poisom Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 ακόμα κάτω είναι...κάποια links δείχνουν server error όπως το screenshot του φίλου παραπάνω κάποια άλλα δείχνουν 500 Internal Server Error Sorry, something went wrong. A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation. Και κάποια άλλα videos παίζουν...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Το εχει παθει κι αλλες φορες. Το youtube δεν ειναι home pc, ειναι συστημα βαρυ κλπ και καποιες στιγμες του χρονου γινεται να crasharei. Και ακριβως επειδη δεν ειναι home pc που πατας start και ξαναδουλευει, θελει την ωρα του να επανελθει Οσο για το μηνυμα με τους πιθηκους, δεν ειναι χακερς κλπ: οπως προαναφερθηκε οποτε crasharei βγαζει αυτο το μηνυμα. Ειναι το "error warning" του youtube βασικα εδω και χρονια.
Silvestrosgr Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Πράγματι κάποια βίντεο παίζουν, ορισμένα με σύνδεσμο σε άλλες ιστοσελίδες που τα τσέκαρα τα φορτώνει. Ενώ εδώ http://www.youtube.com/ μου βγάζει κι εμένα το γνωστό πλέον Http/1.1 Service Unavailable
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Αλήθεια, από πού προκύπτει ότι έπεσε το youtube από hackers; Θυμίζω ότι γενικά οι servers της Google αντιμετωπίζουν προβλήματα από χθες: http://www.insomnia.gr/topic/407844-πρόβλημα-στο-blogger/
parasaser Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 μάλλον λόγο τον αλλαγών του android και άλλων όπως οι προσθήκη ταινιών και μουσικής .
poisom Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 @Paredwse μερικές φορές το μήνυμα σφάλματος είναι 500 Internal Server Error Sorry, something went wrong. A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation. trained monkeys?? xaxaxxaxa γιαυτό έγραψα hackers και όχι έπεσε απο πρόβλημα των servers!!
karmen1983 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Παιδιά έχει ξαναγίνει, δεν είναι Hackers Και μην βγάζουμε συμπεράσματα ετσι... Ορίστε ένα πρόσφατο παράδειγμα http://www.insomnia.gr/topic/399116-%CF%84%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-youtube/
poisom Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Άντε να δεχτώ πως το Hackers το έβγαλα εγώ απο το μυαλό μου....σε μήνυμα σφάλματος των server τους έχουν γράψει A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation. είμαστε σοβαροί?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 @Paredwse μερικές φορές το μήνυμα σφάλματος είναι 500 Internal Server Error Sorry, something went wrong. A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation. trained monkeys?? xaxaxxaxa γιαυτό έγραψα hackers και όχι έπεσε απο πρόβλημα των servers!! Αυτό είνα το κλασικό μήνυμα λάθους που βγάζει εδώ και ΧΡΟΝΙΑ το youtube. Είναι βασισμένο σε ένα παλιό μαθηματικό αστείο. Οπότε ναι, είμαστε σοβαροί.
poisom Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 ΟοΟο.....τι να πω δικό μου λάθος τότε...ας αλλάξει ο τίτλος του θέματος... πάντως πολύ αστείο μήνυμα...που μόνοhacker θα έβαζε :devil:
Raf_uRecken Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Γιατι τι εχουνε τα xp δηλαδη? Ειναι ντροπη ξερωγω? Δεν εισαι "in" αν εισαι με xp? όχι απλός είναι πιο τρύπια και από κεφαλοτύρι αλλα ίσως και να σε συμφέρει αυτό ίσως και όχι!! φιλικά πάντα
agent_smith Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 μετά την Sony και το PSN σειρά είχε και το YouTube....έτσι για να μην χαίρονται οι απέξω...χαχαχαχαχα 500 Internal Server Error Sorry, something went wrong. A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation. If you see them, show them this information: NvnCpgSZhTacw6qdTtMzgA6IIsuIkzR1HSVi5jJK0S64eLzgu6d57Bux3cb4 r1zUxfivfr00-28jHfVHuYOMBDxg84M92ki_O2521LdHPxCCFd6VHnF8t9kR I7UwcF67RjoHFmz4rUSPJlZIPuYiII5DXt6DpWVjrJ1q68dxQJudJvNxBNLo kWUHG16dAettRoM1A2f0NtjkblgIHKHgGWgzyqDX7........ αυτο δεν ειναι hack ειναι server error. συνηθως στο 5 λεπτο ειναι ξανα up.
tool1983 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Παιδια αυτο μου εχει βγει αρκετες φορες το τελευταιο χρονο, τη πρωτη φορα που το ειχα δει εσκασα στα γελια. Συμβαινει αρκετες φορες οταν ψαχνω αγνωστα βιντεο κ παω απ το ενα βιντεο στο αλλο. Τωρα τι ακριβως ειναι η ομαδα μαιμουδων δε γνωριζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.