tarantules Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 ... γενικά είναι να μην γίνεις στόχος αν σε πάρουν χαμπάρι την έβαψες. Γενικά είναι να μην περνάς τη λάθος ώρα σε συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας που έχουν γκετοποιηθεί πλέον
alex_000 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Οπως και να έχει 2011 είναι λίγο αργά για μισθούς σε μετρητά και κουβάλημα μετρητών γενικά στις τσάντες. Επιταγές , bank transfers, κάρτες υπάρχουν για κάποιο λόγο. Οχι φυσικά ότι φτένε οι ανθρωποι που κουβαλάει μετρητά που τους κλέβουνε αλλά οι εποχές αλλάξανε.
Ntinaras Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Γενικά είναι να μην περνάς τη λάθος ώρα σε συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας που έχουν γκετοποιηθεί πλέον οταν ημουνα 16 μου την ειχανε πεσει 2 κοντα στην διασταυρωση αλιμου-ποσειδωνος για να μου παρουν το κινητο. αλλα επειδη ειμαι νιντζα τους απεκρουσα
The_Judas Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Αν ήσουν νίντζα έπρεπε να τους είχες σκοτώσει Πάντως, αυτού του είδους οι ληστείες είναι πια κοινό φαινόμενο. Συνήθως ψάχνουν για εύκολους στόχους, όπως γιαγιάδες που πηγαίνουν στην τράπεζα για να βγάλουν την σύνταξη τους.
Fotis_Greece Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Παιδια οντως η καμερα δεν ειναι και πολυ καλη, ειναι και μικρη και την ειχα τοποθετησει λιγο ψηλα. Μαλλον δεν την προσεξαν οπως και μαλλον δεν προσεξαν το χαρτι κολλημενο οτι ο χωρος καταγραφεται. Παραγγειλα ηδη μια μεγαλη καμερα, υψηλης αναλυσης που θα τοποθετηθει πιο χαμηλα να φαινονται τα προσωπα. Το ανησυχητικο ειναι παντως οτι η κοπελα δεν τραβηξε λεφτα απο τραπεζα, τα ειχε μαζι της απο νωρις. Οι φιλοι της την αφησαν στην Πατησιων και μαλλον οι μαυροι τριγύριζαν εκει γυρω και την σταμπαραν μεχρι να φτασει στην πολυκατοικια.
PCharon Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Τελείως fail η κάμερα, αδύνατο να αναγνωριστούν πρόσωπα. Το ανησυχητικο ειναι παντως οτι η κοπελα δεν τραβηξε λεφτα απο τραπεζα, τα ειχε μαζι της απο νωρις. Οι φιλοι της την αφησαν στην Πατησιων και μαλλον οι μαυροι τριγύριζαν εκει γυρω και την σταμπαραν μεχρι να φτασει στην πολυκατοικια. Το ανησυχητικό είναι πως η κοπέλα αυτή κινείται χωρίς να προσέχει. Οι περίεργοι τύποι (που φοράνε και γάντια αν δε κάνω λάθος) την ακολουθούν, προλαβαίνουν και τη πόρτα πριν κλείσει και αυτή προφανώς δεν έχει πάρει χαμπάρι. Να της πεις πως όταν κυκλοφορούμε έξω έχουμε τα μάτια μας 14 ώστε να ξέρουμε ποιός προηγείται και ποιός ακολουθεί και προσέχουμε τί διαδρομές επιλέγουμε και τί κινήσεις κάνουμε και δε πάμε σαν αποχαυνωμένοι. ΕΙΔΙΚΑ όταν πρόκειται να κατευθυνθούμε προς το σπίτι μας είναι καλό να ελέγχουμε ποιός μας ακολουθεί πριν πλησιάσουμε την είσοδο και ακόμα καλύτερο να πιέσουμε και τη πόρτα πίσω μας να κλείσει. Εγώ και πολλοί άλλοι που ξέρω τα κάνουμε αυτά παρά του ότι δε φοβόμαστε μήπως μας βιάσουν ή μας κλέψουν. Αν είσαι και γυναίκα ένας λόγος παραπάνω...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μονο σε εμενα φανηκε περιεργο το να εχεις ΟΛΟΚΛΗΡΟ μισθο στην τσαντα? Aν πληρώθηκε με μπλοκάκι από το αφεντικό...
gatokoritso Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 αυτο το βιντεακι θα το δειξω στους ενοικους της δικης μου πολυκατοικίας που ποτε μα ποτε δεν τσεκαρουν τη πορτα!ειμαι η μονη που το κανω..μια φορα ενας εξυπνος μου ειχε πει:"¨τι καθεσε και τη κλεινεις θα κλεισει μονη της καποια στιγμη ασε που μπορει να θελει να μπει καποιος" περαστικα στη κοπελα.ελπιζω να καταφερετε κατι..
spacefart Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 στειλε το βιντεο στο http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/ να το δει οσο περισσοτερο κοσμος να ξερει να προσεχει στο mail [email protected]
Anaksimandros4 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Η αστυνομία μπορεί να βγάλει πολύ καθαρή εικόνα των δραστών απο το βίντεο.. Στο CSI και σε συναφείς σειρές του Χόλυγουντ ίσως, ανέβασμα ανάλυσης σε βίντεο δε γίνεται. Και ποιος μιλησε για ανεβασμα αναλυσης? Η εικονα και το βιντεο(γενικα μιλωντας δεν αναφερομαι απαραιτητως σε αυτο το συγκεκριμενο) μπορει να βελτιωθει και να φανουν ακομα και οι λεπτομερειες. Πχ: Απο αυτη την εικονα μπορεις να βρεις τις πινακιδες του αυτοκινητου? Ευκολα: Το ιδιο(εδω το παραδειγμα ειναι ευκολο και γινεται και χωρις το προγραμμα, απλως μπηκε για να δειξει τις δυνατοτητες του, πχ σε πιο πλαγια θεση του αυτοκινητου ειναι αδυνατο να καταλαβουμε τον αριθμο ομως το προγραμμα μπορει): Ευκολα και παλι: Πχ με μια ελαχιστη επεξεργασια μόνο με τα βασικα η εικονα βελτιωνεται αρκετα και μπορει εστω και να καταλαβει καποιος την σωματοδομη και την "μορφη" καποιου βλεποντας το βιντεο με την καθαροτερη εικονα. Και ετσι οι πιθανοτητες εαν δει τον δραστη να τον αναγνωρισει να πολλαπλασιαζονται. Φυσικα με μια πιο εξελιγμενη χρηση των εργαλειων του προγραμματος(που δεν κατεχω εγω αυτη τη στιγμη δυνατοτηα αυτης) καποιος μπορει ακομα και να δει με ικανοποιητικη ακριβεια τα προσωπα τους. Μετα απο την ελαχιστη επεξεργασια με καποια βασικα εργαλεια: Εικονες(πανω το επεξεργασμενο κατω το αρχικο): Και το καθαροτερο βιντεο(παιζοντας το σε πολυ αργη κινηση ειναι σχετικα ευκολο νομιζω για την αστυνομια να βγαλει το προφιλ των δραστων): http://ifile.it/3hgxban/KipseliRobbery_12May2011.mpg110515024552.avi
Pantelwolf Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα νομίζω. Στην πρώτη φωτό υπάρχει ένα glide της εικόνας, στο βίντεο όχι. Στη δεύτερη η πινακίδα είναι επίπεδη και λογικό να μπορεις να κάνεις stretch με την κατάλληλη γωνία για να δεις κάτι.Άσε που τα γράμματα είναι αρκούντως μεγάλα. Πως θα χρησιμοποιήσεις αυτές τις τεχνικές στο θολό , πιξελιασμένο κεφάλι του δράστη; Στο βίντεο βλέπω μόνο παιχνίδι με το contrast..
marios32 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Εγώ να πώ ότι ναι μεν εκεί που δεν υπάρχει πληροφορία δεν μπορείς να την γεμίσεις απλά, ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ(Το ξεκαθαρίζω, μην με πάρετε με τις πέτρες) ότι υπάρχουν ειδικευμένοι αλγόριθμοι που θαύματα δεν κάνουν, βοηθάνε όμως σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις(με ένα παρόμοιο τρόπο που δείχνει ο φίλος από πάνω)
FarCry Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 η πιο συχνη τακτικη που κανει η αστυνομια για να πιανει ληστες ειναι να εχει υπο παρακολουθηση την περιοχη και να περιμενει νεο χτυπημα τους. καποια στραβη θα κανουν και θα τους τσακωσουν. ετσι γινεται παντα.
darkhybridman Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 εδω μαθαμε οτι ενα βιντεο ισουται με ενα mp3 τοσες τεχνικες ανεπτυξε η sony για το blur και εδω μιλανε για csi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.