geornirv Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δεν ξέρω άν έκανα σωστά που πόσταρα αυτό το θέμα εδώ αλλά αφορά τα notebooks και πιστεύω ενδιαφέρει όλους. Επειδή ενδιαφέρομαι να πάρω τσάντα για το 15,6'' laptop μπορείτε να μου προτείνετε κάποια. Να μην είναι πολύ ακριβή και να κάνει την δουλειά της. Ευχαριστώ.
ducatirulez Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δες εδω http://www.skroutz.gr/c/92/tsantes-laptop.html?keyphrase=15%2C6 εγω μια απλη εχω κι εχει αντεξει.
gusretalis Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Στο jumbo με 10 ευρώ.Μια χαρά θα κάνει τη δουλειά της.
jpsih Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 λοιπον.. κοιτα στα public (site) για μια μαυρη tucano στα 16 ευρω περιπου.. την εχω κανα 2μηνο και ειναι πολυ σουπερ..
geornirv Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 λοιπον.. κοιτα στα public (site) για μια μαυρη tucano στα 16 ευρω περιπου.. την εχω κανα 2μηνο και ειναι πολυ σουπερ.. Τί χωράει μέσα ?? Έχει πολλές θήκες?? Προφυλάσσει το λαπτοπ από γρατζουνιές ??? Εϊναι αδιάβροχη ? Λέει στο public ότι είναι για 15,4, κάνει για 15,6 '' ??? Και αν υπάρχει κάπου με δωρεάν μεταφορικά ακόμα καλύτερα !! Ξέρει κανείς ??
jpsih Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 εχει τον κυριο χωρο για το λαπτοπ, και μπροστα εχει χωρο για αξεσουαρ, στυλο και λοιπα.. το λαπτοπ μια χαρα για τα δεδομενα μου προφυλασσεται.. αδιαβροχη δε γνωριζω αν ειναι.. για το αν κανει για 15.6 συγκρινε τις διαστασεις που δινει με αυτες του λαπτοπ σου.. παντως το δικο μου 15.4 ειναι παρα πολυ ανετο απο θεμα χωρου.. αν μενεις σε περιοχη που εχει public, μπορεις να στο στειλουν εκει και να το παραλαβεις μονος σου χωρις εξτρα χρεωση..
cecond Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Έχει κάποιος καμία πρόταση για τσάντα 17,3". Αν γίνεται να έχει σοβαρή εμφάνιση χαρτοφύλακα και με λογικά έξοδα αποστολής σε επαρχία ή απο καταστήματα multirama, e-shop, getiitnow, public.
klog Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Έχει κάποιος καμία πρόταση για τσάντα 17,3". Αν γίνεται να έχει σοβαρή εμφάνιση χαρτοφύλακα και με λογικά έξοδα αποστολής σε επαρχία ή απο καταστήματα multirama, e-shop, getiitnow, public. Ψάχνω και γω για 17,3 ακριβώς στο πλαίσιο που προσδιορίζεις αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμη.
K-leftis Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 http://www.computerbeast.gr/catalogue?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=117730&category_id=253 μεγάλη ποικιλία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα