Προς το περιεχόμενο

Eset Sysinspector

xlapatsas4000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ως νεος χρηστης του εσετ ηθελα να ρωτησω τι ειναι αυτο το SYSINSPECTOR σε τι με βοηθα και τι κανει, ειχα kaspersky και norton τοσα χρ΄΄ονια....αυτ΄΄ο το εργαλε΄΄ιο μ΄΄ηπως υπαρχει και σε αλλα antivirus ?

Δημοσ.

και κατι ακομη, ενω στο σκαν βρισκει υιο και μου το κοκκινιζει στο log, δεν μου πεταει κανενα μηνυμα για να τον διαγραψω η κατι τετοιο και ο ιυος παραμενει....καμια ιδεα απο χρηστες του προγραμματος ???

μια μικρη παρατηρηση, οταν παταω σκαν σε εναν φακελο και βρει τον υιο δεν τον διαγραφει, εαν βρω το αρχειο του φακελου και πατησω clean files τοττε διαγραφεται, αλλα εαν βαλω σε ολο το pc να ψαχνει αντε να βρω εγω τον φακελο με τον υιο τι κανω λαθος ?

Δημοσ.

και κατι ακομη, ενω στο σκαν βρισκει υιο και μου το κοκκινιζει στο log, δεν μου πεταει κανενα μηνυμα για να τον διαγραψω η κατι τετοιο και ο ιυος παραμενει....καμια ιδεα απο χρηστες του προγραμματος ???

μια μικρη παρατηρηση, οταν παταω σκαν σε εναν φακελο και βρει τον υιο δεν τον διαγραφει, εαν βρω το αρχειο του φακελου και πατησω clean files τοττε διαγραφεται, αλλα εαν βαλω σε ολο το pc να ψαχνει αντε να βρω εγω τον φακελο με τον υιο τι κανω λαθος ?

Πολλες φορες οταν βεισκει καποιο κακοβουλο αρχειο ή λογισμικο, το βαζει μονο του στην καραντινα και καθαριζει το αρχειο χωρις να χρειαστεις να κανεις εσυ καποια ενεργεια.Εαν δεν το καθαρισει αλλα το εχει πιασει και το βλεπεις στο log και σου γραφει unable to clean τοτε απλα πηγαινε επανω σε αυτο το αρχειο και πατα δεξι κλικ και delete. Τελος, σε πληροφορω πως εχεις ενα απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο (για μενα ειναι) antivirus.

Δημοσ.

Τι είναι το SYSINSPETOR.

ESET SysInspector is a free state-of-the-art diagnostic tool which is designed to improve your Customer Care experience. It conducts an in-depth analysis of your computer's configuration that will provide the Customer Care team with important information about how to resolve the problem you are experiencing

Δηλαδή, είναι κάτι σαν το HiJackThis αλλά για να στείλεις τα αποτελέσματα στο customer care της eset.

Δεν είναι καθαριστικό, αλλά εργαλείο ανάλυσης.

Δημοσ.

Επισης ειναι πολυ χρησιμο πως μπορεις να συγκρινεις τις αναλυσεις ωστε να δεις στο μελλον την πορεια του υπολογιστη σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...