Προς το περιεχόμενο

Παρακληση για πιθανη αναγνωριση κακοποιων σε βιντεο

Fotis_Greece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χλωμο να τους βρειτε.

η καμερα γραφει 24/7

φανταζομαι ξερουν ολοι οι ενοικοι την υπαρξη της ε? :rolleyes:

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και οι ενοικοι να το ξερουν το προβλημα ειναι οτι δεν το ξεραν αυτοι που μπηκαν,μπας και δεν το επιχειρουσαν.ισως μια ταμπελα "κλειστο κυκλωμα παρακολουθησης" θα ταν προτιμοτερο

Δημοσ.

Η αστυνομία μπορεί να βγάλει πολύ καθαρή εικόνα των δραστών απο το βίντεο..

Στο CSI και σε συναφείς σειρές του Χόλυγουντ ίσως, ανέβασμα ανάλυσης σε βίντεο δε γίνεται.

Δημοσ.

Μονο σε εμενα φανηκε περιεργο το να εχεις ΟΛΟΚΛΗΡΟ μισθο στην τσαντα?

Κοίτα εγώ είχε τύχει να κυκλοφορώ βράδυ με 2000 euro στην τσέπη χύμα χωρίς πορτοφόλι καν (είχα το χέρι στην τσέπη και τα κράταγα μην πέσουν :lol: :lol: ) και περνούσα από το λιμάνι στην πάτρα που είναι μαζεμένοι όλοι οι λαθρομετανάστες.

Ήμουν παρέα με ένα φίλο μου, εκείνος είχε λίγα ψιλά μαζί του , εμενα δεν με κοίταζαν καν αλλα μόλις έβγαλε τα 2-3 euro που είχε σε ψιλά και τα πέταγε πάνω κάτω στην παλάμη του μονο με τον ήχο γύρισαν 50 κεφαλια και μας κοίταξαν. Οποτε δεν είναι περίεργο να έχεις πολλά λεφτά επάνω σου αρκεί να μην δίνεις στόχο. Η κοπελίτσα αν δεν είχε βγει από την τράπεζα για να την ακολουθήσουν μάλλον κρατούσε πολύ σφιχτά την τσάντα της και κοιτούσε γύρω γύρω και έδωσε στόχο η απλά ήταν ατυχη και είδαν κοπέλα μονη της και της την πέσανε.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ελπίζω να είναι καλά και να μην την χτύπησαν πολύ , γιατί είναι που είναι εξωφρενικό να σου κλέψουν τα λεφτά που σου έφυγε η ψυχή να βγάλεις ένα μηνα σε χτυπάνε και από πάνω... <_< <_<

Τι να πω ρε παιδιά η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως , δεν έχω πρόβλημα με τους νόμιμους μετανάστες αλλα οι λαθρομετανάστες είναι επικίνδυνοι στο ότι είναι αόρατοι ουσιαστικά στα χαρτιά και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν γιατί μετά είναι σχεδόν αδύνατον να βρεθούν. Κάθε χρόνος και χειρότερα.. :mellow:

Δημοσ.

Κοίτα εγώ είχε τύχει να κυκλοφορώ βράδυ με 2000 euro στην τσέπη χύμα χωρίς πορτοφόλι καν (είχα το χέρι στην τσέπη και τα κράταγα μην πέσουν :lol: :lol: ) και περνούσα από το λιμάνι στην πάτρα που είναι μαζεμένοι όλοι οι λαθρομετανάστες.

Ήμουν παρέα με ένα φίλο μου, εκείνος είχε λίγα ψιλά μαζί του , εμενα δεν με κοίταζαν καν αλλα μόλις έβγαλε τα 2-3 euro που είχε σε ψιλά και τα πέταγε πάνω κάτω στην παλάμη του μονο με τον ήχο γύρισαν 50 κεφαλια και μας κοίταξαν. Οποτε δεν είναι περίεργο να έχεις πολλά λεφτά επάνω σου αρκεί να μην δίνεις στόχο. Η κοπελίτσα αν δεν είχε βγει από την τράπεζα για να την ακολουθήσουν μάλλον κρατούσε πολύ σφιχτά την τσάντα της και κοιτούσε γύρω γύρω και έδωσε στόχο η απλά ήταν ατυχη και είδαν κοπέλα μονη της και της την πέσανε.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ελπίζω να είναι καλά και να μην την χτύπησαν πολύ , γιατί είναι που είναι εξωφρενικό να σου κλέψουν τα λεφτά που σου έφυγε η ψυχή να βγάλεις ένα μηνα σε χτυπάνε και από πάνω... <_< <_<

Τι να πω ρε παιδιά η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως , δεν έχω πρόβλημα με τους νόμιμους μετανάστες αλλα οι λαθρομετανάστες είναι επικίνδυνοι στο ότι είναι αόρατοι ουσιαστικά στα χαρτιά και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν γιατί μετά είναι σχεδόν αδύνατον να βρεθούν. Κάθε χρόνος και χειρότερα.. :mellow:

Και που ξέρεις εσύ ότι ήταν παράνομοι και όχι νόμιμοι μετανάστες?

Δημοσ.

Και που ξέρεις εσύ ότι ήταν παράνομοι και όχι νόμιμοι μετανάστες?

Επειδή οι νόμιμοι μετανάστες έχουν τον φόβο που θα είχε ο καθένας μας για τα κάγκελα και δεν ορμάνε στην ψυχρα.

Επειδή ίσως λέω ίσως για να είναι νόμιμοι δεν ήταν εγκληματίες στην χωρα τους άρα έχουν έρθει να δουλέψουν τίμια.

Και κύριος επειδή οι νόμιμοι μετανάστες δεν έχουν κανένα λόγο να ξεσηκωθούν από την χωρα τους να πάνε σε μια άλλη χωρα να διαπράξουν αδικήματα που μπορούν να τους στείλουν στην φυλακή ενώ θα μπορούσαν να το κάνουν στην χωρα τους.

Ποιοι είναι αυτοί όμως που μπορούν να κάνουν όλα τα παραπάνω χωρίς καμια συνέπεια? οι λαθραίοι :devil:

Θα μπορούσα να το διατυπώσω καλύτερα αλλα αυτή την στιγμή τα ματια μου κλείνουν και πρέπει να πάω για ύπνο. :mellow:

Δημοσ.

Pantelwolf, γιατι κάτι μου λέει οτι αν αυτοί οι μαυροι είχαν επιτεθεί στον ταδε πολύ σημαντικό πολιτικό, θα είχαν ανακαλύψει μέχρι και το πως μπορουνε να φέρουν το φεγγάρι πιο κοντά στη γή για να το βλέπουμε μεγαλύτερο στην Αυγουστιάτική πανσέληνο; Το ξέρουμε ολοι πολύ καλα αυτο. Δεν ξερω ποιες είναι οι δυνατότητες της τεχνολογίας στη συγκεκριμένη περίπτωση καθώς δεν είμαι όσο ειδικος φαίνεται οτι είσαι εσυ αλλα εμένα προσωπικα 2 φορες εχουν μπει σπίτι μου και αλλες 2 μου έχουν ανοίξει το αμάξι και η αστυνομία χάρη μου εκανε και που ασχολήθηκε, κρίνοντας απο την αντιμετώπιση και τα αποτελέσματα που είχα. Μάλιστα μου ειπαν οτι και βίντεο να είχα δεν πιάνει ως αποδεικτικό στοιχείο. Βέβαια αν ημουνα ο Χ σημαντικός, θα έπιανε.

Δημοσ.

Όσοι πολιτικοί και να έχουν πρόβλημα, το βίντεο δεν καθαρίζει. Σα να μου λες οτι εχεις ενα mp3 στα 64kbps και θα το κανεις 256, με το αποτέλεσμα να είναι ίδιο από το να είχες το αρχικό wav και να το κάνεις 256. Ή σα να μου λές οτι έχεις μια φωτο 100Χ100 και θα την κάνεις 3 μεγκαπίξελ. Δεν υπάρχει πληροφορία.

Δημοσ.

Πάντως οταν είχε φαει ρουκετα η Αμερικάνικη πρεσβεία, οι times ειχανε γράψει (το ειχανε πει και εδω στις ειδήσεις) οτι η CIA χρησιμοποιούσε λογισμικό, που πάνω στο βιντεο ανιχνευε χαρακτηριστικα των δραστών μεσα απο την κουκουλα. Η CIA είναι CIA βέβαια (αν ισχύει) αλλα προσωπικα, επαναλαμβανω χωρις να ξέρω αλλα έχοντας γνώσεις προγραμματισμου, δεν μου φαινεται καθολου περιεργο να υπαρχουν τεχνικές-αλγοριθμοι ΨΕΥΔΟ-αυξησης της αναλυσης μέσω γεμισματος των γειτονικών pixels με το βασικο χρώμα της καθε περιοχης της photo κτλ. Μου φαίνεται αδυνατο να μην υπάρχει κάτι τέτοιο και ειδικά σε εξειδικευμένα εγκληματολογικά εργαστήρια. Επαναλαμβάνω πάντως πως οτι και να υπάρχει αποκλείεται να το χρησιμοποιήσουν για μένα και για σένα.

Δημοσ.

Στο CSI και σε συναφείς σειρές του Χόλυγουντ ίσως, ανέβασμα ανάλυσης σε βίντεο δε γίνεται.

Οι συγκεκριμένες σειρές έχουν παραπληροφορήσει πολύ κόσμο...Δε πειράζει όμως ο φόβος φυλάει τα έρμα.

Όσοι πολιτικοί και να έχουν πρόβλημα, το βίντεο δεν καθαρίζει. Σα να μου λες οτι εχεις ενα mp3 στα 64kbps και θα το κανεις 256, με το αποτέλεσμα να είναι ίδιο από το να είχες το αρχικό wav και να το κάνεις 256. Ή σα να μου λές οτι έχεις μια φωτο 100Χ100 και θα την κάνεις 3 μεγκαπίξελ. Δεν υπάρχει πληροφορία.

Άστο ρε συ μην επιμένεις :rolleyes: . Περιμένεις να τα πείσεις τα άτομα; Αυτοί ξέρουν καλύτερα. Έχουν δει ολόκληρες season Science of Crime (sin). :mrgreen:

Αν θέλετε μπορείτε να διαβάσετε τις φυλλάδες του συστήματος ασφαλείας του Λονδίνου για να δείτε πως δουλεύουν οι πραγματικές. Γιατί κι εγώ μπορεί να υποστηρίζω πως υπάρχουν αστροπύλες αλλά δε με αφήνουν να τις χρησιμοποιήσω για να το κονομάει μόνο η NASA.

Δημοσ.

Εγώ αν έμενα Αθήνα σε περιοχή με μαύρους και κουβάλαγα από τράπεζα πολλά χρήματα πάνω μου . μπαίνοντας στην πολυκατοικία δεν θα άφηνα την πόρτα να κλείσει από μόνη της όπως έκανε η κοπέλα.Θα την έσπρωχνα πίσω μου να κλείσει.Οι επιτίδιοι αυτό το κενό εκμεταλεύονται.Δείτε στο βίντεο πόσο συγχρονισμένα ακολουθούν από πίσω της.Ένας άλλος τρόπος αποφυγής τέτοιων περιστατικών είναι όταν πηγαίνουμε σε τράπεζες για ανάληψη πολλών χρημάτων να έχουμε και ένα 2ο άτομο μαζί μας.Αυτό δρα αποτρεπτικά.Αν όχι σε όλες τις περιπτώσεις στις περισσότερες.

Τώρα για αναγνώριση προσώπου μάλον πλάκα κάνεις.Εμένα όλοι οι μαύροι ίδιοι μου φαίνονται.Ακόμα και καθαρή να ήταν η εικόνα...

Δημοσ.

Εγώ αν έμενα Αθήνα σε περιοχή με μαύρους

Πάντως μου κάνει εντύπωση που ξεχάσαμε πως πριν μερικά χρονια που δεν υπήρχαν λαθρομετανάστες και τότε είχαμε τέτοια κρούσματα από Έλληνες.

Η εγκληματικότητα υπήρχε στην χωρα μας και πριν τους λαθρομετανάστες έστω σε μικρότερο ποσοστό αλλα και τότε έπρεπε να προσεχεις όταν κουβαλούσες χρήματα , γενικά είναι να μην γίνεις στόχος αν σε πάρουν χαμπάρι την έβαψες. :mellow:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...