Προς το περιεχόμενο

Χαλάσε το file system... Μπορώ χωρίς μεταφορά και format;

atssssss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας...

Έχω ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο της adata, 500σίων gb, styl passport (χωρίς τροφοδοσία)...

Έκλεισε απότομα το pc και μάλλον έχασε το file system του και τώρα μου βγάζει οτι ο δίσκος θέλει format...

Άνοιξα από το get data back fat (είναι σε fat32 o δίσκος) και είδα τα αρχεία μου...

Υπάρχει τρόπος χωρίς να τα μεταφέρω κάπου, τον διαμορφώσω και του τα ξαναπεράσω, απλώς να φτιάξω την όποια ανωμαλία του ήρθε;

Δημοσ.

Ενδέχεται με το chkdsk τον windows( δεξί κλίκ στον δίσκο ->εργαλεία->έλεγχος σφαλμάτων),αλλά ενδέχεται να χάσεις και δεδομένα.

Δημοσ.

Χμμμ... Κατάλαβα...

Θα κάνω το κλασσικό τότε...

Θα σώσω τα αρχεία σε άλλο σκληρό και μετά format (θα τον κάνω και NTFS από FAT32) θα τα ξαναπεράσω...

Δημοσ.

σε cmd με ενα chkdsk G: /r /f οπου G το γραμμα του δισκου ο δισκος σου θα φτιαξει κατα πασα πιθανοτητα χωρις κινδυνο των δεδομενων σου και χωρις format μεταφορες αρχειων και αλλες χρονοβορες διαδικασιες. Ακομα και να αποτυχει ο ελεγχος τα αρχεια σου δε θα παθουν κατι παραπανω απο αυτο που συμβαινει ηδη

Δημοσ.

Πριν από data recovery (και πριν καν από τσεκντίσκιν') , δοκίμασε μπας και το Test Disk βρίσκει αντίγραφο των πληροφοριών περί του partition και μπορείς να το επαναφέρεις.

Δημοσ.

Σίγουρα ακολούθησες όλα τα steps (και είδες και τις pics που είχα ανεβάσει εγώ παρακάτω, γιατί στο δικό της post δε φαινόταν) που περιέγραφε η NBestgirl;

Επίσης δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι με το πρόγραμμα (κι έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω) - αλλά σα να έχω εντύπωση ότι χρησιμοποιείς το data recovery κομμάτι του (που κάπου έχει πάρει το μάτι μου ότι έχει πλέον ενσωματωθεί στο partition recovery κομμάτι - που είναι κι αυτό που σ' ενδιαφέρει........)

Σιγούρεψε, όσο μπορείς, ότι το χρησιμοποιείς σωστά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...