Προς το περιεχόμενο

Overclocking σε i7 920

kosegdit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φιλε που ξεκινησες το post :P

Δεν ξερω ποσο εμπειροι ειναι ολοι αλλα καποιος εδω απο το forum (οχι απαραιτητα απο το συγκεκριμενο θεμα) ειχε ερθει σπιτι μου πριν 2-3 χρονια να μου συνθεσει το pc. Εγω δεν ξερω απο αυτα και ειχα παρει συγκεκριμενη ψυκτρα, μνημες κτλ κτλ γιατι ηθελα o/c. Περα απο το γεγονος οτι μου πηρε 150 ευρω για οσο εκατσε εδω να μου το στησει!@#$ μου εκανε το o/c στο οποιο ελεγε ποσο εμπειρος ειναι και ποσο φτανει τα μηχανηματα κτλ κτλ. Το o/c ηταν μικρο σε νουμερο, παρολαυτα ο υπολογιστης μου crashαρε με το που εφυγε... Τοτε που τον πηρα βεβαια ηταν αρχη και ελαχιστοι ειχαν i7 κατι που μπορει να δικαιολογει την αγνοια του. Παρολαυτα εψαξα μονος μου σε forum, ρωταγα 300 πραγματα μαζι, και εφτασα σε ενα σημειο να τον παω σε νουμερο 3.2 / 3.4 απο ο,τι θυμαμαι χωρις να ειμαι σιγουρος. Τα ρευματα κτλ ηταν ελεγμενα απο αλλα παιδια εδω στο forum (που ολοι μπορουσαν να τον πανε 3.8 μπορει και 4.0 αν θυμαμαι καλα, εκτος απο μενα :P). Δουλεψε για λιγες μερες με τα ελεγμενα νουμερα που ειχα και μετα αρχισε να κρασαρει ξανα... Ετρεχα μερες prime και ολα τα προγραμματακια αυτα για μνημες, τα παντα σου λεω χωρις να παθαινει τπτ! Kαι ειπα "εδω ειμαστε".. Ε, οταν αρχισα να τρεχω προγραμματα αρχισε τα restart.. ΜΗΝ εμπιστευεσε κανεναν στο θεμα του o/c ειδικα αν δουλευεις στο pc σου! Φιλικη συμβουλη, επειδη ολοι μπορουν να ερθουν να σου κανουν o/c, ολοι φτανουν τα δικα τους σε τρελα νουμερα, αλλα κανεις δε θα σου πληρωσει την εγγυηση! Απο τοτε που τον γυρισα στα normal frequencies παιζει σε 3 χρονια να μην εχει κολλησει καν :)

υ.γ. δε θελω να προσβαλλω καποιον ειναι προσωπικη εμπειρια μπορει να ημουν γκαντεμης :)

Εισαι γκαντεμης ή απλα εκανες λαθοι[λιγο vcore ή πολυ,σε εκοβαν οι ραμ κτλ].

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...