fireflies Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Αρκετά κοντά στο κέντρο είναι. Βολεύουν διάφορα λεωφορεία, αλλά δεν έχω ιδέα ποια ακριβώς. Μπορείς να πας και με το μετρό και να κατέβεις Αμπελοκήπους, δεν είναι και δίπλα, αλλά εντάξει. Κανά 10λεπτο- τέταρτο υπολόγισε απ'το κέντρο.
Garnele Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Σίγουρα θα υπάρχει κάτι στο στυλ ακριβώς που ζητάει, Θεσσαλονίκη μου έρχονται δυο βιβλιοκαφέ που μένουν ανοιχτά ως τις 2.00 και έχουν την απόλυτη ησυχία. Το βασικό δεν είναι μόνο όμως να έχει ησυχία για να διαβάσεις, ιδίως τέτοιες ώρες σημαντικό είναι το φως, αφού τα περισσότερα άδεια μπαροκαφέ χαμηλώνουν τέρμα για να κάνουν ατμόσφαιρα.
Mrboom Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Σίγουρα θα υπάρχει κάτι στο στυλ ακριβώς που ζητάει, Θεσσαλονίκη μου έρχονται δυο βιβλιοκαφέ που μένουν ανοιχτά ως τις 2.00 και έχουν την απόλυτη ησυχία. Το βασικό δεν είναι μόνο όμως να έχει ησυχία για να διαβάσεις, ιδίως τέτοιες ώρες σημαντικό είναι το φως, αφού τα περισσότερα άδεια μπαροκαφέ χαμηλώνουν τέρμα για να κάνουν ατμόσφαιρα. ακριβώς κάτι τέτοιο ψάχνω.Αν δε βρεθεί κάτι,οκ πάω και στο γουδή(ελπίζω να μην αφήνουν μόνο φοιτητές ιατρικής)
Garnele Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ε ναι. Μάλλον φταίει που εμείς εδώ πάνω είμαστε ακόμη πιο ψευτοκουλτουριάριδες και έχουμε και επιλογή να διαλέξουμε.
fireflies Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δεν ξέρω, στην Αθήνα δεν μου έρχεται κάτι αυτή τη στιγμή που να μένει ανοιχτό τόσο αργά και να έχει και ησυχία και φως αρκετό για διάβασμα. Σίγουρα πάει όποιος θέλει στο γουδή. Εγώ είχα πάει πριν από λίγο καιρό και, όχι απλώς δεν είμαι στην ιατρική, δεν είμαι καν φοιτήτρια. @ Garnele, αν δεν βαριέσαι, δώσε καμιά διεύθυνση γι αυτά τα ψευτοκουλτουριάρικα στη Θεσ/νίκη, ανεβαίνω την άλλη εβδομάδα και με ενδιαφέρει.
Garnele Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Το καλό (κουλτουριάρικο) είναι ο Λοξίας στη Γούναρη, αριστερά όπως ανεβαίνεις από την Τσιμισκή στο πρώτο στενό (Ισαύρων λέγεται θαρρώ). Το άλλο μένει νομίζω όμως μέχρι τις 11 το βράδυ ανοιχτό, και λέγεται mon frere (σαητ). Προσωπικά στηρίζω το δεύτερο.
-nick- Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Εγω ποτε δεν μπορεσα - βασικα δεν επιχειρησα καν - να διαβασω σε αναγνωστηρια, βιβλιοθηκες,στεκια κλπ. Σπιτι μου, με τη μουσικουλα μου, μια χαρα.
fireflies Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Α παίζει να έχω πάει στο mon frere κάποια στιγμή. Ευχαριστώ πολύ =)
devil-ji Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Παντα απορουσα πως μπορουσαν και διαβαζαν σε αναγνωστηρια . Σπιτι, σορτσακι ή πυτζαμουλα αναλογα την εποχη, τηλεοραση να παιζει στο μπακγκραουντ και οι σημειωσεις στο κρεβατι αραδιασμενες
kage Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 και στα εξαρχεια εχει κατι τετοια σκηνικα..(δεν εχω ιδεα,νομιζω στους πρωταγωνιστες τα χα δει) δηλ.ολοι εσεις που πατε σε αυτους τους χωρους εχετε προβλημα με την φασαρια στο σπιτι σας ?αλλιως γιατι δεν φτιαχνετε τον χωρο σας στο σπιτι σας για να μην παιρνετε τους δρομους? τα καφε που δουλευουν ετσι πως βγαινουν οικονομικα?
Garnele Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ε στο σπίτι, άσχετα από την ύπαρξη θορύβου ή μη, πάντα υπάρχει κάτι που θα θυμηθείς να κάνεις όταν ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσεις. Από ταξινόμηση των βιβλίων της βιβλιοθήκης αλφαβητικά ξερωγω, καθάρισμα/μαγείρεμα/πλύσιμο/στέγνωμα, μέχρι να συγκεντρώσεις όλους τους συνδετήρες σε ένα κουτάκι. Άσε που εγώ προσωπικά πνίγομαι γενικά μέσα στο διαμέρισμα, όταν θέλω να διαβάσω κάτι γαμάτο που μ' ενδιαφέρει άπειρα, θα βγω στην παραλία ή στη χειρότερη στο μπαλκόνι. Δηλαδή εσύ δεν έχεις πάρει ποτέ έστω εφημερίδα και να πας κάπου έξω να τη διαβάσεις; Ο προλαλήσας δε, πρέπει να είναι από κάποιον άλλο πλανήτη, όταν μπορεί να διαβάσει με ανοιχτή την τηλεόραση στο μπακγκράουντ και της σημειώσεις χυμένες στο κρεβάτι αλλά όχι σε αναγνωστήριο.
devil-ji Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ε στο σπίτι, άσχετα από την ύπαρξη θορύβου ή μη, πάντα υπάρχει κάτι που θα θυμηθείς να κάνεις όταν ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσεις. Από ταξινόμηση των βιβλίων της βιβλιοθήκης αλφαβητικά ξερωγω, καθάρισμα/μαγείρεμα/πλύσιμο/στέγνωμα, μέχρι να συγκεντρώσεις όλους τους συνδετήρες σε ένα κουτάκι. Άσε που εγώ προσωπικά πνίγομαι γενικά μέσα στο διαμέρισμα, όταν θέλω να διαβάσω κάτι γαμάτο που μ' ενδιαφέρει άπειρα, θα βγω στην παραλία ή στη χειρότερη στο μπαλκόνι. Δηλαδή εσύ δεν έχεις πάρει ποτέ έστω εφημερίδα και να πας κάπου έξω να τη διαβάσεις; Ο προλαλήσας δε, πρέπει να είναι από κάποιον άλλο πλανήτη, όταν μπορεί να διαβάσει με ανοιχτή την τηλεόραση στο μπακγκράουντ και της σημειώσεις χυμένες στο κρεβάτι αλλά όχι σε αναγνωστήριο. Η τβ παραμενει ανοιχτη για τα διαλλειματα, αμα ΘΕΣ να διαβασεις διαβαζεις οτι και να γινεται. Απλα προτιμω την ΑΝΕΣΗ του σπιτιου .Να θες ρε παιδι μου να βαλεις μουσικουλα μαζι με ασκησεις κ να σου λεει ο αλλος ησυχια Εγω παντως αναφερομαι σε διαβασμα για εξετασεις, οχι απλα αναγνωση καποιου αρθρου/εντυπου που σε ενδιαφερει
Lucifer Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Εγω παντως αναφερομαι σε διαβασμα για εξετασεις Διπλό λεωφορείο, θέσεις πίσω απ' τη φυσούνα να βάζεις και το πόδι πάνω, 20 λεπτά πριν δώσεις, πηγαίνοντας στο μάθημα. Ό,τι διαβαστεί εκεί, είναι σα να το ήξερες από όταν γεννήθηκες -για το επόμενο 40άλεπτο.
loukanikas Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 πολύ διάβασμα πέφτει στα Εξάρχεια στο ΒΟΞ,περνάω και σκιάζομαι
Traumatias Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 πολύ διάβασμα πέφτει στα Εξάρχεια στο ΒΟΞ,περνάω και σκιάζομαι Ισχύει τόσο πολύ! Αγαπάμε βοξ τις Δευτέρες πριν τα Ισπανικά Όπως αγαπάμε και τον τέλειο ''χυμό'' του γάλα-μπανάνα-μέλι που με κρατάει ξύπνια μέχρι την επιστροφή στο σπίτι... :wub:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.