Προς το περιεχόμενο

usb hidden files!!! asap

tourist23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια..εχω ενα usb 8gb και εχω περασει ενα φακελο με κατι αρχεια απο δουλεια,φωτογραφιες και κατι αλλους φακελους..και τωρα που το εβαλα στο laptop (win 7 64bit) ο φακελος υπαρχει αλλα λεει οτι ειναι κενος..παρολα αυτα η χωρητικοτητα του εχει μειωθει...δηλαδη περασα αρχεια 1gb και ενω ο φακελος φαινεται κενος η χωρητικοτητα του usb ειναι πλεον 7gb κ οχι 8 οπως πριν. Δοκιμαζω τωρα το restoration, εχω ηδη τρεξει το usb show χωρις αποτελεσμα...και εχω ρυθμισει απο τις προβολες φακελων να μου δειχνει κρυμμενα αρχεια και φακελους αλλα τιποτα...Πειτε μου τι αλλο μπορω να κανω...Ευχαριστω!! επειγει καπως το θεμα γιατι χρειαζομαι τα αρχεια αυριο!

Δημοσ.

Δοκιμασε σε αλλη θυρα usb. Οταν τα περασες στη δουλεια τα τσεκαρες οτι ηταν μεσα?με τι γουιντουζ εκανες την αντιγραφη στη δουλεια?αν εχεις ευκαιρο υπολογιστη αλλον δοκιμασε εκει.υπαρχει ενα προγραμματακι για μπακ απ του usb στο σκληρο -ισως να εκανε δουλεια αλλα δε το θυμαμαι τωρα.Πολυ περιεργο μου φαινεται παντως.απο γραμμη εντολών δοκιμασε να δεις τα περιεχομενα του η με καποιο εναλλακτικο εξπλορερ.xplorer2 για παραδειγμα.

Δες και εδω www.insomnia.gr/topic/400965-flash-usb-επανακτηση-χωρου/ ισως βοηθησει

Sent from my E10i using Tapatalk

Δημοσ.

Δοκιμασε σε αλλη θυρα usb. Οταν τα περασες στη δουλεια τα τσεκαρες οτι ηταν μεσα?με τι γουιντουζ εκανες την αντιγραφη στη δουλεια?αν εχεις ευκαιρο υπολογιστη αλλον δοκιμασε εκει.υπαρχει ενα προγραμματακι για μπακ απ του usb στο σκληρο -ισως να εκανε δουλεια αλλα δε το θυμαμαι τωρα.Πολυ περιεργο μου φαινεται παντως.απο γραμμη εντολών δοκιμασε να δεις τα περιεχομενα του η με καποιο εναλλακτικο εξπλορερ.xplorer2 για παραδειγμα.

Δες και εδω www.insomnia.gr/topic/400965-flash-usb-επανακτηση-χωρου/ ισως βοηθησει

Sent from my E10i using Tapatalk

εχω δοκιμασει ολες τις θυρες σε σταθερο και λαπτοπ! η αντιγραφη εγινε se win7. Μπορεις να μου πεις λιγο πιο αναλυτικα πως θα γινει μεσω γραμμης εντολων???δοκιμασα με explorer.exe αλλα τιποτα δυστυχως..πες μου να δοκιμασω με command prompt!

Τσέκαρεγια malware. Μου μυρίζει trojan

εχω ηδη καθαρισει ενα γιατι και μενα μου Βρωμαγεεε!!! αλλα δεν εχει αλλα..και το προβλημα παραμενει!

Δημοσ.

εχω ηδη καθαρισει ενα γιατι και μενα μου Βρωμαγεεε!!! αλλα δεν εχει αλλα..και το προβλημα παραμενει!

Με τί ακριβώς το καθάρισες? Γιατί τα περισσότερα δεν τα πιάνουν όλα. Θα σου προτείνω malwarebytes ΚΑΙ super antispyware ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Το ότι κολλάει στο restore είναι επείσης ενδικτικό malware

Δημοσ.

Με τί ακριβώς το καθάρισες? Γιατί τα περισσότερα δεν τα πιάνουν όλα. Θα σου προτείνω malwarebytes ΚΑΙ super antispyware ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Το ότι κολλάει στο restore είναι επείσης ενδικτικό malware

αυτα δεν τα δοκιμασα...θα τα εγκαταστησω και θα τα τρεξω..με Nod32 ειμαι.. αμα το καθαρισουν αυτα θα ανοιγει κανονικα με τους φακελους μου μεσα η θα πρεπει να κανω και τπτ αλλο μετα?

Δημοσ.

κατέβασε ένα live cd Linux

καί δες αν γίνεται η μεταφορά

πχ αυτό που "τρέχω" τώρα είναι το spup puppylinux βασισμένο στο Slackware

http://www.murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=62750&sid=133c27c57ab09907f2ed821b03cafced

το κατεβάζεις απο εδώ

το "καίς" σαν iso

μαρκαρισμένα με πράσινο μπαλάκι είναι 2 partitions στον σκληρό και ένα usb 8gb

και τα αντίστοιχα "παράθυρα"

κάθε φορά που πατάς το εικονίδιο, γίνονται mount (προσάρτηση) ή unmount

οπότε μπορείς να σώσεις τα αρχεία σου κάπου αλλού

καλή επιτυχία

.

post-74848-0-03391600-1305325296_thumb.jpg

Δημοσ.

ολα θα τα δοκιμασω ενα ενα ...αλλα αυτο με τη γραμμη εντολων ου ανεφερε ο φιλος παραπανω μηπως μπορειτε να μου πειτε τι εντολες πρεπει να γραψω?

Δημοσ.

αυτά από dos

είναι ΓΡΑΜΜΙΚΗ Β! :-D

το puppylinux είναι για πάντα

και για πρόωρη εφίδρωση-κρύος ιδρώτας,

συχνό φαινόμενο στα windows :mrgreen:

πρέπει να ξέρεις όλο το path των αρχείων

μάλλον

δυστυχώς δεν έχω win αυτή τη στιγμή

ένα live cd linux όμως, είναι σωτήριο γενικά

.

Δημοσ.

Δοκίμασε με δεξί κλικ, ιδιότητες, ασφάλεια ή κάτι τέτοιο να αλλάξεις τα δικαιώματα σε φακέλους, υποφακελους, αρχεία κτλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...