Hambos19 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Αυτό το κινητό στα 159 ευρώ μήπως είναι ακριβώς το ίδιο στα 200+? Ε λοιπόν, αίσχος τι να πω
macabre_sunsets Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Το ένα είναι μαύρο και το άλλο είναι άσπρο. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα του thread σου. Μπορεί να θέλει να ξεστοκάρει το ένα και να το έχει βάλει χαμηλότερη τιμή (δεν έχω ιδέα ποια είναι η τιμή του κινητού γενικά και δεν πρόκειται να το ψάξω).
Hambos19 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Το χρώμα δεν έχει σχέση. Κυκλοφορεί και σε άλλα χρώματα. Απλά είδα κάτι στο οποίο θα την πατούσε ο οποιοςδήποτε. Πειράζει που έκανα thread? btw η πραγματική τιμή του κινητού είναι 159 ευρώ (πλέον)
macabre_sunsets Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Πώς δεν έχει σχέση το χρώμα; Μιλάμε για δυο διαφορετικά προϊόντα (ή έστω κωδικούς προϊόντων). Το αν πειράζει ή όχι που έκανες το νήμα δεν είμαι αρμόδιος να το κρίνω. Εκτιμώ την προσπάθειά σου για ενημέρωση αλλά νομίζω πως την έκανες με λάθος τρόπο.
Hambos19 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μα αν κοιτάξεις τα specs είναι ακριβώς ίδια. Και δεν το λέω μόνο για το συγκεκριμένο προιόν. Άνοιξα το thread μόνο και μόνο για να προσέξουν και άλλοι. (τώρα σχετικά με το χρώμα το πολύ 5-10 ευρώ παραπάνω να είχε, όχι 100)
SpirtouLisS Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 και πριν το Πασχα εβγαλε προσφορα μια fujifilm φωτογραφικη μηχανη σε ροζ χρωμα(αυτην που ειχε βαλει μεσω facebook). την ειχε και σε μαυρο νομιζω και ασημι αλλα εβγαλε προσφορα την ροζ προφανως γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να ξεπουλησει αλλιως. δε καταλαβαινω γιατι κόλλησες τοσο πολύ αφου ειναι διαφορετικά προιοντα
c0prse_grinder Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 βασικα νομιζω οτι εγινε καποιο update στο site τους γιατι οι τιμες ειναι 159 και για τα 2 πλεον
Ntinaras Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 το ενα γραφει και VF Οποτε παιζει να ειναι vodafone live
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.