Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω άν έκανα σωστά που πόσταρα αυτό το θέμα εδώ αλλά αφορά τα notebooks και πιστεύω ενδιαφέρει όλους.

Επειδή ενδιαφέρομαι να πάρω τσάντα για το 15,6'' laptop μπορείτε να μου προτείνετε κάποια. Να μην είναι πολύ ακριβή και να κάνει την δουλειά της. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

λοιπον.. κοιτα στα public (site) για μια μαυρη tucano στα 16 ευρω περιπου..

την εχω κανα 2μηνο και ειναι πολυ σουπερ..

Δημοσ.

λοιπον.. κοιτα στα public (site) για μια μαυρη tucano στα 16 ευρω περιπου..

την εχω κανα 2μηνο και ειναι πολυ σουπερ..

Τί χωράει μέσα ?? Έχει πολλές θήκες?? Προφυλάσσει το λαπτοπ από γρατζουνιές ??? Εϊναι αδιάβροχη ? Λέει στο public ότι είναι για 15,4, κάνει για 15,6 '' ???

Και αν υπάρχει κάπου με δωρεάν μεταφορικά ακόμα καλύτερα !! Ξέρει κανείς ??

Δημοσ.

εχει τον κυριο χωρο για το λαπτοπ, και μπροστα εχει χωρο για αξεσουαρ, στυλο και λοιπα.. το λαπτοπ μια χαρα για τα δεδομενα μου προφυλασσεται..

αδιαβροχη δε γνωριζω αν ειναι..

για το αν κανει για 15.6 συγκρινε τις διαστασεις που δινει με αυτες του λαπτοπ σου.. παντως το δικο μου 15.4 ειναι παρα πολυ ανετο απο θεμα χωρου..

αν μενεις σε περιοχη που εχει public, μπορεις να στο στειλουν εκει και να το παραλαβεις μονος σου χωρις εξτρα χρεωση..

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχει κάποιος καμία πρόταση για τσάντα 17,3". Αν γίνεται να έχει σοβαρή εμφάνιση χαρτοφύλακα και με λογικά έξοδα αποστολής σε επαρχία ή απο καταστήματα multirama, e-shop, getiitnow, public.

Δημοσ.

Έχει κάποιος καμία πρόταση για τσάντα 17,3". Αν γίνεται να έχει σοβαρή εμφάνιση χαρτοφύλακα και με λογικά έξοδα αποστολής σε επαρχία ή απο καταστήματα multirama, e-shop, getiitnow, public.

Ψάχνω και γω για 17,3 ακριβώς στο πλαίσιο που προσδιορίζεις αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμη.

• 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...