Προς το περιεχόμενο

ποιο .mkv DTS media player (ή BluRay/mediaplr combo) θα συστήνατε?

sattack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω βαρεθει να μετατρεπω τα mkv μου απο DTS σε Dolby Digital για να τα παιξει η LG ΤV μου

απο την αλλη, αυτα που παιζει τα παιζει απροβληματιστα.

Θα ηθελα να παρω ενα mediaplayer που να παιζει και DTS με ψηφιακη εξοδο (optical ή coaxial) προς τον ενισχυτη μου,

αλλα να παιζει ομως εντελως απροβληματιστα στο θεμα ευκρινεια-ποιοτητα εικονας/σπασιματα.

(ειχα δοκιμασει ενα παλιο και ειχε κολληματα και χειροτερη ποιοτητα εικονας απο τον ενσωματωμενο της TV)

Θα ηθελα να προτεινει οποιος εχει δοκιμασει προσωπικα κατι, και σε μεγαλη καλη οθονη, οχι σε μικρουλες.

picoHD 5.1 ?

WD Live player?

κανενα BluRay/media-plr combo ?

καποιο αλλο?

για πειτε προτασεις

Δημοσ.

media player με BluRay player , θα παει πολλά λεφτά.

παρε ενα μτχ pc ,

χωστου μια ΑΤΙ με hardware accelaration(αν εχεις σκοπο να παιξεις βαρια 1080P)

και παρε και ενα BD rom.

εγω αυτο κάνω, γιατί

όλο και καποιο νεο φορμα βγαινει,

ολο και καποις νεος κοντεκ,

ολο καποιο αρχείο δεν διαβάζει.

απο κει και πέρα για media player πρεπει να κοιταξεις συμβατοτητα με τον σκληρο δισκο που εχεις

αν παιζει .srt ελληνικά με .mkv

και εισόδους-εξόδους ενισχυτη media player.

εγω αν διαβαζε στανταρ τον σκληρο μου (γιατι δεν συνδεεται με δικτυο)

θα επαιρνα τον Pico μαλλον, γιατί τον εχουν φτιαξει ελληνες και οτι πρόβλημα

εχεις στο διορθωνουν.

διαβασε και εδω αμα εχεις όρεξη.

Δημοσ.

Έχω το eGreat M34 και είναι κορυφή.Παίζει τα πάντα απροβλημάτιστα,έχει ψηφιακή έξοδο toslink,HDMI,ethernet για να κάνεις stream τις ταινίες από το δίκτυό σου,παίξει ξεχωριστούς υπότιτλους (ρυθμίζει και το χρώμα αν θες),έχει 2 θύρες USB , ποιότητα ήχου-εικόνας τέλεια...

Δημοσ.

PC πηγα να βαλω, ειδα τη "γλυκα" και ουτε για αστειο δεν θελω να το ξανακουσω. Μακριααααα.

Θελω να το αγορασω να το συνδεσω και να παιζει, οχι αλλο καρβουνο.

(χωρια ο ογκος και ο θορυβος...)

Το pico σημερα το εμαθα και το εψαξα και ηταν και ο λογος που ξεκινησα το thread αυτο,

αλλα στο thread που μου λες διαβαζω καποιους να λενε οτι δεν βλεπουν καλα τα χρωματα, ή βλεπουν γρεζι, συν πολλους να λενε τι τελειο ειναι και μετα να λενε οτι εχουν τηλεορασιτσες της πλακας ή ακομα και CRT...ΕΛΕΟΣ δηλαδη

Εδω λεμε να παιζει τελεια 1080p σε 47αρα και ανω TV, και να το λεει καποιος που το εχει.

Η απαντηση του tarantules θα μου εκανε, αλλα δεν το βρισκω Ελλαδα το Μ34.

Δημοσ.

Όντως είναι λίγο παλιό το eGreat αλλά μπορείς να πας στο WD live που πρότεινε ο bluesattach.Έχω την εντύπωση οτι έχει λίγο καλύτερο τσιπ από το Μ34.Δεν είμαι και σίγουρος.Πάντως να ξέρεις οτι όλα αυτά τα κουτάκια κινεζιές είναι και πάνω-κάτω τα ίδια παίζουν.Ή της Sigma design chip θα έχουν ή της Realtek.

Δημοσ.

Έχω πάρει το WD Live και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μικρό, εύχρηστο, αναπαραγάγει ελληνικούς υπότιτλους, παίζει DTS (ένας από τους κύριους λόγους που το πήρα) και η τιμή του έχει πέσει πολύ. Όπως είπε ο bluesattack το βρίσκεις στα 85 ευρώ πλέον.

Δημοσ.

Εκτός από το τελευταίο τα άλλα είναι μάπα. έχω βαρεθεί να ακούω για το live.

εφόσον έχουν βγει τα καινούργια τσιπάκια που κάνουν παπάδες ποίος ό λόγος να πας σε παλιό

http://www.futeko.com/products/MP00028.php

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=78513

άπαιχτο μηχάνημα του βάζεις και ένα ποντίκι και ένα πληκτρολόγιο και σεντράρεις κιόλας

Δημοσ.

Καλησπερα,

ειχα κανει την ερευνα πριν απο 1,5 χρονο για το ιδιο ακριβως θεμα.

κατεληξα στην αγορα του WD live Link

δεν θα μπω στην διαδικασια γιατι ειναι καλυτερος απο τους αλλους ή οχι.

θα σου αναφερω απλα τι ακριβως εχω κανει εγω με αυτο το μηχανημα και τι θεωρω προτερημα και μειονεκτημα.

1ον Plug and Play.

με το που θα το βγαλεις απο το κουτι + ρευμα + HDMI + usb hdd βλεπεις ταινια καπακια.

2ον εγω το εχω συνδεσει πανω σε ενα sony HTD-DWG800 amplifier με HDMI 1.4a (αν και η εξοδος του ειναι 1.3)και βλεπω 1080p χωρις κανενα προβλημα σε μια phillips 42pfl8404 .

τα αρχεια ειναι ειτε απο usb stick ειτε απο το Network share του Η/Υ.

3ον πεζει ολα τα format που αναφερει στα speqs ΕΚΤΟΣ MP4.

4ον εαν ενδιαφερεσε για αναπαραγωγη απο network share , ταχυτητα συνδεσης 1000 mbps ειναι μονοδρομος.... (οσες δοκιμες εκανα με 100 mbps και 1080p χωλεναν....)

5ον τα firmware updates ειναι συχνα , η WD υποστηριζει τα λευτα που της εδωσες συνεχως , ειδικα με το τελευτεο firmware (δεν θυμαμε ημερομηνια)

το σερφαρισμα στις online υπηρεσιες (web radio μεχρι και ελληνικων σταθμων , widgets ,youtube κτλ) εχει γινει πολυ γρηγορο και απολαυστικο.

6ον Η συνδεση στο οικιακο δικτυο υποστηριζει DHCP , το μονο θεμα ειναι οτι για να "διαβασει" το network share στο Η/Υ σου , θα πρεπει να εχεις στοιχειωδεις γνωσεις ( ενας απλος οδηγος στο ιντερνετ πιστυω θα σε βοηθησει.)

7ον Η λειτουργιες αναπαραγωγης JPG - MP3 ,τον κατατασουν , κατα την γνωμη μου , στους πιο ολοκληρωμενους network media player.

8oν το DTS οντως πεζει.

9ον εαν θελεις ενα media player ,που να κατεβαζει torrent , να κανει streaming , να ειναι Pvr , να του προσθαφερεις codecs ο WD δεν κανει για εσενα

10ον ειναι πολυ μικρος γιαυτα που κανει ,δεν πιανει χωρο στο επιπλο ,στεκετε και καθετα και οριζοντια και το τηλεχειρηστηριο ειναι μικρο και ευχρηστο.

αυτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...