stratos789 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 γεια σας παιδιά. για άλλη μια φορά θα ήθελα την βοήθεια σας. λοιπόν έχω ένα φλασάκι sandisk που είναι 16gb και του έκανα διαμόρφωση με WINDOWS 7 και τώρα εγινε 1gb υπαρχει καποια λυση? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
antonl Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Καν του ένα format και μ αυτό εδώ. Γενιά υπάρχει κι ένα tool για να κάνεις "reset" το μέγεθος του usb stick αλλά δεν το βρίσκω τώρα... edit: Υποθέτω πως ήταν όντως 16GB ε; Δηλ. κάποτε είχες βάλει >>1GB αρχεία σ αυτό.
sistah Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Πατα το start menu και στο search γραψε disc management και δες ποσο χωρο γραφει για το φλασακι σου. ο antonl καλα κανει και ρωταει, ειχες περασει πριν απο το format αρχεια περισσοτερο απο 1GB?? (μην ειναι κανα μουφα απο το ebay) Εγω θεωρω οτι και με το format που κανουν τα windows (δεξι κλικ, format) σε NTFS κανεις την δουλεια σου χωρις επιπλεον προγραμματα..
antonl Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Αν δοκίμασες το παραπάνω tool και δεν έκανε δουλειά, δες κι εδώ.
antonl Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Αν θες πες και πώς το φτιαξες μπας και βοηθηθεί και κανένας άλλος αργότερα.
stratos789 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 τώρα έχω ένα άλλο πρόβλημα όταν το συνδέω δεν το βγάζει στο my computer αλλά στην διαχείριση συσκευών το εμφανίζει Αν θες πες και πώς το φτιαξες μπας και βοηθηθεί και κανένας άλλος αργότερα. το έφτιαξα με τον τρόπο που είπε ο antonl
antonl Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 τώρα έχω ένα άλλο πρόβλημα όταν το συνδέω δεν το βγάζει στο my computer αλλά στην διαχείριση συσκευών το εμφανίζει [...] Control panel -> administrative tools -> computer management -> storage -> disk management Το βρίσκεις στην λίστα, δεξί click πάνω του και του δίνεις ένα γράμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.