Προς το περιεχόμενο

hd6950 ή gtx560

Oakenfold_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ προτείνω 6950 Reference όμως να την κάνεις unlock σε 6970.

H 6950 που έχει το πλαίσιο δεν ξεκλειδώνει σε 6970 γιατί δεν είναι Reference.

Δες στο Vision Studio αν θες 6950 Reference, βαριέμαι να δώσω links :P

Edit: Πες μας από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημά σου?

Όλα αναλυτικά και όχι τροφοδοτικό 500W(Θα πεις και τι μάρκα είναι).

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο το Plaisio χρεώνει πανάκριβα την 6950 1GB, κάρτα των 200-210 ευρώ. Από τις 2 κάρτες του Plaisiou η καλύτερη προσφορά είναι η MSI GTX 560 Twin FrozR II.

Δημοσ.

@ Psycho_Warhead

Όταν λες Reference, εννοείς κάρτες μόνο από Asus/GIGABYTE/MSI όπως αυτή;

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23974&cat=5&sub=136&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=3

@ grimpr

Δεν χρειάζεται να είναι αποκλειστικά από πλαίσιο, απλά να στέλνει νομό Ηλείας και να μην σου χρεώνει 30 ευρώ τα μεταφορικά :D

Το σύστημα είναι παλιό, με

cpu.. Inter Core 2 Quad 9300 (s775)

mobo. Asus P5E

psu.. Hiper 680w

ram.. 4x2GB DDR2 @800

Δημοσ.

η 6950 είναι λίγο πιο δυνατή, αν συγκρίνουμε εκδόσεις με στοκ ρολόγια...όποια και να πάρεις θα είσαι ευχαριστημένος...για 6950 με το σύστημα που έχεις η 6950 με το 1gb

σου είναι αρκετή...και ας μη ξεκλειδώνει γιατί τα 210 με τα 250 όπως και να το κάνουμε είναι αρκετή διαφορά....αν τώρα πας σε gtx 560 προτείνω αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516428 ...είναι λίγο ακριβή αλλά μιλάμε ότι παίζεις σχεδόν σε επιδόσεις μιας gtx 570...

πάντως εγώ στο σύστημα που έχεις θα έβαζα τη sapphire 5850 extreme απο το πλαίσιο με 125 ευρώ και θα έπαιρνα και μια καλή ψύκτρα να ανεβάσω τη cpu μιας και η μητρική πρέπει να το έχει...οποιαδήποτε παραπάνω κάρτα όπως είσαι για μένα είναι υπερβολή για το pc σου, ειδικά αν παίζεις μέχρι 1920χ1080

Δημοσ.

για την 5850 xtreme του πλαίσιο πήγαινα σήμερα, αλλα πουλήθηκε αυτή που ειχε το κατάστημα της πατρας, δεν την πρόλαβα και οπουδήποτε αλλού δεν ειναι δυνατό να παω.. οπότε πάμε για μια απο τις προαναφερθέντες μιας και το σύστημα θα αλλαχθεί μερικώς τέλος καλοκαιριού.. mobo-cpu-ram-psu

Δημοσ.

για την 560 του e-shop ουτε λογος εγω την ειχα παραγγειλει μεγαλη τριτη και μετα απο 3 βδομαδεσ ακυρωσα την παραγγελια δεν την φερνουν λεει και μου ελεγε να περιμενω τωρα αν θες να μπεις στον κοπο και εισαι υπομονετικος παρτην αλλιως πηγαινε σε μια 6950

Δημοσ.

Για καμιά 2ο χέρι GTX 470 , GTX 285 , GTX 295 ;;;;

Σε αυτά τα λεφτά χαλαρά και με λιγότερα χρήματα και θα έχεις καλύτερες επιδόσεις.

Δημοσ.

@ Dr_73

Προτιμώ του κουτιού και δεν εμπιστεύομαι μεταχ. εφόσον δεν είναι δυνατό να τα δω από κοντά.

@ trelos3

Την συγκεκριμένη στο eshop έτσι και αλλιώς την βγάλαν εξαντλημένο προϊόν :)

@ UpToDate_

Δεν ξέρω την αξιοπιστία των καταστημάτων που την έχουν και κατά πόσο συνεργάσιμα είναι με τον πελάτη (κυρίως στο θέμα εγγύησης). Έχεις κάποιο να προτείνεις από τα 4;

Δημοσ.

@ UpToDate_

Δεν ξέρω την αξιοπιστία των καταστημάτων που την έχουν και κατά πόσο συνεργάσιμα είναι με τον πελάτη (κυρίως στο θέμα εγγύησης). Έχεις κάποιο να προτείνεις από τα 4;

e-shop σου προτείνω πλέον.

Μου κάηκε evga gtx295 soc. 1ο τηλεφωνημα αλλαγη με gtx 560 phantom 2gb, είπα όχι. 2ο τηλεφωνάκι για gtx480,είπα όχι. Μου κόψανε εν τέλει πιστωτικό στην τιμή αγοράς (474.99€).

Χωρίς καν να μου τρίξουν τα δόντια.. και όλα αυτά πριν 2 βδομάδες.

Δημοσ.

@ Dr_73

Προτιμώ του κουτιού και δεν εμπιστεύομαι μεταχ. εφόσον δεν είναι δυνατό να τα δω από κοντά.

Απλά στο λέω επειδή μπορείς να γλυτώσεις πολλά λεφτά και να έχεις και καλύτερη απόδοση.

Ειδικά η Vga , είναι από τις αγορές που "λένε" για μεταχειρισμένο.

Οι τιμές τους πέφτουν σύντομα και πολύ

και εφόσον λειτουργεί , είναι απίθανο (σχετικά) να έχει προβλήματα

(σε αντίθεση με άλλα εξαρτήματα που δεν "λένε" για 2nd hand , όπως σκληροί , dvd,blu-ray κτλ)

Μου έτυχε ταυτόχρονα και αγόρασα καινούργια GTX 470 στα 360€ (τότε)

και GTX 295 με 180€ (τότε) και διαπίστωσα ότι η δεύτερη έριχνε πολύ στην 1η !!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...