Προς το περιεχόμενο

συνδεση adsl σε νησι 200 μονιμων κατοικων χωρις υποδομη ΟΤΕ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τηλεφωνο υπαρχει στο νησι μεσο ασυρματης κεραιας που εχει βαλει ο οτε αλλα adsl ουτε κατα διανοια.

ποια υπηρεσια του οτε πρεπει να ενοχλησουμε σαν κοινοτητα για να βαλουν adsl στο νησι καλαμος που ειναι απεναντι απο τον αστακο ?ευχαριστω.

Δημοσ.

το πιο απλο θα ηταν να παιζεις με κανα stickaki.χλωμο ο οτε να κανει κατι για 200 ατομα.και οπως ειπες εισαστε 200 ατομα.αν ειναι απο τους 200 να ενεργοποιησουν οι 30 σιγα μην κανει ο οτε ενεργειες.λυσεις υπαρχουν(Lmds,wi max κτλ αλλα δεν νομιζω να καταφερετε να τον πεισετε να γινει κατι).σε παρομοια περιπτωση ηταν ενα ξενοδοχειο τεραστιων διαστασεων στην κω.δεν εφτανε εκει adsl.επειδη ηταν ξενοδοχειο με @@ και εφερνε πολλα λεφτα στο νησι η λυση που εγινε ηταν.εσκαψαν με δικα τους εξοδα απο το ξενοδοχειο και ο οτε τους εφερε mini dslam μεχρι το ξενοδοχειο με οπτικη.αλλα στο νησι υπηρχε ηδη adsl υποδομη .σε εσας που δεν υπαρχει καν τιποτα.....

Δημοσ.

με stick αν εχεις 3g εκει που εισαι ειναι οκ.αλλα το κακο ειναι οτι δεν ειναι φτηνη λυση ουτε εχεις απεριοριστο να κατεβαζεις οσο θες οπως γινεται με μια adsl.τωρα θα μου πεις αποτο τιποτα και το 3g κατι ειναι και ας μην μπορεις να κατεβαζεις τα απειρα.μετα υπαρχει και hellas sat αλλα ειναι κανα 100 ευρω το μηνα οποτε εκει ισως να συμφερει και 3g.μπορεις να ρωτησεις βεβαια στην hellas sat ποσο παει η μικροτερη συνδεση.

http://broadband.hellas-sat.net/

Δημοσ.

Ειχα παίξει πριν μερικά χρόνια με δορυφορικό internet εποχές napster με ξένη εταιρία. Οι αλήθεια ειναι οτι οι ταχύτητες για εκείνες τις εποχές ηταν αρκετά καλές (κατέβαζα περίπου με 500kb/s).

Δεν ξέρω πως ειναι τα πράγματα τώρα και με hellas sat αλλα το δορυφορικό ειναι λίγο δύσκολο κατα την γνώμη μου γιατι παρεμβάλεται ο καιρός που ειναι απο τους πιο σημαντικούς παράγοντες (συννεφιά,βροχές κτλπ) για τον χειμώνα ειδικα.

Αν δεις πάντως οτι σε συμφέρει και δεν υπαρχει λύση μπορείς να το δοκιμάσεις να δούμε πως παέι γιατι εχω και εγώ χρόνια να ασχοληθω με το δορυφορικό internet.

Δημοσ.

τελευταια φορα που συνδεσα δορυφορικο ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ ΜΙΛΑΜΕ παντα ηταν στο παπιγκο σε ενα μικρο ξενωνα.τοτε ηταν 1000+ ο εξοπλισμος και το πακετο ηταν 1 mbit /192 upload με ping αν θυμαμαι καλα 400+

ειχα ακουσει οτι εδιναν μεχρι 8 mbit max αλλα στην πραξη εμπορικα εδιναν μεχρι 2 η 4 mbit.μετα εβγαλαν και πιο φτηνο εξοπλισμο βεβαια και λιγο πιο φτηνα πακετα.το 1 Mbit ηταν 100 ευρω.ολα αυτα πριν κανα 4 χρονια.πλεον δεν ξερω αλλα σιγουρα στο site Θα τα γραφει

http://www.hellas-sat.net/default.php?pname=cus_resources&la=1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...