lamogio0 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Ελφ το εχω κανει και αυτο και σε μορφη ansi αλλα και σε iso το ιδιο αποτελεσμα εχω βεβαια τωρα κοιταξα πως στο σημιοματαριο οταν τους ανοιγω ειναι παλι σε μορφη ακαταλαβιστικη και οχι ελληνικη.
TheELF Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Όταν φαίνονται σωστά στο notepad αποθήκευσε τους με κάποιο τρόπο όπου θα συνεχίζουν να φαίνονται σωστά και βάλε το ίδιο και στο convertX
lamogio0 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Αυτο ειναι το κακο πως δεν μπορω να τους κανω να φανουν σωστα.
TheELF Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Ενδέχεται αυτός που τους ανέβασε να έκανε βλακεία δώσε κάποιο λινκ να το δούμε και εμείς να φανεί αν είναι δικό σου πρόβλημα ή του υποτίτλου.
micos000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα. Μήπως είχες Αγγλικά windows και μετά τα έκανες Ελληνικά με κάποιο update ή patch; Στο Σημειωματάριο, όταν φορτώσεις τους υπότιτλους πήγαινε Μορφή->Γραμματοσειρά και βάλε Lucida Console και Γραφή->Ελληνική. Αν δεν στα δείχνει σωστά στο Σημειωματάριο τότε κάποιο πρόβλημα έχει το αρχείο ή έχει λάθος ρύθμιση ο υπολογιστής σου. Στον πίνακα ελέγχου στις τοπικές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις γλώσσας έχει μια επιλογή για το τι κωδικοποίηση να χρησιμοποιείται για Μη unicode χαρακτήρες. Πρέπει να είναι Ελληνικά. Το που είναι η ρύθμιση εξαρτάται από το λειτουργικό και ακόμα δεν μας είπε τι windows έχεις, σε ρώτησα και πριν (post #10) και δεν απάντησες, επίσης πρότεινα και το DVD Flick. Σε Vista είναι Πίνακας Ελέγχου->Τοπικές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις γλώσσας->Διαχείριση->Αλλαγή τοπικών ρυθμίσεων. Πρέπει να είναι Ελληνικά (Ελλάδος).
lamogio0 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Tελικα ναι αυτο ηταν αλλα κατεβασα το notepad++ για μετατροπη και τωρα στο σημιοματαριο μου τα δειχνει κανονικα μετα απο κατεργασια με αυτο το προγραμμα.Τωρα σχετικα με τα windows που εχω (windows xp)ναι καλα τα ειπες ετσι οπως τα ειπες τα εκανα ελληνικα απο ενα pachακι αλλα τωρα μου ζητα το cd απο τα γνησια πραγμα που δεν εχω.Μολις εβαλα να γραψω dvd μετα απο ολα αυτα που ειπαμε και ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα βγει.
micos000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 τα εκανα ελληνικα απο ενα pachακι Ε, είπα κι εγώ. Να μην δείχνει σωστά σε UTF ούτε σε ANSI κωδικοποίηση. Καλά είναι να κάνεις ένα format κάποια στιγμή και να βάλεις απ' ευθείας τα Ελληνικά XP.
lamogio0 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Ειναι το επομενο βημα που θα κανω αυτεσ τισ μερες αφου μαζεψω emails/κωδικους πρωτα και να βαλω τα 7 παντα σε ελληνικα. με το ωσο δεν πιστευω να εχω καποιο προβλημα στα 7?
lamogio0 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Πολυ καλα τοτε και παλι ευχαριστω που με βοηθησες πολυ οσο για το αποτελεσμα ειναι μια χαρα αφου ομως του κανεις μια μετατροπη με το προγραμμα που ειπαμε πιο πανω(notepad++).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.