Προς το περιεχόμενο

Φορητός για adventure gaming

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τι θα πει αυτό; Ότι είναι adventures επειδή τα θεωρεί τέτοια το steam;

Μην κοροϊδευόμαστε ωρέ. Ξέρουμε (φαντάζομαι) τι εννοεί κάποιος όταν λέει "adventure" games. Πρόταση στη συγκεκριμένη περίπτωση που περιλαμβάνει τις:

* 2048MB AMD RadeonTM HD6970M

* 1536MB NVIDIA® GeForce® GTX460M

* 1024MB AMD RadeonTM HD6870M

μου φαίνεται far off-topic.

Τέλος πάντων, αρμόδιος να μας απαντήσει είναι ο OP.

Δημοσ.

Και τι θα πει αυτό; Ότι είναι adventures επειδή τα θεωρεί τέτοια το steam;

Μην κοροϊδευόμαστε ωρέ. Ξέρουμε (φαντάζομαι) τι εννοεί κάποιος όταν λέει "adventure" games. Πρόταση στη συγκεκριμένη περίπτωση που περιλαμβάνει τις:

* 2048MB AMD RadeonTM HD6970M

* 1536MB NVIDIA® GeForce® GTX460M

* 1024MB AMD RadeonTM HD6870M

μου φαίνεται far off-topic.

Τέλος πάντων, αρμόδιος να μας απαντήσει είναι ο OP.

Απαντησε στη αρχη!

Ένα φιλαράκι θέλει να πάρει ένα φορητό για να παίζει όλα τα καινούρια adventure games μια και με το παλιό του laptop έχει πια πρόβλημα ακόμα και να τα τρέξει.

Ποια σύνθεση προτείνετε?

Ευχαριστώ.

Το παρακανα λιγακι με το μεγεθος των γραμματων! :confused:

Δημοσ.

ΟΚ ας πάρει το alienware των 1500$ τότε. Btw διάβασα το 1ο post και δεν έχω προβλήματα όρασης, μπορείς να χρησιμοποιείς και γραμματοσειρά κανονικού μεγέθους.

Από περιέργεια, ξέρεις 2-3 σημερινά adventures που χουν υψηλές απαιτήσεις σε κάρτα γραφικών;

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στον τίτλο του thread και μετά στο genre των παιχνιδιών που ανέφερες.

Δεν σου αρέσουν αυτά..??

Οκ πάμε σε πιο "καθαρόαιμα". Batman, assasins creed, prince of persia, RE5, protype, spuder man...

Σου κάνουν αυτά η θέλεις κ άλλα...?

ΟΚ ας πάρει το alienware των 1500$ τότε. Btw διάβασα το 1ο post και δεν έχω προβλήματα όρασης, μπορείς να χρησιμοποιείς και γραμματοσειρά κανονικού μεγέθους.

Από περιέργεια, ξέρεις 2-3 σημερινά adventures που χουν υψηλές απαιτήσεις σε κάρτα γραφικών;

Αυτά που σου έγραψα παραπάνω και αν θέλεις, μπορώ να γράφω μέχρι αύριο....

Και το διευκρινίζω στο post μου

Αν μπορεί να διαθέσει λεφτα και θέλει σοβαρό gaming για τα επόμενα 3-4 χρόνια (μιλάμε πάντα για laptop) εδώ είναι..
Δημοσ.

Δεν σου αρέσουν αυτά..??

Οκ πάμε σε πιο "καθαρόαιμα". Batman, assasins creed, prince of persia, RE5, protype, spuder man...

Αυτά που σου έγραψα παρακάτω και αν θέλεις, μπορώ να γράφω μέχρι αύριο....

Αυτα είναι adventures τώρα..? μάλλον action θα τα έλεγα... ότι νάναι πραγματικά...

Συνήθως όταν λέμε adventure εννοούμε παιχνίδια όπως monkey island, broken sword, must, Sam and max, full throttle κτλ κτλ

android.png

Δημοσ.

Δεν σου αρέσουν αυτά..??

Αυτά που σου έγραψα παραπάνω και αν θέλεις, μπορώ να γράφω μέχρι αύριο....

Ρε συ filip αυτά δεν είναι adventures. Δεν είναι.

Adventures είναι τα Black Mirror, The lost Crown, The Grey Matter.

Και δεν εννοούσα να πάρει laptop με onboard κάρτα. Αλλά να πάρει ένα σαν το Alienware που ανέφερες είναι υπερυπερβολή. Μια mid-range κάρτα θα τον βγάλει για τα υπόλοιπα 5 χρόνια. Ίσως με 1-2 το πολύ εξαιρέσεις.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι δε χρειαζεται ενα alienware,αλλα μια καλη καρτουλα,οπως αυτες που εχουν αρκετα λαπτοπ(hd 5650m και ανω) θα ειναι μια χαρα!Για fullhd αναλυσεις πας ομως σε κατι πιο δυνατο,πιο καθαροαιμο gaming laptop!

Δημοσ.

Ρε συ filip αυτά δεν είναι adventures. Δεν είναι.

Adventures είναι τα Black Mirror, The lost Crown, The Grey Matter.

Και δεν εννοούσα να πάρει laptop με onboard κάρτα. Αλλά να πάρει ένα σαν το Alienware που ανέφερες είναι υπερυπερβολή. Μια mid-range κάρτα θα τον βγάλει για τα υπόλοιπα 5 χρόνια. Ίσως με 1-2 το πολύ εξαιρέσεις.

Τότε γιατί, όπου μπαίνω τα αναφέρουν σαν adventures..!

Εγώ αυτά είχα στο μυαλό μου κ έβαλα την πρόταση μου.

Τώρα αν θέλει να παίζει dracula, steel life,myst και broken sword και ένα netbook θα τον βολέψει (που λέει ο λόγος)..

Πάντως πραγματικά, κάντε μια βόλτα απ τα gaming sites και θα δείτε ότι αυτά που ποσταρα τα έχει σαν adventures...

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί τα λένε έτσι :)

Αλλά adventures δε θεωρούνται. Παιχνίδι που χει σαν κύρια ασχολία να σκοτώνεις δεν ανήκει σ αυτήν την κατηγορία. Είναι action, FPS, RPG κάτι άλλο.

Τέλος πάντων, αυτά από μένα.

Δημοσ.

Δηλαδή τα κουτιά της Clevo είναι πιο ωραία θες να πεις και πιο ελαφριά ε? χμμμ

Μια αποψη ειπα.

Δεν νομιζω να εχω αναφερει σε κανενα ποστ μου οτι τα turbox ειναι ομορφα εξωτερικα.

Ουτε φυσικα εχω προτεινει turbox σε κανεναν.

Δημοσ.

Μια αποψη ειπα.

Δεν νομιζω να εχω αναφερει σε κανενα ποστ μου οτι τα turbox ειναι ομορφα εξωτερικα.

Ουτε φυσικα εχω προτεινει turbox σε κανεναν.

Δεκτών, προσωπικά ποιά λαπτοπ προτείνεις που είναι σχεδιαστικά όμορφα για να μη ντρέπεσαι να τα κουβαλάς έξω μαζί σου, να προσφέρουν τις ίδιες επιδώσεις και σε αυτά τα λεφτά?

Δημοσ.

Δεκτών, προσωπικά ποιά λαπτοπ προτείνεις που είναι σχεδιαστικά όμορφα για να μη ντρέπεσαι να τα κουβαλάς έξω μαζί σου, να προσφέρουν τις ίδιες επιδώσεις και σε αυτά τα λεφτά?

Δεν νομιζω να ανεφερα πουθενα τον ορο ''αισθητικο'' ως προς το να το κουβαλας εξω.

Προσωπικα ποτε μου δεν εχω παρει λαπτοπ εκτος του σπιτιου μου (της βεραντας συγκεκριμενα).

Αν το επαιρνα ομως σε καθημερινη βαση (λογω δουλειας πχ), θα κοιταζα καταρχας σε 13αρι που ειναι και πιο ευκολα στην μεταφορα.

**Ειχα το Alienware m15x και για αυτο το ανεφερα.

Ειναι 15αρι με βαρος 17αριου ομως.

Αισθητικα ωραια (προσωπικη αποψη):

http://www.msystems.gr/index.php?product=12126

http://www.skroutz.gr/s/327778/HP-Envy-14-1200en.html

Δημοσ.

Ποσα λεφτα διαθετει ξερουμε?

Αυτο εδω plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Iron-i727-850.htm διαθετει δυο φορες δυνατοτερη καρτα γραφικων απο 540m και 5650m και ενα επεξεργαστη που μαλλον δε θα τον τερματισει ποτε. Εκτος και αν κανει gaming fraps και βιντεο convertion ταυτοχρονα. Το κακο ειναι οτι θα του κρατησει πολυ παραπανω απο την διχρονη εγγυηση του.

Δημοσ.

Προσωπικά πότε δεν με ενδιέφερε η εξωτερική εμφάνιση στα pc..!

Άλλωστε δεν έχει κ ουσιαστική σημασία....

Οταν το κουβαλας μαζι σου ομως το λαπτοπ εχει σημασια. ;)

Δεν νομιζω να ανεφερα πουθενα τον ορο ''αισθητικο'' ως προς το να το κουβαλας εξω.

Ή εγώ λάθος το κατάλαβα ή εσύ λάθος εκφράστηκες...

Δημοσ.

Περισσοτερο για το βαρος το εγραψα στο παιδι.

Γιατι -τουλαχιστον ετσι νομιζω- ολα τα alienware ειναι βαρια για μεταφορα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...