Προς το περιεχόμενο

AMD 1090 στους 45 βαθμούς??

Lindon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν σαν να βρήκα ακρη...

Έκλεισα το core unlocker απο το default της Formula και στρώσαμε.

Λογικό δηλαδή μιας και ο επεξεργαστής είναι black.Απλά δεν το είχα δει.

Τώρα όλα δουλεύουνε ρολόι,σε silent οι ανεμιστήρες στα 3,7 το cpu και απο 29-31C οι θερμοκρασίες.

Btw nikos1982 σε κάποιο άλλο thread αναρωτιόμασταν για την XIlence M608 Pro.

Μεχρι ώρας πολύ καλές εντυπώσεις. ;)

Δημοσ.

Λογικο μιας και ο επεξεργαστης δεν εχει κρυφους πυρηνες....δεν εχει να κανει με το οτι ειναι black.

αλλα γιατι να σου βγαζει τετοιες διαφορες στις θερμοκρασιες?

Λογικα ειχαν κολλησει τα sensors.

Δημοσ.

Ναι με to black εννοω αυτό,οτι δεν έχει κρυφούς πυρήνες.

Τώρα για το άλλο,να πώ οτι ξέρω,θα σε γελάσω.

Σκέφτομαι μήπως έκανε "κάτι επανω σε κάτι"..Εννοώ καμία extra διεργασία απο το bios?

Δεν πάει κάπου το μυαλό μου.. :unsure:

Πάντως ούτε cooler άλλαξα ουτε τίποτα.

Δημοσ.

Ωραία που βρήκες άκρη .Έμενα πήγε το μυαλό μου στο vcore γιατί η μητρική δίνει αρκετό στο auto για να είναι σταθερός

Δημοσ.

Λοιπόν το ΄ψαξα λίγο στα forum της AMD.

Απ'οτι λένε δεν ειναι το πρόβλημα στη μητρική.Είναι στον επεξεργαστή.Γενικά στη σειρά χ6 οι σένσορες της θερμοκρασίας δε συγχρονίζονται σωστά στο συγκεκριμένο mode.

Παρ'ολο που η ταχύτητα στο CPU φαίνεται να είναι σωστή όταν ανοίγεις το core unlocker χάνονται οι θερμοκρασίες και σε γενικές γραμμές στο bios γίνεται ενας ψιλοχαμός.(Τα είδα κι εγώ αυτα με θερμοκρασίες τυπου 60 και 65C..)(Οι οποίες απ'οτι λένε πάλι δεν είναι έγκυρες)

Αν κατάλαβα καλά σε γενικές γραμμές για όσα παιδιά συνδυασουν τους επεξεργαστές με τις συγκεκριμένες mobo έχουμε δεδομένο:

"when core unlocker is on kills core readings"

Δημοσ.

Μα για ποιον λογο να εχεις το core unlocker ανοιχτο σε εσενα?αφου δεν εχεις κρυφους επεξεργαστες να ξεκλειδωσεις.

Εγω ας πουμε να το εχω ανοιχτο.εσυ γιατι?

Δημοσ.

Αυτό λέω..Κανενας λόγος φυσικά.

Απλά επειδή τώρα έστησα το pc και ακόμα το τσεκάρω,αυτό είτε ήταν στο default έτσι ή εγώ κατα λάθος θα πάτησα το κουμπάκι και απο τη βλακεία μου ταλαιπωρήθηκα...ε μην το πάθει και κανενας άλλος.

Θα μπορούσε να μην έχει σημασία σαν επιλογή το unlocker σε ξεκλείδωτους επεξεργαστές (να μην το λαμβάνει υπ'όψην εννοώ) αλλά κάνει θέμα.

Ε,απλά το λέω ντε :D

Δημοσ.

Γενικά υπάρχει θέμα με της θερμοκρασίες των x6 όπως προανέφερες έχει βγει και ανακοίνωση από την amd οι διαφορές ανάμεσα σε αυτές πού δείχνει το πρόγραμμα με της πραγματικές έχουν διάφορα κάπου στους 10 βαθμούς

Δημοσ.

Γενικά υπάρχει θέμα με της θερμοκρασίες των x6 όπως προανέφερες έχει βγει και ανακοίνωση από την amd οι διαφορές ανάμεσα σε αυτές πού δείχνει το πρόγραμμα με της πραγματικές έχουν διάφορα κάπου στους 10 βαθμούς

Ισχυει αυτο;Γιατι εχει ενας φιλος τον 1090,στο οποιο βαλαμε την corsair a50 και οι θερμοκρασιες που μας λενε διαφορα προγραμματα ειναι 18 βαθμους στον καθε πυρηνα!!!Με stress δε,παει το πολυ 32 και μου ειχε φανει πολυ περιεργο.

Δημοσ.

Ναι ισχύει βεβαία δεν είναι σε όλους 10 βαθμούς διάφορα μπορεί στον φίλο σου να είναι 6 και σε έμενα 4 και σε αλλον 10

Δημοσ.

Ναι ισχύει βεβαία δεν είναι σε όλους 10 βαθμούς διάφορα μπορεί στον φίλο σου να είναι 6 και σε έμενα 4 και σε αλλον 10

Παντως δεν νομιζω να ειναι 18 βαθμους με θερμοκρασια δωματιου 20-22,υπερβολικο μου φαινεται.

Δημοσ.

Παντως δεν νομιζω να ειναι 18 βαθμους με θερμοκρασια δωματιου 20-22,υπερβολικο μου φαινεται.

Δεν μπορεί να γίνει με αερόψυξη αυτό, το λέει και η φυσική. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...