naruto14 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Ps3 ή Xbox 360 ενοίκιαση Μήπως ξέρει κανείς κανένα μαγαζι [αλυσίδα κατά προτίμηση] που να μπορείς να νοικιάσεις την κονσόλα του PS3 ή του Xbox 360? Το σκέφτομαι γιατί θα πάω για λίγο καιρό σε έναν φίλο μου και το θέλουμε για Top Spin 4! Επίσης αν μπορώ να νοικιάσω κανά playstation move μαζί με την κονσόλα ακόμα καλύτερα
cortaN@ Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μήπως ξέρει κανείς κανένα μαγαζι [αλυσίδα κατά προτίμηση] που να μπορείς να νοικιάσεις την κονσόλα του PS3 ή του Xbox 360? Το σκέφτομαι γιατί θα πάω για λίγο καιρό σε έναν φίλο μου και το θέλουμε για Top Spin 4! Επίσης αν μπορώ να νοικιάσω κανά playstation move μαζί με την κονσόλα ακόμα καλύτερα Στα seven spots μπορεί να νοικιάσεις (και νομίζω μόνο ps3), αλλά δε συμφέρει, οι τιμες ενικοίασης είναι σχετικά υψηλές. Επιπλέον η πολιτικη των seven spots είναι καθαρά πολιτικη συνοικιακου μαγαζιου που δεν κινείται στα πρότυπα αλυσίδας αφου κάθε Seven χρεωνει διαφορετικές τιμές τα καινουρια η τα μεταχειρισμένα παιχνίδια και επίσης σε τουλάχιστον 4 seven που έχω πάει δεν έχω μείνει καθόλου ικανοποιημένος από τους όρους ανταλλαγης/ενικοίασης. Σκέψου να νοικιάσεις την κονσόλα και να σου βγάλει πρόβλημα (π.χ. να σου βγάλει rrod το 360) χωρίς να φταις εσυ και μετά να σου ζητάει το seven τα ρέστα. Δεν ξέρω για άλλες αλυσίδες, προσωπικά δε θα επιχειρουσα να νοικιάσω κονσόλα. Καλυτερα να τα βάλετε μισά-μισά με το φίλο σου και να αγοράσετε μια μεταχειρισμένη και να παίζετε όταν είστε παρέα.
naruto14 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δεν συμφέρει να αγοράσουμε μεταχειρησμένη μιας και θα είναι για 3-4 το πολύ 5 μέρες. Δηλαδή πόσο έχει το ps3?
Bourdoulas Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Με 200 ευρώ μπορείτε να πάρετε ένα μεταχειρισμένο.
naruto14 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Με 200 ευρώ μπορείτε να πάρετε ένα μεταχειρισμένο. Όπως ανέφερα και πιο πάνω δεν θέλουμε μεταχειρησμένο αλλά ένα ps3 για να παίξουμε για 4 μέρες. Πόσο κοστίζει περίπου η μέρα νοίκιασης του ps3?
naruto14 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μόνο 2.90 ?! Την μέρα δεν είναι? Φοβερό το παίρνουμε χωρίς 2η σκέψη!
Drop_Dead Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μόνο 2.90 ?! Την μέρα δεν είναι? Φοβερό το παίρνουμε χωρίς 2η σκέψη! Ναι και γω ειχα νοικιασει, 2.90€/μερα ειναι αλλα μην ξεχνας οτι θα νοικιασεις και κανα παινχιδι οπου εκει η τιμη τσουζει.
naruto14 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Ναι και γω ειχα νοικιασει, 2.90€/μερα ειναι αλλα μην ξεχνας οτι θα νοικιασεις και κανα παινχιδι οπου εκει η τιμη τσουζει. Το playstation move μήπως ξέρεις αν νοικιάζεται και πόσο?
TZANNSPY Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Το playstation move μήπως ξέρεις αν νοικιάζεται και πόσο? Αν κοίταγες λίγο καλύτερα στο site που σου λέει ο φίλος RedPanda θα το έβλεπες...
naruto14 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Αν κοίταγες λίγο καλύτερα στο site που σου λέει ο φίλος RedPanda θα το έβλεπες... Κοίταξα πολύ προσεκτικά... ΤΟ μόνο που έχει είναι να αγοράσεις το move... εγώ θέλω να το νοικιάσω αν γίνετε... αυτό δεν το λέει πουθενά... Και επίσης άμα νοικιάσεις 2ο χειρηστήριο πόσο βγαίνει?
Mirkas7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Το ps move και το 2ο χειριστηριο κανουν 1 ευρο την μερα οποτε υπολογησε 25 ευρο για 4 μερες με ενα παιχνιδι
naruto14 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Το ps move και το 2ο χειριστηριο κανουν 1 ευρο την μερα οποτε υπολογησε 25 ευρο για 4 μερες με ενα παιχνιδι Ε εντάξει είναι βολέυει! Ευχαριστώ!
cortaN@ Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ε εντάξει είναι βολέυει! Ευχαριστώ! Πρόσεξε μη σου καεί όμως καθότι το έχεις νοικιασμένο, γιατί μετά τα άθλια Seven θα ζητάνε από σένα τα σπασμένα. Δεν έχουν πολιτικη ενοικίασης, όπως ξένα μαγαζιά έξω...
naruto14 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Πρόσεξε μη σου καεί όμως καθότι το έχεις νοικιασμένο, γιατί μετά τα άθλια Seven θα ζητάνε από σένα τα σπασμένα. Δεν έχουν πολιτικη ενοικίασης, όπως ξένα μαγαζιά έξω... Τι εννοείς να καεί? Πως γίνεται αυτό? Α και κάτι ακόμα: Θέλει να δώσουμε λεφτά στο κατάστημα ως εγγύηση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα