είχαν αρχική δημοσίευση 22 Απριλίου και 2 Μαΐου. Έκανα και στις 2 νέα υποβολή στις 6 Μαΐου. Αυτή τη στιγμή μπορώ να τις κάνω ξανά νέα υποβολή αλλά όχι να τις επεξεργαστώ.

Αν οι αγγελίες είχαν ημερομηνία αρχικής δημοσίευσης 22 Απριλίου και 2 Μαΐου, προφανώς πέρασαν οι 5 ημέρες και δεν μπορείς να τις επεξεργαστείς.

Τις επανυποβάλεις στις 6 Μαΐου. Και πάλι, από τις 6/5 έως σήμερα έχουν περάσει 5 ημέρες οπότε πάλι λογικό να μην μπορείς να τις επεξεργαστείς. :)

Βασικά δημιουργείτο πρόβλημα με συνεχή editing σε Αγγελίες που είχαν δημοσιευθεί έως 4-5 μήνες πριν και διατηρούνταν στην επιφάνεια με επεξεργασίες. Εμφανιζόταν έτσι μέλος να δημοσιεύει 2 αγγελίες σήμερα αλλά να έχει και σε επεξεργασία άλλες 2-3 αγγελίες.

Αυτό πλέον διακόπηκε.

Δημοσ.

Βασικά δημιουργείτο πρόβλημα με συνεχή editing σε Αγγελίες που είχαν δημοσιευθεί έως 4-5 μήνες πριν και διατηρούνταν στην επιφάνεια με επεξεργασίες. Εμφανιζόταν έτσι μέλος να δημοσιεύει 2 αγγελίες σήμερα αλλά να έχει και σε επεξεργασία άλλες 2-3 αγγελίες.

Αυτό πλέον διακόπηκε.

Αυτό το φαινόμενο δεν πρέπει να οφειλόταν σε επεξεργασία μόνο, αλλά στο bug που δε λάμβανε υπ' όψιν τις επανυποβολές παλαιών αγγελιών (με ή χωρίς συνακόλουθη επεξεργασία) στο όριο των 2 αγγελιών ανά εβδομάδα.

Δημοσ.

Αν οι αγγελίες είχαν ημερομηνία αρχικής δημοσίευσης 22 Απριλίου και 2 Μαΐου, προφανώς πέρασαν οι 5 ημέρες και δεν μπορείς να τις επεξεργαστείς.

Τις επανυποβάλεις στις 6 Μαΐου. Και πάλι, από τις 6/5 έως σήμερα έχουν περάσει 5 ημέρες οπότε πάλι λογικό να μην μπορείς να τις επεξεργαστείς. :)

Αυτό πλέον διακόπηκε.

Έχεις δίκιο, παρερμήνευσα τον όρο με τις 5 ημέρες - νόμισα εννοούσες ότι πρέπει να παρέλθουν οι 5 μέρες και όχι ότι πρέπει να γίνει εντός 5 ημερών.

Έκανα νέα υποβολή και μετά μπόρεσα να επεξεργαστώ την αγγελία και να αλλάξω την τιμή.

;)

• Super Moderators
Δημοσ.

Τελικά πως μπορούμε να επεξεργαστούμε μια αγγελία μας?

Μπορείς να επεξεργαστείς μία αγγελία σου εντός πέντε ημερών από τη δημοσίευσή της. Αν δηλαδή δημοσιεύσεις μία νέα αγγελία στις 16 Μαΐου, μπορείς να την επεξεργαστείς μέχρι τις 21 Μαΐου.

Μετά τις πέντε ημέρες, δεν έχεις τη δυνατότητα επεξεργασίας.

Δημοσ.

Τελικά πως μπορούμε να επεξεργαστούμε μια αγγελία μας?

τοσες φορες το ειπαμε πιο πανω.τι σε μπερδεψε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...