thios Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 καλησπερα σας.... εχω μια οθονη τηλεοραση samsung και ενα dvd rec toshiba ....εχω γραψει πολλα και διαφορα απο απλη tv , συνδεσα την οθονη με το dvd rec οπως με την απλη tv , κεραια dvd , dvd tv και hdmi αλλα δεν μπορω να προγραμματισω τα ψηφιακα....τι δεν κανω σωστα ? τα αλαλογικα τα βρισκει κανονικα ......please help me..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 ποιο μοντέλο έχεις; αναφέρεις άχρηστες πληροφορίες που δεν εχουν σχέση με το πρόβλημα σου , όπως το τι dvd έχεις κτλ και δεν μας λες το μοντέλο της TV Μπορεί να έχει μόνο mpeg2 π.χ anyway γενικά για να πιάσεις τα ψηφιακά τουλάχιστον στις LCD πας μενού - κανάλι - αυτόματη αποθήκευση - πηγή καναλιού : επιλέγεις ψηφιακό - αναζήτηση από την στιγμή που πιάνεις αναλογικά πάντως δεν παίζει λογικά να είναι πρόβλημα συνδεσμολογίας κεραίας και βασικά δεν κατάλαβα αν έπιανε πριν ψηφιακά και μετά την συνδεσμολογία δεν πιάνει ή αν πρώτα έκανες τις συνδέσεις με τα άλλα και μετά έψαξες να πιάσεις πρωτη φορά ψηφιακά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thios Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 ναι εχεις δικιο δεν τα ειπα σωστα.....στην tv ολα οκ .....sto dvd rec εχω το προβλημα...δεν μπορω να συνχρονισω τα ψηφιακα.....δεν τα βρησκω καν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.