kinezos69 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Θέλω να αγοράσω ένα κλιματιστικό από το apothema.gr. Είναι αξιόπιστο σαν κατάστημα? Η αγορά θα γίνει με τραπεζική κατάθεση ή με πιστωτική.
c0prse_grinder Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 γιατι? τι σου δημιουργησε αμφιβολιες? εγω οταν διαβασα το thread σου περιμενα να μπω στο site και να δω πολυ μικρες τιμες αλλα μπηκα και δεν μου φανηκαν καθολου φτηνες..
kinezos69 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 γιατι? τι σου δημιουργησε αμφιβολιες? εγω οταν διαβασα το thread σου περιμενα να μπω στο site και να δω πολυ μικρες τιμες αλλα μπηκα και δεν μου φανηκαν καθολου φτηνες.. το κλιματιστικό που θέλω να πάρω εγώ το δίνει φτηνότερα από παντού και μάλιστα με δωρεάν μεταφορικά για Αλεξανδρούπολη.
crossfiregr1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Είχα αγοράσει παλιότερα από το συγκεκριμένο κατάστημα και έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που με εξυπηρέτησαν.
djcat Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μια αγορά έχω κάνει και γω από εκεί πριν 3-4 χρονια με αντικαταβολή. Αν θυμάμαι καλά είχανε αργήσει 10αριά μέρες.Κατα τα άλλα οκ.
markosf1 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Αφού έχει διεύθυνση και τηλέφωνο , γιατί να μην είναι αξιόπιστο ! Αν σου τύχει καμιά αναποδιά(γίνονται και αυτά).. πάρε τηλέφωνο και κράξε! Δεν τους συμφέρει να έχουν δυσαρεστημένους πελάτες!
Haldol Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Πολύ καλό μαγαζί, έχω πάρει αρκετές φορές πράγματα. Μία φορά που μου καθυστέρησαν αυτά που παρήγγειλα (με ευθύνη της μεταφορικής) σκίστικαν να με βοηθήσουν. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
tornado Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 το εχω χρησιμοποιησει αρκετες φορες και σε μερικα ειδη ειναι πολυ φθηνο. Συνηθως παω απο εκει (χαλανδρι) για να γλυτωνω τα μεταφορικα, αλλα γενικα ειναι αρκετα εξυπηρετικοι. Ποτε δεν μου παρουσιασαν προβλημα με χρηση εδω και 3 χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.