silve Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Καλησπέρα! Πρόσφατα βρήκα μια σελίδα στο ίντερνετ, το www.dietup.gr. Θέλοντας λοιπόν να αποκτήσω λίγο βάρος έκανα εγγραφή στο site και μου πρότεινε πόσες θερμίδες πρέπει να παίρνω καθημερινά και μου τύπωσε επίσης μια διατροφή 7 ημερών. Θέλω να ρωτήσω τώρα εγώ, έχει χρησιμοποιήσει κανείς το συγκεκριμένο site; Είναι αξιόπιστο σε σχέση με αυτά που λέει και αυτά που προτείνει; Από ότι βλέπω έχουν κάνει καλή δουλειά και φαίνεται πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, απλά όποιος έχει δοκιμάσει το συγκεκριμένο ας πει πριν ξεκινήσω να κάνω οτιδήποτε. Ευχαριστώ!
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Πολύ ωραίο αυτό το site! Ιn Βefοre the delete
silve Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Πολύ ωραίο αυτό το site! Ιn Βefοre the delete Τι εννοείς στο spoiler, δεν το έπιασα...
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 ότι κατά πάσα πιθανότητα... εμ, απλά να θυμάσε την λέξη delete
silve Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 ότι κατά πάσα πιθανότητα... εμ, απλά να θυμάσε την λέξη delete Το Μαντείο των Δελφών είσαι; Τέλος πάντων για να μην βγούμε εκτός θέματος, αν γνωρίζει και κάποιος άλλος για το συγκεκριμένο site θα με διευκόλυνε!
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Το Μαντείο των Δελφών είσαι; Τέλος πάντων για να μην βγούμε εκτός θέματος, αν γνωρίζει και κάποιος άλλος για το συγκεκριμένο site θα με διευκόλυνε! Δεν το ξέρω το σάιτ και δεν έχω μπει ποτέ. Ειρωνικά το είπα πριν ότι είναι καλό...
silve Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Παιδιά τίποτα για το site γνωρίζετε; plssss. Δεν θέλω να αρχίσω κάτι το οποίο δεν ξέρω τι είναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.