Προς το περιεχόμενο

Ποια gpu μεχαμηλη καταναλωση

giorgis4886

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

ψάχνω μια κάρτα γραφικών με την χαμηλότερη δυνατη κατανάλωση ρεύματος σε συνδυασμό με directx11 και χρήση ίντερνετ και ταινιών..

Το πισι ειναι πολλες ωρες ανοιχτο και η 8800 gts που ειναι πανω ειναι ενεργοβόρα πολυ πλεον και αρκετά θορυβώδης ...

Δεν ξέρω πλεον τι γίνεται στην αγορα για αυτο ζητάω βοήθεια ρε παίδες..

thanks..

Δημοσ.

ααααααα....καλα νασαι....οχι μονο υπερβολη....βεβαια η καρτα που διαλεξες δεν λεει και πολλα δες αμα θες κατι σε 5670 η 5750.....συγκεκριμενα εγω εχω την 5670...ανεμιστηρακι δεν εχει ειναι με ψυκτρα....ειναι παρα πολυ καλη και δεν ακουγεται....

Δημοσ.

Παρε την 6450 που ειδες και εισαι οκ.ελαχιστη καταναλωση.ετσι και αλλιως δεν παιζεις παιχνιδια οποτε και η 5670 αχρηστη θα σου ειναι.

Δημοσ.

Παρε την 6450 που ειδες και εισαι οκ.ελαχιστη καταναλωση.ετσι και αλλιως δεν παιζεις παιχνιδια οποτε και η 5670 αχρηστη θα σου ειναι.

Επιτέλους και ένας που απάντησε σωστά στο θέμα... +1 από εμένα...

Μα καλά είναι δυνατόν ο άλλος να ρωτάει για κάρτα με χαμηλή κατανάλωση για internet, office, ταινίες και κάποιοι να προτείνουν 6950 και 5770... ? Παμε καλά?

android.png

Δημοσ.

Μα η 6950 twin frozr iii στα 330€ είναι ότι πρέπει για σερφάρισμα και καμμιά ταινιούλα. Που και πού όμως για να μην ζορίζεται. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...