Προς το περιεχόμενο

Αν είναι δυνατόν.. Κοιτάξτε "ενημέρωση" το Multirama

Hambos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ένα είναι μαύρο και το άλλο είναι άσπρο. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα του thread σου. Μπορεί να θέλει να ξεστοκάρει το ένα και να το έχει βάλει χαμηλότερη τιμή (δεν έχω ιδέα ποια είναι η τιμή του κινητού γενικά και δεν πρόκειται να το ψάξω).

Δημοσ.

Το χρώμα δεν έχει σχέση. Κυκλοφορεί και σε άλλα χρώματα. Απλά είδα κάτι στο οποίο θα την πατούσε ο οποιοςδήποτε. Πειράζει που έκανα thread?

btw η πραγματική τιμή του κινητού είναι 159 ευρώ (πλέον)

Δημοσ.

Πώς δεν έχει σχέση το χρώμα; Μιλάμε για δυο διαφορετικά προϊόντα (ή έστω κωδικούς προϊόντων).

Το αν πειράζει ή όχι που έκανες το νήμα δεν είμαι αρμόδιος να το κρίνω. Εκτιμώ την προσπάθειά σου για ενημέρωση αλλά νομίζω πως την έκανες με λάθος τρόπο.

Δημοσ.

Μα αν κοιτάξεις τα specs είναι ακριβώς ίδια. Και δεν το λέω μόνο για το συγκεκριμένο προιόν. Άνοιξα το thread μόνο και μόνο για να προσέξουν και άλλοι. (τώρα σχετικά με το χρώμα το πολύ 5-10 ευρώ παραπάνω να είχε, όχι 100)

Δημοσ.

και πριν το Πασχα εβγαλε προσφορα μια fujifilm φωτογραφικη μηχανη σε ροζ χρωμα(αυτην που ειχε βαλει μεσω facebook). την ειχε και σε μαυρο νομιζω και ασημι αλλα εβγαλε προσφορα την ροζ προφανως γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να ξεπουλησει αλλιως. δε καταλαβαινω γιατι κόλλησες τοσο πολύ αφου ειναι διαφορετικά προιοντα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...