Προς το περιεχόμενο

Παρακληση για πιθανη αναγνωριση κακοποιων σε βιντεο

Fotis_Greece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην πολυκατοικια μας χθες 12 Μαιου 2011 και ωρα 11 το βραδυ δυο Αφρικανικης καταγωγης αντρες επιτεθηκαν και χτυπησαν ασχημα ενα κοριτσι με σκοπο να της κλεψουν τον μισθο 700 ευρω που ειχε μαζι της.

Χτυπηθηκε στο κεφαλι και της αρπαξαν την τσαντα με τα χρηματα και ολα τα χαρτια της.

Στην πολυκατοικια εχουμε καμερα και ηδη εχουμε δωσει το υλικο στην αστυνομια.στο αστυνομικο τμημα Κυψελης, Θηρας 17, Πλ.Αμερικης

Προσπαθουμε να δωσουμε αυτο το υλικο σε ενημερωτικα sites και forum μηπως τυχον σταθουμε τυχεροι και τυχον αναγνωριστουν.

Θα το εκτιμουσαμε πολυ αν μπορειτε να δειτε το βιντεο και με την ευκαιρια να δειτε πως δρουν οι κακοποιοι (ακολουθουν το θυμα και μπαινουν στην εισοδο πριν προλαβει να κλεισει η πορτα)

Αν τυχον γνωριζει κανει κατι παραπανω για αυτα τα ατομα ας επικοινωνησει με το εν λογω αστυνομικο τμημα

http://www.youtube.com/watch?v=uUn-G2BQ0vs

Ευχαριστω πολυ

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως ακόμα και να τους ξέρει κάποιος δεν πρόκειται να τους αναγνωρίσει από αυτό το βίντεο.

Ασχολίαστο που έβαλαν το χαλί στην πόρτα.

Δημοσ.

αν αναλυσει η αστυνομια το βιντεο και βρει την ταυτοτητα κανε την καλη και γραψτο.μεχρι τωρα ξερω οτι δεν ασχολουνται καν γι αυτο βλεπεις και τοσα βιντεακια στο youtube

Δημοσ.

Παντως εχω ηδη παραγγειλει καλυτερη καμερα με 600 tv lines varifocal γιατι οντως αυτη που εχω τωρα δεν ειναι της προκοπης.

Τι να πω, κανω μια προσπαθεια γιατι πολυ κριμα το κοριτσι.

Δημοσ.

Παντως εχω ηδη παραγγειλει καλυτερη καμερα με 600 tv lines varifocal γιατι οντως αυτη που εχω τωρα δεν ειναι της προκοπης.

Τι να πω, κανω μια προσπαθεια γιατι πολυ κριμα το κοριτσι.

Eκτός αυτού, φρόντισε να την τοποθετήσεις σε ένα καλύτερο σημείο κ πιο χαμηλά, ώστε να φαίνονται τα πρόσωπα. Μπορείς να την βάλεις μέσα σε ένα φωτιστικό εξωτερικού χώρου σε εκείνο το ύψος ώστε να μην τραβάει την προσοχή, αν κ το καλύτερο είναι να πάρεις μια κάμερα θόλου.

Δημοσ.

[family guy mode] Τη δουλειά τους έκανα οι άνθρωποι. Ακόμα και καλύτερη κάμερα να είχες, δεν μπορείς να τους αναγνωρίσεις γιατί θα ήταν και πάλι πολύ σκοτεινά. Άσε που είναι όλοι ίδιοι. Go away 80's black guys, you're no match for 90's black guys.[/family guy mode]

:mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=mxpZKnC71w8

Δημοσ.

Μονο σε εμενα φανηκε περιεργο το να εχεις ΟΛΟΚΛΗΡΟ μισθο στην τσαντα?

• Super Moderators
Δημοσ.

To ίδιο ακριβώς συνέβη στην πολυκατοικία όπου μένει η πεθερά μου: δύο (τουλάχιστον) άντρες στάμπαραν μια γειτόνισσά της έξω από την Εθνική (παρακολουθούν ηλικιωμένα άτομα σε περιόδους γιορτών, είσπραξης συντάξεων κτλ.) την ακολούθησε ο ένας πεζός, ο άλλος με το μηχανάκι, μόλις μπήκε στην πολυκατοικία η γυναίκα ο ένας έτρεξε πίσω της, μπήκε με τη βία την ώρα που έκανε εκείνη να κλείσει την πόρτα, την πέταξε κάτω, πήρε την τσάντα με τη σύνταξη και έφυγε με το μηχανάκι -τον περίμενε έξω ο συνεργός του. Δυστυχώς δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο, ακόμη και σε -υποτίθεται- ήσυχες γειτονιές.

Από την αστυνομία μάθαμε πως στην Εθνική αυτό έχει γίνει σύστημα -στοχεύουν τους συνταξιούχους, προτίμηση δείχνουν στις γυναίκες για ευνόητους λόγους.

• Moderators
Δημοσ.

Μονο σε εμενα φανηκε περιεργο το να εχεις ΟΛΟΚΛΗΡΟ μισθο στην τσαντα?

Γιατι ειναι περιεργο αυτο?

To ίδιο ακριβώς συνέβη στην πολυκατοικία όπου μένει η πεθερά μου: δύο (τουλάχιστον) άντρες στάμπαραν μια γειτόνισσά της έξω από την Εθνική (παρακολουθούν ηλικιωμένα άτομα σε περιόδους γιορτών, είσπραξης συντάξεων κτλ.) την ακολούθησε ο ένας πεζός, ο άλλος με το μηχανάκι, μόλις μπήκε στην πολυκατοικία η γυναίκα ο ένας έτρεξε πίσω της, μπήκε με τη βία την ώρα που έκανε εκείνη να κλείσει την πόρτα, την πέταξε κάτω, πήρε την τσάντα με τη σύνταξη και έφυγε με το μηχανάκι -τον περίμενε έξω ο συνεργός του. Δυστυχώς δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο, ακόμη και σε -υποτίθεται- ήσυχες γειτονιές.Από την αστυνομία μάθαμε πως στην Εθνική αυτό έχει γίνει σύστημα -στοχεύουν τους συνταξιούχους, προτίμηση δείχνουν στις γυναίκες για ευνόητους λόγους.

Το ιδιο και σε γειτονισσα μου. Βασικα δεν ξερω αν υπαρχουν πλεον ησυχες γειτονιες ειδικα στο θεμα της αφαιρεσης συνταξης απο ηλικιωμενους.

Δημοσ.

Ειχε πληρωθει το μεσημερι η κοπελα. Δεν τα τραβηξε απο τραπεζα. Μαλιστα την ειχαν φερει φιλοι της και την αφησαν κοντα στο σπιτι με αυτοκινητο. Εφυγαν ομως και την σταμπαραν στην διαδρομη 50 μετρων μεχρι την πολυκατοικια

Δημοσ.

Εντάξει τι να πεις..κρίμα η κοπέλα έτσι όπως βγαίνουν τα λεφτά σήμερα και κάποιος να στα πέρνει με το έτσι θέλω..

Δημοσ.

Παιδιά μην περιμένετε μόνο απο την αστυνομία να βρούν αυτούς τους υπανθρώπους.. Συνενοηθείτε όλοι εκεί στην περιοχή σας να βρείτε τους μαύρους και σκανάρετε τους.. Η αστυνομία μπορεί να βγάλει πολύ καθαρή εικόνα των δραστών απο το βίντεο.. Ο καθένας που το βλέπει δέν μπορεί να καταλάβει ποιοι είναι και ας περάσουν απο δίπλα τους.. Χρειάζεται συλλογική δράση απο όλους.. Αμα τους βρείτε πρίν τους παραδώσετε ρίχτε τους και καμια στα γρήγορα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...