Προς το περιεχόμενο

Βηχας.....ανοιξιατικα.

padarofe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια χαιρετω.Οπως ολοι ξερουμε πλησιαζει η ανοιξη και καποιοι εχουν τις αλεργιες τους.Μεσα σαυτους ειμαι και εγω.Εχω πολυ εντονο βηχα και λογω ανησυχιας πηγα στον γιατρο.Με ακουσε και μου ειπε αλλεργικος βηχας.πρωτη φορα ομως μου συμβαινει αυτο τετοια περιοδο και ανησυχω ιδιαιτερα διοτι ειχα αρρωστησει το χειμωνα και επισης τον φεβρουαριο.Ο γιατρος δεν μου εδωσε τιποτα.Ποσταρω εδω για να ακουσω καμια ιδεα σχετικα με φυσικα σπιτικα γιατροσοφια απο τους γιατρους του φορουμ και τροπους αντιμετωπισης.

Δημοσ.

μην τρελενεσαι κι εγω το παθαινω καποιες χρονιες. πολυ δυνατος βηχας χωρις φλεμα, εντελως ξερος και νιωθεις μια μονιμη εσωτερικη φαγουρα.

Δημοσ.

Παιδια χαιρετω.Οπως ολοι ξερουμε πλησιαζει η ανοιξη και καποιοι εχουν τις αλεργιες τους.Μεσα σαυτους ειμαι και εγω.Εχω πολυ εντονο βηχα και λογω ανησυχιας πηγα στον γιατρο.Με ακουσε και μου ειπε αλλεργικος βηχας.πρωτη φορα ομως μου συμβαινει αυτο τετοια περιοδο και ανησυχω ιδιαιτερα διοτι ειχα αρρωστησει το χειμωνα και επισης τον φεβρουαριο.Ο γιατρος δεν μου εδωσε τιποτα.Ποσταρω εδω για να ακουσω καμια ιδεα σχετικα με φυσικα σπιτικα γιατροσοφια απο τους γιατρους του φορουμ και τροπους αντιμετωπισης.

Τι πλησιάζει ρε; Εδω κοντεύει να τελειώσει...

Δημοσ.

Κοίτα καλό θα ήταν να έκανες και μια ακτινογραφία στους πνεύμονες αν βήχεις πολύ καιρό... η αδερφή μου είχε βήχα πριν χρόνια για πολύ καιρό και της είχε γυρίσει σχεδόν σε πνευμονία.. δεν λέω οτι έχεις κάτι απλά για να είσαι σίγουρος οτι είναι αλλεργία κι όχι κάτι άλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...