darklordvader77 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 (ούτε και για τα αυτοκίνητα όταν πρόκετιαι για μικρογρατσουνιές,εκτός και εάν το χεις για μόστρα) Δηλαδη φιλε gnsX αν βρεις μια μικρογρατζουνια στο αμαξι σου π.χ. που το χεις μολις λιγους μηνες δε θα σε πειραξει καθολου????? Καταλαβαινω οτι αλλοι τα προσεχουν τα πραγματα τους περισσοτερο και θελουν να ναι σα καινουργια και αλλοι λιγοτερο, αλλα πραγματικα δε θα σε ξενερωνε ουτε για μισο δευτερολεπτο το να βλεπες μια τετοια γρατζουνια π.χ. στην οθονη σου? Σε ενα εμφανες σημειο μπροστα σου??
gnsX Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 θα με χάλαγε στην αρχή εννοείται,απέχει αυτό απο το να το φτιάξω αν δεν επηρεάζει την λειτουργία του ή την λειτουργία μου γιατί ανέφερες γρατσουνιά στην οθόνη,μιλάμε για γρατσουνιά στο σασί,εκτός εάν κάποιου του αρέσει να το βλέπει όμορφο,πάω πάσο λοιπόν
darklordvader77 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 ναι βρε, μιλαω να μην εχει κανενα αλλο ψεγαδι το αμαξι, η οθονη, κ.ο.κ.
tr3quart1sta Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 εκτός εάν κάποιου του αρέσει να το βλέπει όμορφο στην πλειοψηφια ισως??
gnsX Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 στην πλειοψηφια ισως?? εντάξει,είδες για τι γρατσουνιά πρόκειται στην φώτο του πρώτου post;
fasmatikos Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Ο imac παιδιά είναι 5 ημερών ! οπότε όπως καταλαβαίνεται δίχνω και την σκόνη! απλά έλεγα μήπως υπήρχε κάποιος έυκολος και γρήγορος τρόπος να την μειώσω, γιατί είναι κρίμα, αλλά μάλλον δεν υφίσταται κάτι τέτοιο.... Σας ευχαριστώ πάντως για αυτόν τον κατεγισμό σχολίων και προτάσεων! αν σας έρθει καμία ιδέα ρίξτε την βέβαια!! fasmatikos
Drop_Dead Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Ο imac παιδιά είναι 5 ημερών ! οπότε όπως καταλαβαίνεται δίχνω και την σκόνη! απλά έλεγα μήπως υπήρχε κάποιος έυκολος και γρήγορος τρόπος να την μειώσω, γιατί είναι κρίμα, αλλά μάλλον δεν υφίσταται κάτι τέτοιο.... Σας ευχαριστώ πάντως για αυτόν τον κατεγισμό σχολίων και προτάσεων! αν σας έρθει καμία ιδέα ρίξτε την βέβαια!! fasmatikos Στο 7ο ποστ σου προτεινε ο Haldod ενα προιον που λεγεται οτι κανει δουλεια. Γιατι δεν το ψαχνεις παραπανω ;
Pooky(1) Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Επίσης υπάρχουν σε καταστήματα ειδών αυτοκινήτων ειδικοί μαρκαδόροι που καλύπτουν τις γρατζουνιές. Στο αυτοκίνητο χρησιμοποίησα έναν τέτοιο με πολύ καλά αποτελέσματα, αλλά εκεί ήταν βαμμένη επιφάνεια. Μια και το κόστος είναι μικρό, δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Στο 7ο ποστ σου προτεινε ο Haldod ενα προιον που λεγεται οτι κανει δουλεια. Γιατι δεν το ψαχνεις παραπανω ; Αυτό είναι για βερνίκι, έχει βερνίκι ο imac?
soso75 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Απο όσο ξέρω δεν έχει κάποιο είδος βαφής πάνω στο αλουμίνιο του η πουθενά αλλού.
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 οπως ειπαν και τα παιδια used to it.ενταξει ειναι παραξενο να το βλεπεις και να λες 5 ημερων αλλα οι 5 ημερες θα γινουν 1 χρονο και μετα το imac Θα παει για πεταμα κτλ κτλ.εφοσον δεν επηρεαζει εσωτερικη λειουργεια μην σε αγχωνει.και εγω φρικαρω οταν βλεπω κανα τετοιο αλλα μετα απο 2-3 ημερες μου εχει περασει.τα πραγματα ειναι για να τα χαιρομαστε και οχι να αγχωνομαστε οτι χαλασαν.μολις το καταλαβουμε αυτο κανουμε την ζωη μας πιο καλη και με λιγοτερο αγχος.χωρις παρεξηγηση και σορρυ για το offtopic.
Pooky(1) Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 οπως ειπαν και τα παιδια used to it.ενταξει ειναι παραξενο να το βλεπεις και να λες 5 ημερων αλλα οι 5 ημερες θα γινουν 1 χρονο και μετα το imac Θα παει για πεταμα κτλ κτλ.εφοσον δεν επηρεαζει εσωτερικη λειουργεια μην σε αγχωνει.και εγω φρικαρω οταν βλεπω κανα τετοιο αλλα μετα απο 2-3 ημερες μου εχει περασει.τα πραγματα ειναι για να τα χαιρομαστε και οχι να αγχωνομαστε οτι χαλασαν.μολις το καταλαβουμε αυτο κανουμε την ζωη μας πιο καλη και με λιγοτερο αγχος.χωρις παρεξηγηση και σορρυ για το offtopic. Απόλυτα σύμφωνος. Ειδικά σε υπολογιστές που σε λίγο η αξία τους είναι μηδαμινή.
Tablet Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Παιδια sorry κιολας αλλα οκ και εγω χρηστης mac αλλα... Ειπαμε.. Και η θεια μου εσπασε το νυχι της ας πουμε.. Δεν θελω να θίξω το παιδι σε καμια περιπτωση αλλα οκ μηχανηματα ειναι και θα γρατζουνιστουνε και θα κολλησουνε και θα σπασουνε και ολα θα τα παθουνε.. Ας μην αρρωσταίνουμε εν ετη 2011 για τα άψυχα αντικείμενα.. Χρηστικά εργαλεία και όχι ζωτικής σημασίας.. Εαν επηρεάζει η γρατζουνια σου βεβαια την δουλεια σου να το συζητήσουμε..
Pooky(1) Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Όπως κατάλαβες αγαπητέ OP (Original Poster) με τρόπο σου λέμε ότι μπορείς να μας πουλήσεις το imac σου σε τιμή χαμηλή φυσικά λόγω του πολύ σοβαρού γρατζουνίσματος.... Ε, τι να κάνουμε θα κάνουμε πέτρα τη καρδιά μας και θα το πάρουμε για 500 ευράκια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.