froulis Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Το παλιό μου DVD Recorder (NEC 3500) έχει αρχίσει να μου κάνει νερά (μου καιει τα δισκάκια βγάζοντας μήνυμα για προβληματικό μέσο εγγραφής. Τα δισκάκια είναι TY και δεν μου ειχαν βγάλει πότε τοσα χρόνια πρόβλημα) Πιστεύω λοιπόν ότι τα έφτυσε το DVD Recoder. Ακούω προτάσεις για καινούργιο, κατά προτίμηση από κάνα μαγαζί που να είναι και επαρχία (εκει βρίσκομαι), και με λογικό κόστος. Δηλαδή ούτε το πιο φτηνό απο όλα ούτε και να ανεβούμε αρκετα. Ευχαριστώ.
elise Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23075&cat=9&sub=0&pmanuf=41&sort=undefined&step=undefined αιωνες καλυτερο
froulis Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Να πω την αλήθεια κι εγω για αυτό το samsung σκεφτόμουνα "Samsung Super-WriteMaster SH-S222A" Το είχα δει στο getit και με βολέυει επειδή είναι ΑΤΑ, οπότε στη θέση του παλιού θα πάει αυτό. Αξίζει λέτε? Να το παραγγείλω?
basilis222 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Αν πάρείς καινουριο μπορείς να κανεις το παλιό σου DVD Recorder, Burning Laser! (Το εχω δοκιμάσει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.