Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι θα δωσεις 50 € ως εγγυηση και μολις την επιστρεψεις θα σου επιστρεψουν την διαφορα σε χρηματα . Αν την κρατησεις οπως ειπε ο φιλος 4 μερες με 1 παιχνιδι δηλαδη 25 ευρω θα σου επιστρεψουν τα αλλα 25 και εισαι ΟΚ . Θα υπογραψεις και ενα χαρτι οτι την παρελαβες με τα καλωδια κτλπ κτλπ μεσα και θελει να πας και με την ταυτοτητα σου . Τωρα για το αν σου καει δεν ξερω να σου πω . Εγω παντως οταν νοικιασα PS3 με το BUZZ ενα Σαββατοκυριακο οταν την πηγα πισω μου την ελεγξαν . Βεβαια απλα στο ρευμα και την ανοιξε δεν την εβαλε στην τηλεοραση αλλα τεσπα . Α και μεγαλη ΠΡΟΣΟΧΗ για την κονσολα και ΜΟΝΟ για αυτην η Κυριακη ΜΕΤΡΑΕΙ σαν μερα . Δεν ειναι οπως τις ταινιες που νοικιαζεις ταινια Σαββατο και πρεπει να την επιστρεψεις Δευτερα

Δημοσ.

ναι θα δωσεις 50 € ως εγγυηση και μολις την επιστρεψεις θα σου επιστρεψουν την διαφορα σε χρηματα . Αν την κρατησεις οπως ειπε ο φιλος 4 μερες με 1 παιχνιδι δηλαδη 25 ευρω θα σου επιστρεψουν τα αλλα 25 και εισαι ΟΚ . Θα υπογραψεις και ενα χαρτι οτι την παρελαβες με τα καλωδια κτλπ κτλπ μεσα και θελει να πας και με την ταυτοτητα σου . Τωρα για το αν σου καει δεν ξερω να σου πω . Εγω παντως οταν νοικιασα PS3 με το BUZZ ενα Σαββατοκυριακο οταν την πηγα πισω μου την ελεγξαν . Βεβαια απλα στο ρευμα και την ανοιξε δεν την εβαλε στην τηλεοραση αλλα τεσπα . Α και μεγαλη ΠΡΟΣΟΧΗ για την κονσολα και ΜΟΝΟ για αυτην η Κυριακη ΜΕΤΡΑΕΙ σαν μερα . Δεν ειναι οπως τις ταινιες που νοικιαζεις ταινια Σαββατο και πρεπει να την επιστρεψεις Δευτερα

Εγώ πάντως από το video land που νοικιάζω είναι ανοιχτά και την Κυριακή οπότε χρεώνεται σαν μέρα... Δηλαδή η κονσόλα έχει 3€ άρα:

Κονσόλα: 3χ4= 12€

Παιχνιδι 3χ4= 12 € [τόσο?]

2ο χειρηστίριο 1χ4= 4€

Σύνολο 28€ :fear:

Δημοσ.

εξω απο μερικα στρατοπεδα να δειτε τι χρυσες δουλειες κανουν οι ενοικιασεις.(αυτοι που πανε σε απομερα φυλακια)

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ενοικίαση PlayStation 3 από Seven

Παιδιά θέλω να δανειστώ από τα seven playstation 3(με τηλεχειριστήρια φυσικά)μαζί με ένα παιχνίδι αλλά δεν γνωρίζω τιμές και αν ισχύει ή ενοίκιαση..
Θα τους ρωτούσα αλλά μενω μακριά από το μαγαζί
Θα το δανειστώ για 2-3 μέρες
*νομίζω το έβαλα σε λάθος section

Δημοσ.

Φίλε ωραίο, ο τύπος πρέπει να έδωσε γύρω στα 30 για 4 μέρες...αλλά το link που το έδωσε για να δει τιμές δεν ισχύει πλέον

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να δανειστώ από τα seven playstation 3(με τηλεχειριστήρια φυσικά)μαζί με ένα παιχνίδι αλλά δεν γνωρίζω τιμές και αν ισχύει ή ενοίκιαση..

Θα τους ρωτούσα αλλά μενω μακριά από το μαγαζί

Θα το δανειστώ για 2-3 μέρες

*νομίζω το έβαλα σε λάθος section

Μπορεις να παρεις τηλεφωνο και να ρωτησεις.. Η ενοικιαση κονσολας υπαρχει ακομα αλλα τιμες δεν ξερω

Δημοσ.

Οι τιμές (για τότε) αναγράφονται στο post μου που παρέθεσε o stratigos24. Έτσι έβγαινε για 4 μέρες. Τώρα για 2-3 ίσως βγει χαμηλότερα. Θυμάμαι εγώ με ένα φίλο που το είχαμε νοικιάσει από Σάββατο πρωί έως Κυριακή μεσημέρι (δηλαδή για μια μέρα) βγήκε γύρω στα 12 ευρώ για την κονσόλα, 2 χειριστήρια και 2 παιχνίδια.

Καλύτερα να ρωτήσεις στο κατάστημα πρώτα όμως μήπως έχει αλλάξει τίποτα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ενοικιαση κονσολας ps4,xbox one,wii u!

καλησπερα,υπαρχει καποιος απο αθηνα που να εχει μια απο αυτες τις κονσολες και δεν ασχολειται αυτες τις μερες και μπορει να την νοικιασει? ξερω υπαρχει θεμα εμπιστοσυνης αλλα ισως βοηθαει η αξιοπισια απο τα σχολια στις αγγελιες! τωρα για τιμη τη συζηταμε!

Δημοσ.

απο το seven που δεν εχω και κοντα,αν καποιος απο δω μεσα εχει την κονσολα και καθεται θα ειναι σιγουρα καλυτερη η τιμη! μολις πηρα τηλεφωνο και θελει να εχεις κανει και περιπου 30 ενοικιασεις πριν σου δωσουν κονσολα!

• 6 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...