mentoras99 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Ειχα και γω το ιδιο θεμα, με το νεο mbp 15.4 2011 , αλλα πηρα το iskin απο istorm.gr και παρολο που εχει αλλιως το enter key, δεν δημιουργει προβλημα. Μαλλον εγω δεν καταλαβα καλα, επειδη ειπε οτι ειχες κι εσυ το ιδιο θεμα. Εννοουσες οτι δεν εβρισκες καταλληλη μεμβρανη λογω του enter key? Οπως βλεπω απο την photo, η istorm αφου φερνει mbp με uk πληκτρολογια, φερνει και τα καταλληλα skin, και οχι σαν αυτα που ειδα στα λινκ του amazon(και στο αγγλικο amazon παραδοξως!) που ειναι ολα για us πληκτρολογια με το οριζοντιο enter. Οποτε αφου δεν υπαρχει προβλημα με το skin που διαθετει η istorm, θα περασω καποια στιγμη να παρω ενα. Ελπιζω μονο να το εχει σε λευκο-διαφανο χρωμα και οχι σε γαλαζιο!
toxotis70 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Οταν πηγα εγω , δεν το ειχε σε διαφανο, αλλα παρτους πρωτα ενα τηλεφωνο. Παντως δεν το μετανοιωσα που πηρα τελικα το μπλε!
lagoudakis Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Σε ευχαριστώ. Σε ποια μεμβράνη συγκεκριμένα αναφέρεσαι? Φιλε μου αγορασα μια απο το golden i ριξε μια ματια στο site τους και παρτους ενα τηλεφωνο για να δεις αν την εχουν για το μοντελο σου,αν δεν κανω λαθος κανενα 20αρικο την ειχα παρει,ειναι πολυ καλης ποιοτητος και λεπτη,ειχα παρει πριν κατι απο το ebay με 5 ευρω και ηταν αστα να πανε απο καθε αποψη Οταν πηγα εγω , δεν το ειχε σε διαφανο, αλλα παρτους πρωτα ενα τηλεφωνο. Παντως δεν το μετανοιωσα που πηρα τελικα το μπλε! και εγω πηρα μπλε και μπορω να πω οτι δενει τελεια με το mbp με τον γαλαζιο φωτισμο
mentoras99 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Κατι που με χαλάει στην υπαρχουσα μεμβρανη που εχω, περαν του οτι δεν εχει ειδικες υποδοχες για καθε πληκτρο, ειναι οτι καπως 'κολά' στα δαχτυλα, δηλαδη λογω ακριβως της ελαστικης(λαστιχενιας? πως να το πω?) υφης, τα δαχτυλα δεν γλυστρανε οσο θα ηθελα. Αυτο πχ. μπορει να επιβραδυνει-πιθανολογω- ισως λιγο την πληκτρολογηση. Δηλαδη δεν πανε τα δαχτυλα 'αεράτα' οπως αν δεν ειχα τη μεμβρανη, γιατι υπαρχει μια αυξημενη 'προσφυση' λογω της μεμβρανης. Επιπλεον δε, κολανε και 'σκονίτσες' λογω της 'λαστιχοειδους' υφης της. Αναρωτιεμαι πως ειναι η μεμβρανη της iskin σε αυτο το θεμα. Εχω αποφασισει να περασω να την παρω(οτι χρωμα βρω στην τελικη) μολις μπορεσω να βρω χρονο. Απλα αναρωτιεμαι για την ολη αισθηση, σε σχεση με αυτα που σας αναφερω απο την υπαρχουσα μεμβρανη μου πιο πανω. Θα ειναι ιδια σε αυτα τα θεματα, γλυστρημα δαχτυλων και σκονες, ή καλυτερη; Γιατι αισθητικα σιγουρα ειναι καλυτερη.
mentoras99 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Τελικα αγορασα τη μεμβρανη της iskin, οπως αυτη του toxotis. Πολυ καλη, καμια σχεση με αυτη που ειχα. Ολα μια χαρα. Το μονο που με χαλαει ειναι το μωβ χρωμα της, θα την ηθελα διαφανη, αλλα δεν ειχε στην istorm οταν πηγα.
toxotis70 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Mprabo, καλη επιλογη. Εμενα παντως μ αρεσει το χρωμα... θα το συνηθισεις σε λιγο !
lagoudakis Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Και εγω που εχω την ιδια μου αρεσει πολυ,την προτιμω απο την διαφανη
mentoras99 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Παντως, αν ηθελα να βρω ενα μικρο ψεγαδι αυτων των μεμβρανων, θα ελεγα οτι με ενοχλει αισθητικα το γεγονος οτι στα πληκτρα που χρησιμοποιω πιο πολυ, η μεμβρανη 'κολαει' πανω τους, με αποτελεσμα να δειχνει καπως σε εκεινα τα σημεια... Επι της ουσιας και στην πραξη βεβαια ολα ειναι μια χαρα.
mentoras99 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Ανησυχω λιγο μηπως αυτα τα 'κολληματα' της μεμβρανης στο πληκτρολογιο, αφησουν μονιμα σημαδια στα πληκτρα. Την με ελαφρα βρεγμενο πανακι, αφου αφαιρεσα τη μεμβρανη, προσπαθησα να καθαρισω τα πληκτρα αυτα, αλλα δεν τελικα δεν καταφερα κατι. Μπορει να το δοκιμασει κανεις αλλος να μας πει τι γινεται? Ειπα να γλυτωσω τα γδαρσιματα των πληκτρων με τη μεμβρανη, αλλα οχι να γεμισουν 'κολλωδη' αποτυπωματα! Να γλυτωσω απο το ενα και να παθω το αλλο?
atheatos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ανησυχω λιγο μηπως αυτα τα 'κολληματα' της μεμβρανης στο πληκτρολογιο, αφησουν μονιμα σημαδια στα πληκτρα. Την με ελαφρα βρεγμενο πανακι, αφου αφαιρεσα τη μεμβρανη, προσπαθησα να καθαρισω τα πληκτρα αυτα, αλλα δεν τελικα δεν καταφερα κατι. Μπορει να το δοκιμασει κανεις αλλος να μας πει τι γινεται? Ειπα να γλυτωσω τα γδαρσιματα των πληκτρων με τη μεμβρανη, αλλα οχι να γεμισουν 'κολλωδη' αποτυπωματα! Να γλυτωσω απο το ενα και να παθω το αλλο? Φίλε συγνώμη που στο λέω αλλά η μεμβράνη που έβαλες είναι για πέταμα.... Εχω μία με δύο ευρώ από το e-bay και τέτοιο πράγμα δεν συμβαίνει.....μήπως την έπλυνες με κανένα χημικό και την διάλυσες?
mentoras99 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Οχι, δεν την επλυνα. Ειναι καινουρια, δεν εχω λογο να το κανω. Εσυ ποια μεμβρανη εχεις, δωσε κανενα λινκ.
themis_81 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ψαξτε να βρειτε της Moshi ... Εμενα επειδη ειναι απο USA την πηρα εκει και ειναι παρα πολυ καλη σαν μεμβρανη . Θα ανεβασω φωτο το απογευμα να δειτε .
atheatos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Οχι, δεν την επλυνα. Ειναι καινουρια, δεν εχω λογο να το κανω. Εσυ ποια μεμβρανη εχεις, δωσε κανενα λινκ. Φιλε δεν έχω το link του πωλητή γιατί περάσανε 2 χρόνια τώρα απο τότε που την έχω αγοράσει......αλλα μια οποιδήποτε μεμβράνη που είναι από υλικο σαν το latex,πιστεύω οτι δεν θα έχει τέτοια προβλήματα...ψάξε για με μεμβράνη που πλένεται άφοβα με νερό και σαπούνι....από οτι θυμάμαι αυτό έδειχνε όταν την αγόρασα....
lagoudakis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ανησυχω λιγο μηπως αυτα τα 'κολληματα' της μεμβρανης στο πληκτρολογιο, αφησουν μονιμα σημαδια στα πληκτρα. Την με ελαφρα βρεγμενο πανακι, αφου αφαιρεσα τη μεμβρανη, προσπαθησα να καθαρισω τα πληκτρα αυτα, αλλα δεν τελικα δεν καταφερα κατι. Μπορει να το δοκιμασει κανεις αλλος να μας πει τι γινεται? Ειπα να γλυτωσω τα γδαρσιματα των πληκτρων με τη μεμβρανη, αλλα οχι να γεμισουν 'κολλωδη' αποτυπωματα! Να γλυτωσω απο το ενα και να παθω το αλλο? και εγω την ιδια εχω εδω και 6 μηνες και δεν εχω τετοια προβληματα....
mentoras99 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Παιδια εχω την ιδια ακριβως μεμβρανη με αυτη που ποσταρε ως φωτογραφια ο toxotis, γυριστε στις προηγουμενες σελιδες να την δειτε. Οπως φαινεται και στη φωτο του toxoti, η μεμβρανη εχει ταση να 'κολα' πανω στα πληκτρα που χρησιμοποιεις περισσοτερο. Δειτε την φωτο να καταλαβετε τι εννοω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα