fasmatikos Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Όπως κατάλαβες αγαπητέ OP (Original Poster) με τρόπο σου λέμε ότι μπορείς να μας πουλήσεις το imac σου σε τιμή χαμηλή φυσικά λόγω του πολύ σοβαρού γρατζουνίσματος.... Ε, τι να κάνουμε θα κάνουμε πέτρα τη καρδιά μας και θα το πάρουμε για 500 ευράκια.... χαχαχα, να στε κάλα ρε παίδες...πραγματικα!, η αλήθεια είναι ότι μου πέρασε το αρχικό ξενέρωμα και σιγά σιγά "πολύ σιγά όμως" αρχίζω και το συνιθίζω... συμφωνώ ότι είναι απλά μηχανήματα...σε καμία περίπτωση δεν γίνομαι υστερικός....
majnun Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Tο πιο απλό είναι να κολλήσεις πάνω ένα ωραιότατο αυτοκολλητάκι ! Έτσι και θα κάνεις λίγο πιο προσωπικό το Μάκη σου, και δε έρχεσαι φάτσα κάρτα με το παράσημο που πήρε ο mac σου.
soso75 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Tο πιο απλό είναι να κολλήσεις πάνω ένα ωραιότατο αυτοκολλητάκι ! Έτσι και θα κάνεις λίγο πιο προσωπικό το Μάκη σου, και δε έρχεσαι φάτσα κάρτα με το παράσημο που πήρε ο mac σου. Όχι να κολλήσει ένα τσιρώτο! Θα είχε πολύ πλάκα! Μου είχε συμβεί και σε εμένα στον προηγούμενο iMac μου και πραγματικά με στεναχώρισε επειδή ήταν καινούργιος. (Το μάτι μετά πάει εκεί..) Δεν είναι το πως δεν δουλεύει επειδή έχει μια γρατζουνιά αλλά για άλλους και το αισθητικό κομμάτι σε ότι αγαπάμε είναι συμαντικό σε άλλους πάλι όχι και τόσο, και τα τα δύο είναι κατανοητά κατα τη γνώμη μου.
sphinxgr Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από georgeadams, 16 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από georgeadams, 16 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος .
lagoudakis Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Τον καταλαβαινω τον φιλο γιατι και εγω ειμαι αρρωστος με τα μηχανηματα μου και δεν θελω να βλεπω ουτε τριχα πανω τους,απο την αλλη αν το σκεφτεις ειναι βλακεια να μας στεναχωρουν τετοια πραγματα και να μην μας αφηνουν να χαρουμε τα μηχανηματα μας συν οτι υπαρχουν σοβαροτερα προβληματα στην ζωη...την καλημερα μου
fasmatikos Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δινω 550...αμεσα Αν και σκεφτόμουν να το αφήσω γύρω στα 400-450...Αλλά αφού επιμένεις και τα 550 καλά είναι ... :lol:
Tablet Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Τον καταλαβαινω τον φιλο γιατι και εγω ειμαι αρρωστος με τα μηχανηματα μου και δεν θελω να βλεπω ουτε τριχα πανω τους,απο την αλλη αν το σκεφτεις ειναι βλακεια να μας στεναχωρουν τετοια πραγματα και να μην μας αφηνουν να χαρουμε τα μηχανηματα μας συν οτι υπαρχουν σοβαροτερα προβληματα στην ζωη...την καλημερα μου Αν και σκεφτόμουν να το αφήσω γύρω στα 400-450...Αλλά αφού επιμένεις και τα 550 καλά είναι ... :lol: Χαιρομαι που καταλήγουμε στο ιδιο state of mind.. Αυτο λείπει απο τις μερες μας..
tool1983 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Παιδια κι εγω ανηκω στην κατηγορια των psycho,αλλα μετα απο 2-3 μερες το ξεπερναω. Βεβαια αν ειχα mac θα μου επαιρνε καμμια βδομαδα να το ξεπερασω. Σου προτεινω να μην το πειραξεις καθολου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.