Προς το περιεχόμενο

64bit ddr2 ή 128bit ddr;

infini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω αναβάθμιση σε κάρτα γραφικών σε ένα ASUS A7V133-C http://www.nek.uu.se/StaffPages/CV/CV93.pdf motherboard και έχω βρει κάρτες που έχουν τις διαφορές που γράφω στον τίτλο. Ποιος τύπος κάρτας θεωρείτε οτι είναι ο καλύτερος και γιατί;

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι κανόνας αλλά θυμάμαι περιπτώσεις που 128bit ddr > 64bit ddr2, μιλώντας πάντα για κάρτα με τον ίδιο πυρήνα (πχ GeForce 2MX). Ίσως θα ταν καλύτερα ν αναφέρεις για ποιες κάρτες πρόκειται.

Δημοσ.

Δε νομίζω πως στην πράξη θα δεις διαφορές. Μιλάμε για μη-gaming low-end κάρτες που ναι ήδη 6 γενιές πίσω.

Δημοσ.

Ωπ σωστά, δεν είδα το «αναβάθμιση». Ουσιαστικά το μόνο που σου προσφέρουν είναι ότι θα κάνει boot το pc. Δεν είμαι βέβαιος αν έχουν κάποιου είδους επιτάχυνση για συγκεκριμένα video format.

Δημοσ.

Αν μπορουσες να βρεις μια φθηνη 7600GT/GS/7300GS, θα ειχες καποια επιταχυνση σε videos*,

& καλυτερη ανταποκριση σε games*, μα s.o.s: βασικα με παλιοτερα παιχνιδια = πριν 2006-07 :shifty:

* αναλογως με τι vga εχεις τωρα, αυτο μπορει να ειναι η μερα με τη νυχτα,

αλλα παντα θα σε φρεναρει η cpu, ακομη κι αν εισαι @ XP2100+ Palomino....

Δημοσ.

να δεις διαφορα σε τι?

απο το 0,1 να πας στο 0,15?

ναι παιζει να ειναι 50% αυξηση αλλα ποιο το νοημα?

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει, δε θέλω να αλλάξω υπολογιστή, αναβάθμιση θέλω να κάνω. Δηλαδή να κρατήσω το ίδιο motherboard.

Δημοσ.

Δεν αναφερομαι σε καινουργιες 7600GT/GS/7300GS, βρες μια used B)

Δε θα χρειαστεις καινουργιο τροφοδοτικο, αν τωρινο σου >300 watt!

Διαφορα θα δεις, απο youtube vιdeos ως και 720p: μολονοτι δεν υποστηριζουν επιταχυνση,

στη πραξη η διαφορα αναπαραγωγης, σε σχεση με την "αρχαια" Geforce MX440 ειναι ορατη.

Σε games προ 2006, διαφορα μπορει να 'ναι ως +400% = απο barely playable -> enjoyable.

O Palomino 2100, αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι ο μεγαλυτερος 462 cpu,

που μπορεις (με δυσκολια) να βαλεις στη μητρικη, οποτε αυτο σε περιοριζει...

Δημοσ.

Το μεγαλύτερο σου πρόβλημα είναι ότι πρέπει να βρεις AGP κάρτα γραφικών αφού μόνο τέτοια δέχεται η μητρική σου ,που πλέων λίγο εώς πολύ δύσκολα.

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...