mentoras99 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Παιδια εχω την ιδια ακριβως μεμβρανη με αυτη που ποσταρε ως φωτογραφια ο toxotis, γυριστε στις προηγουμενες σελιδες να την δειτε. Οπως φαινεται και στη φωτο του toxoti, η μεμβρανη εχει ταση να 'κολα' πανω στα πληκτρα που χρησιμοποιεις περισσοτερο. Δειτε την φωτο να καταλαβετε τι εννοω. Βρηκα-ψαχνοντας-ομοιοπαθεις χρηστες. http://forums.ilounge.com/ipod-mini/116264-iskin-stains-my-ipod.html Πρεπει καπως να καθαριζουν αυτοι οι λεκεδες/κηλιδες, αλλα θελω να το κανω διχως να καταστρεψω ουτε τα 'λερωμενα' πληκτρα, ουτε και τη μεμβρανη.
mentoras99 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Τελικα παρηγγειλα την μεμβρανη moshi, και ναι, απεχει παρασαγγας απο την iskin! Καλη η iskin, δεν λεω, αλλα δεν υπαρχει συγκριση με την moshi, απλα ανωτερη! Τουλαχιστον αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη. Τερμα το ενοχλητικο κολημα πανω στα πληκτρα. Και πιο λεπτη. Και εντελως διαφανη. Βασικα δεν φαινεται καν αν εχω βαλει ζελατινα, τοσο λεπτη, και τοσο διαφανη. Το κατι αλλο πραγματικα. Οποιος θελει μεμβρανη, του συστηνω ανεπιφυλακτα moshi, αλλα παραγγελια μονο απεξω, καθως στο ελλαντα δεν φερνουν τετοια καλουδια...
thanossdj Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα σε ολους,αγορασα προσφατα απο amazon θηκη και προστασια για το πληκτρολογιο Kuzy.25€ περιπου. Eξαιρετικη ποιοτητα θα ελεγα,αλλα το προβλημα στο πληκτρολογιο του macbook mou ειναι και στο enter αλλα και στο swift το αριστερο. Εβαλα καποιες φωτο να δειτε ,πριν αγορασετε κατι.Και να μην ξεχασω,ο φωτισμος δεν περναει μεσα απο την μεμβρανη σιλικονης την συγκεκριμενη.
mentoras99 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 H σιλικονη δυστυχως δεν ειναι τοσο καλη οσο η 'πλαστικη' μεμβρανη της moshi. Κολαει στα πληκτρα, και εμενα προσωπικα με ενοχλει αυτο, το βρισκω καπως αντιαισθητικο. Με το enter την πατησες. Δεν προσεξες αν ελεγε us ή uk πληκτρολογιο? Ποτε δεν καταλαβα γιατι το κανει αυτο η apple με τα πληκτρολογια. Δηλαδη στην ευρωπη το προτιμουν ετσι το enter και στην αμερικη αλλιως; Χαζομαρες, αλλα ταλαιπωρουν τον κοσμο. Το καλυμα της οθονης δεν ειναι ασχημο. Πως στεκεται πανω;
nestor42 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Εγω εχω παρει μια απο την document.gr καπου στην αρχη της βουλιαγμενης ειναι ...εδω και τρια χρονια, την πλενω την σαπουνιζω και δεν εχει παθει τιποτα..ριξε μια ματια εδω http://document.gr/mac/peripherals/mac-accessories/cleaners-protection
iMarilina Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα σε ολους,αγορασα προσφατα απο amazon θηκη και προστασια για το πληκτρολογιο Kuzy.25€ περιπου. Eξαιρετικη ποιοτητα θα ελεγα,αλλα το προβλημα στο πληκτρολογιο του macbook mou ειναι και στο enter αλλα και στο swift το αριστερο. Εβαλα καποιες φωτο να δειτε ,πριν αγορασετε κατι.Και να μην ξεχασω,ο φωτισμος δεν περναει μεσα απο την μεμβρανη σιλικονης την συγκεκριμενη. Ναι πήρες για ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ πληκτρολόγιο. Ενώ το δικό μας είναι ευρωπαικό. Την πάτησα και γω. Μπορεις βέβαια να το βάλεις, εγώ το έβαλα και το συνήθισα και δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου (γιατί το συγκεκριμένο ήταν τόσο ωραίο, μαυρα κόκκινα πλήκτρα που δεν ήθελα να πάει χαμένο). Πρέπει να κοιτάμε EU πληκτρολόγιο να λέει H σιλικονη δυστυχως δεν ειναι τοσο καλη οσο η 'πλαστικη' μεμβρανη της moshi. Κολαει στα πληκτρα, και εμενα προσωπικα με ενοχλει αυτο, το βρισκω καπως αντιαισθητικο. Με το enter την πατησες. Δεν προσεξες αν ελεγε us ή uk πληκτρολογιο? Ποτε δεν καταλαβα γιατι το κανει αυτο η apple με τα πληκτρολογια. Δηλαδη στην ευρωπη το προτιμουν ετσι το enter και στην αμερικη αλλιως; Χαζομαρες, αλλα ταλαιπωρουν τον κοσμο. Το καλυμα της οθονης δεν ειναι ασχημο. Πως στεκεται πανω; Εμένα μια χαρά στέκεται ειδικά μετά από μερικές μέρες χρήσης. και που να δεις το δικό μου μακμπουκ που είναι AZERTY πληκτρολόγιο (είναι από Γαλλία). Πολύ γέλιο την πρώτη μέρα. ΜΕτά συνήθισα.
ramarg Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Ναι πήρες για ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ πληκτρολόγιο. Ενώ το δικό μας είναι ευρωπαικό. Την πάτησα και γω. Μπορεις βέβαια να το βάλεις, εγώ το έβαλα και το συνήθισα και δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου (γιατί το συγκεκριμένο ήταν τόσο ωραίο, μαυρα κόκκινα πλήκτρα που δεν ήθελα να πάει χαμένο). Πρέπει να κοιτάμε EU πληκτρολόγιο να λέει Εμένα μια χαρά στέκεται ειδικά μετά από μερικές μέρες χρήσης. και που να δεις το δικό μου μακμπουκ που είναι AZERTY πληκτρολόγιο (είναι από Γαλλία). Πολύ γέλιο την πρώτη μέρα. ΜΕτά συνήθισα. Τα skins κανουν πολυ καλη δουλεια..Ειχα αγορασει για το vaio που ειχα αλλα μετα απο πολυ ψαξιμο στο ebay,γιατι ειχε κατηγοριες αναλογα με το εντερ,το γερμανικο ή γαλλικο πληκτρολογιο κ.τ.λ... Εγω ποτε δεν καταλαβα γιατι αλλαζει το πληκτρολογιο στη γερμανια και στη γαλλια...με qwertz κ azerty δοκιμασα στο iphone , και ειναι ενα σοκ στην πληκτρολογηση τον πρωτο καιρο! Σα να σε προδιδει η μνημη του μυαλου σου,ειδικα για μενα τουλαχιστον που γραφω με τυφλο συστημα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα