Προς το περιεχόμενο

Φορητός για adventure gaming

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα φιλαράκι θέλει να πάρει ένα φορητό για να παίζει όλα τα καινούρια adventure games μια και με το παλιό του laptop έχει πια πρόβλημα ακόμα και να τα τρέξει.

Ποια σύνθεση προτείνετε?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Υπάρχουν αρκετές προτάσεις αλλα πες μας και πόσα χρήματα θέλει να διαθέσει.

Δημοσ.

Αν μπορεί να διαθέσει λεφτα και θέλει σοβαρό gaming για τα επόμενα 3-4 χρόνια (μιλάμε πάντα για laptop) εδώ είναι..

Ειναι μονο η δικη μου αποψη ή πιστευουν και αλλοι οτι τα alienware ειναι ασχημα εμφανησιακα;

Δημοσ.

Ειναι μονο η δικη μου αποψη ή πιστευουν και αλλοι οτι τα alienware ειναι ασχημα στυλιστικα;

Προσωπικά πότε δεν με ενδιέφερε η εξωτερική εμφάνιση στα pc..!

Άλλωστε δεν έχει κ ουσιαστική σημασία....

Δημοσ.

Προσωπικά πότε δεν με ενδιέφερε η εξωτερική εμφάνιση στα pc..!

Άλλωστε δεν έχει κ ουσιαστική σημασία....

Οταν το κουβαλας μαζι σου ομως το λαπτοπ εχει σημασια. ;)

Ασε που ειναι και σχετικα βαρυ το alienware.

Δημοσ.

Δηλαδή τα κουτιά της Clevo είναι πιο ωραία θες να πεις και πιο ελαφριά ε? χμμμ

btw έχεις βρεί πιο ελαφρύ λάπτοπ με τις ίδιες επιδώσεις και δυνατότητες? λέω εγώ τώρα...

Δημοσ.

Επίσης μίλησε για adventure gaming. Μιλάμε για παιχνίδια που σήμερα, στο 90% τους αρκεί μια onboard κάρτα γραφικών...

Δημοσ.

Τι παραπονιεστε,αφου δε τα κουβαλατε εσεις?

Εγω θελω τιμες/χαρακτηρηστικα clevon και σασι/εγγυηση Alienware!Που μπορω να το παρω?

Δημοσ.

Επίσης μίλησε για adventure gaming. Μιλάμε για παιχνίδια που σήμερα, στο 90% τους αρκεί μια onboard κάρτα γραφικών...

Για δοκίμασε να παίξεις WOW, lineage, dragon age (1,2) mass efect (1,2) the last remnant κλπ με on board gpu...!

Δημοσ.

Για δοκίμασε να παίξεις WOW, lineage, dragon age (1,2) mass efect (1,2) the last remnant κλπ με on board gpu...!

Ρίξε μια ματιά στον τίτλο του thread και μετά στο genre των παιχνιδιών που ανέφερες.

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στον τίτλο του thread και μετά στο genre των παιχνιδιών που ανέφερες.

Αν πας στο Steam και πατήσεις Store -> Genres -> Adventure θα σου βγάλει και αυτά που ανάφερε ο filip123go γιατί πολύ απλά πολλά παιχνίδια ανήκουν σε περισσότερες από μια κατηγορίες...επομένως αφού δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένους τίτλους ή σε συγκεκριμένη κατηγορία χρημάτων πρέπει να λάβουμε υπόψιν όλες τις πιθανές περιπτώσεις μέχρι να δοθούν περαιτέρω διευκρινήσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...