gyiama Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 εχω το εξης προβλημαε:δω και 2 μερες ξεκινανε κανονικα τα win7 ultimate που εχω και μετα απο λιγο απενεργοποιηται αυτοματα το τοιχος προστασιας των windows και μου βγαζει κατω δεξια το μηνηματακι.παταω να ενργοποιηθει ξανα αλλα δεν κανει τπτ ουτε μου βγαζει καποιο σφαλμα.antivirus εχω το norton internet security και δεν μου εχει βγαλει καποιο θεμα.ακομα μου βγαζει και 3 αλλα μηνηματα σαν προβληματα στις εφαρμογες adobe reader internet explorer και μια εφαρμογη windows οπου παρολο που κλικαρω πανω τους δεν τις σβηνει ουτε αυτες. να πω οτι αυτο το παρατηρησα απο προχθες που εκαναν αυτοματη ενημερωση τα windows.μηπως γνωριζει καποιος τπτ περι του θεματος?.το τοιχος προστασιας δεν μπορω να το ενεργοποιησω ουτε μεσα απ τον πινακα ελεγχου.!!!
SPANK Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μήπως εχει κολλήσει τίποτα και δεν σε αφήνει να ενεργοποιήσεις το firewall, ρίξε ενα scan me superantispyware και malwarebytes. Επίσης μπες σε safe mode και δες αν εκεί εχεις τα ίδια προβλήματα.
gyiama Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 δυστυχως δοκιμασα και με καποιο απ αυτα τα προγραμματα αλλα τπτ.το προβλημα παραμενει.στα 7αρια πως μπαινεις σε safe mode?
marlia Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Κατα την εκκινηση του υπολογιστη πριν φορτωσουν τα windows πατας f2 ή f8 ή f10 τεσπα καποιο f αναλογα με τον υπολογιστη που εχεις.το πατας αρκετες φορες. Αμα θελεις δοκιμασε απο την εναρξη,γραψε υπηρεσιες και ενεργοποιησε απο εκει το τοιχος προστασιας των windows και δες αν παραμενει ενεργοποιημενο ή αν απενεργοποιειται παλι..
gyiama Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 δυστχως δεν εγινε τπτ.δοκιμασα και την τελευταια λυση που προτεινατε αλλα τπτ.εδω να πω οτι μαπινοντας στις υπηρεσιες ειδα οτι το τοιχος ειναι ενεργοποιημενο αλλα στα μηνυματα μπροστα μου βγαζει οτι δεν ειναι ενεργοποιημενο.ακομα εγκαταεστησα το προγραμματακι της mivrosoft security.....καπως λεγεται και επαψε να βγαζει τπο μηνυμα οτι δεν εχω antivirus και μολις το απεγκατεστησα παλι τα ιδια.τι αλλο μπορω να κανω??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.