mentoras99 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Θελω να αγορασω ενα keyboard skin protector για το πληκτρολογιο του macbook pro, δηλαδη μεμβρανη προστασιας. Εχω ηδη κατι σε 'ζελατινα', που το εχω πανω σε ολο το πληκτρολογιο απο ακρη σε ακρη(μεχρι εκει που αρχιζουν τα ηχεια) αλλα θα προτιμουσα μια λυση σε στυλ κανονικο ζελατινενιο πληκτρολογιο που θα καθισει πανω στα πληκτρα του mbp, σαν να ηταν κανονικο πληκτρολογιο, κι οχι απλα σαν ενα σελοφαν. Το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω να υπαρχουν λυσεις που να με καλυπτουν γιατι οπως φαινεται εχω το αγγλικο πληκτρολογιο UK και οχι το US. Αυτο δυστυχως με δεσμευει μαλλον. Ισως ομως να κανω και λαθος. Εδω εχει πολλες επιλογες http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=macbook+pro+15+&x=0&y=0#/ref=sr_pg_1?rh=i%3Aaps%2Ck%3Amacbook+pro+15+keyboard+skin&keywords=macbook+pro+15+keyboard+skin&ie=UTF8&qid=1305304167 ολες ομως για us keyboard. Η διαφορα us με uk ειναι στο πληκτρο enter. Μπορειτε να μου προτεινετε, να με βοηθησετε να βρω κατι σαν αυτο που ζηταω;
toxotis70 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Ειχα και γω το ιδιο θεμα, με το νεο mbp 15.4 2011 , αλλα πηρα το iskin απο istorm.gr και παρολο που εχει αλλιως το enter key, δεν δημιουργει προβλημα.
mentoras99 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Αυτο που πηρες ειναι μια ζελατινενια διαφανη μεμβρανη, χωρις ειδικες 'υποδοχες' για καθε πληκτρο χωριστα, σωστα; Σαν αυτο που εχω ηδη μαλλον. Τετοιο εχω, αλλα ηθελα απο το αλλο. Αλλα υπαρχει αραγε για uk πληκτρολογια;
ThanosA Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Γιατι να παρεις ζελατινα?Χωρις λογο θα μειωσεις την αισθηση του πληκτρολογιου...
toxotis70 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Οχι, εχει ειδικες υποδοχες για το καθε πληκτρο, απλα ειναι πολυ ελαστικο και δεν δημιουργει κανενα προβλημα ! Ayto phra kai einai mia xara http://www.iskin.com/protouch_macbook/classic_features.html#continue
mentoras99 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Οχι, εχει ειδικες υποδοχες για το καθε πληκτρο, απλα ειναι πολυ ελαστικο και δεν δημιουργει κανενα προβλημα ! Ayto phra kai einai mia xara http://www.iskin.com/protouch_macbook/classic_features.html#continue Ποσο το πηρες; Ειναι κριμα ομως να μην ταιριαζει το enter. Μα καλα, τι το ηθελαν το αγγλικο πληκτρολογιο και την αλλαγη στο enter, ειλικρινα ηθελα να ηξερα τι σκεφτονταν οταν το εφτιαχναν αυτο.
mentoras99 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Οχι, εχει ειδικες υποδοχες για το καθε πληκτρο, απλα ειναι πολυ ελαστικο και δεν δημιουργει κανενα προβλημα ! Ayto phra kai einai mia xara http://www.iskin.com/protouch_macbook/classic_features.html#continue Σε ευχαριστω για τις διαφωτιστικες απαντησεις σου. Δεν θελω να σε βαζω σε κοπο να σου πω αν μπορουσες να εβγαζες μια φωτο να δω πως ειναι η μεμβρανη, γιατι ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να 'καθισει' καλα εκει που ειναι το enter, αφου η μεμβρανη αυτη εχει υποδοχη για οριζοντιο enter και τα δικα μας mbp ατυχως εχουν καθετο enter. Πως μοιαζει να 'καβαλάει' η οριζοντια υποδοχη το καθετο enter? Δεν θα εχει κενο απο κατω, δεν θα ειναι καπως στον αερα;
GR1337 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/407543-κάλυμμα-πληκτρολογίου-macbook-pro-13/
leroy Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μπορεί κάποιος που χρησιμοποιεί κάτι τέτοιο να μου πει κατά πόσο αλλάζει η αίσθηση του πληκτρολογίου κατά τη χρήση?Ευχαριστώ
lagoudakis Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Ελαχιστα θα ελεγα,το καλο ειναι οτι προστατευει τα πληκτρα απο την γυαλαδα που κανουν μετα απο πολυ χρηση συν οτι δεν μπαινουν σκονες και διαφορα αλλα ωραια στο πληκτρολογιο
leroy Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Ελαχιστα θα ελεγα,το καλο ειναι οτι προστατευει τα πληκτρα απο την γυαλαδα που κανουν μετα απο πολυ χρηση συν οτι δεν μπαινουν σκονες και διαφορα αλλα ωραια στο πληκτρολογιο Σε ευχαριστώ. Σε ποια μεμβράνη συγκεκριμένα αναφέρεσαι?
toxotis70 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Σε ευχαριστω για τις διαφωτιστικες απαντησεις σου. Δεν θελω να σε βαζω σε κοπο να σου πω αν μπορουσες να εβγαζες μια φωτο να δω πως ειναι η μεμβρανη, γιατι ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να 'καθισει' καλα εκει που ειναι το enter, αφου η μεμβρανη αυτη εχει υποδοχη για οριζοντιο enter και τα δικα μας mbp ατυχως εχουν καθετο enter. Πως μοιαζει να 'καβαλάει' η οριζοντια υποδοχη το καθετο enter? Δεν θα εχει κενο απο κατω, δεν θα ειναι καπως στον αερα; Oriste και μια φωτο απο το δικο μου mbp + iskin.
mentoras99 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 βρε toxitis ευχαριστω για τη photo. Αλλα δεν φαινεται να υπαρχει κανενα προβλημα με το 'αγγλικο' καθετο πληκτρο enter! Αυτο το καλλυμα φαινεται οτι εχει υποδοχη για το enter παρεουλα με τα διπλανα πληκτρα! Που ειναι το προβλημα τοτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα