sokap23 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Γεια σας έχω ένα laptop Dell και θέλω να συνδεθώ στο router μέσο wifi και δεν μπορώ!έχω βαλει τους κωδικούς για την σύνδεση αλλα δεν περνώ ip ώστε να σερφάρω!τι μπορεί να φταίει; Δοκιμασα και μέσο ethernet αλλα και πάλι το ίδιο πρόβλημα,το μονο που καταφέρνω είναι να μην έχει το άλλο μου laptop σύνδεση!δηλ. οσο θελω συνδεθώ με το laptop(dell)!!
sokap23 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Ναι το βλέπει,προσπαθεί να κάνει και ανάκτηση της ip αλλα κολλάει μετά!!!
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 α.σιγουρεψου οτι ειναι ανοιχτος ο dhcp στο ρουτερ. β.δοκιμαζε με καλωδιο μεχρι να δεις τι φταιει και μετα με wireless.αν δεν παιζει και με καλωδιο οπως ειπες ισως σε κοβει καποιο firewall στο pc.
SPANK Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Όπως ειπε και ο φίλατος poulinos σιγουρεψου για το dhcp στο router αλλα και για οτι οι ρυθμίσεις στο laptop σου στο tcpip ειναι οι παρακάτω
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 και κλεινε firewall αβερτα γιατι υπαρχει περιπτωση να εχει κοψει κατιαπο εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.